Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: romy Kar ne morem mimo tebe, žal Nič hudega. Če bom še naprej tako rad jedel (klinc, če maš pa dobro hrano na voljo), boš vedno težje mimo mene šla. IZVIRNO SPOROČILO: romyNa tej temi nisem brala postov, tak da ne vem ravno zakaj se gre. Mislim pa da je razlika ali ena ženska dreza v kao prijateljico zakaj nima otrok. To je namreč osebna zadeva in lahko tudi zelo žalostna (neplodnost). Kot pa ko ena ženska da primer kako se obnaša tip od prijateljice, morda pa se celo njen tip tako obnaša pa zdaj sam piše kao da je od prijeteljice tip, ker se boji priznati da rabi pomoč. A naj v prvem primeru (ko punca šinfa sodelavko zaradi "zlagane ljubezni do otrok" - že naslov je ) naj ji rečem, ja ti pa moraš to sodelavko nujno do podrobnosti izprašat zakaj nima otrok. Mislim to je pa že absurd. kako si drzne? Mislim halo, da nima otrok sploh ne more biti učiteljica, lahko je le čistilka, ki ne mara otrok... pa bla, bla, bla. Zato pa je bil moj odgovor na tej temi kakršen je pač že bil, in zato si se ti vtaknil zdaj še tu. V tem primeru, obnašanje tipa od prijateljice pa nisem komentirala,če pa bi pa bi ji rekla: Pusti cepca in si najdi dedca! Prvo kot prvo naj povem, da mislim, da ste tisto temo napihnili do onemoglosti. Kot boste videli, in je tudi sama opozorila, sem videl sedaj, morate upoštevat LOČILA, predvsem tisti vprašaj (?) že na naslovu teme. Torej avtomatično odpade dejstvo, da ona dejansko misli, da je ljubezen do otrok njene prijateljice zlagana, je pa definitivno ena od opcij. Glede na to da njene prijateljice tu ni (ali pa se ni oglasila), je to še vedno ena od realnih možnosti. Tudi to, da ona obsoja svojo prijateljico, ni nikjer napisala, to ste si potem izmislili vi (pač, ljudje, ki ste odgovarjali v temi) v stopnjevanju svojega ogorčenja, da na kaj takega sploh pomisli. In pravilnih odgovorov na dejansko zastavljeno vprašanje "ali mislite, da je taka ljubezen zlagana", je bilo prekleto malo, večina jih je vglavnem samo smetila temo. Kot drugo: edina razlika med obema temama, kot jo jaz vidim, je v tem, da se je dogodek te teme zgodil na očeh javnosti. Kako onadva med sabo ravnata se ne tiče avtorice teme, še manj nas tu. Nihče od nas, očitno da tudi avtorica teme (ni napad direktno na avtorja, pač pa na dvoličnost foruma oziroma njegovih uporabnikov: nekje se lahko vtikujemo, nekje pač ne), tudi ne ve ozadja zgodbe, morda (higlhy unlikely) pa se tip maščuje punci za nekaj kar je naredila, morda ga je ona užalila, morda je ne mara, morda ga je prevarala,... Še vedno ni pravi način za "rešitev" ali maščevanje (oziroma za maščevanje si je treba kaj hujšega spomnit ), pa vseeno, v tem primeru tip ne izpade totalen kreten, ampak samo smotan. Sedaj se moramo samo odločiti ali bomo to dovolili ali ne. Ker če se že nekaj gremo, se pejmo vedno, ne pa glede na to ali se da osebo užalit in opsovat, ali ne. Še posebej glede na to, da avtoric ne poznamo, one pa tudi več kot očitno nimajo dovolj informacij, še da bi one vedele kaj natančno se dogaja, kaj šele mi, ki smo kilometre optičnega kabla stran. LP, N
|