|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obnašanje da te kap
5.3.2007 21:19:03   
darjasova
Kaj storiti, če te na zabavi, kjer je veliko sorodnikov partner pošilja v drugo sobo in daje v nič. Da na koncu več ne veš kaj storiti. In, da ti govori kaj težiš. Kaj bi vi storili na tem mestu???

Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obnašanje da te kap
5.3.2007 21:22:14   
facka
Po hitrem postopku spokala in šla domov

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu darjasova)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2007 21:22:55   
deeeja
a si se pogovorila z njim?

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2007 21:26:44   
darjasova
To se ni zgodilo meni - bila sem priča temu!

(odgovor članu deeeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2007 21:27:44   
darjasova
Boga reva je rekla samo - kok ima dobrega moža.

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2007 21:28:40   
darjasova
Kot priča sem bila lahko samo tiho. Kaj bi ve storile na njenem mestu?

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2007 21:29:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darjasova

Dobro zanjo. A ni fino, da sta se dva taka našla? Če obema paše ...

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2007 21:30:07   
Anonimen
Mene bi gledal samo še 2 minuti - da spokamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In potem tisti zadnji, najbolj otožen pogled v MOJ HRBET.

A se to res dogaja?

Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2007 21:30:56   
Marogica
Kaj bi storila? Poiskala bi si drugega partnerja. Sem namreč pred leti imela podobnega. Obnašal se je tako pred svojimi starši do mene, da se je oče meni opravičil, da ima takega sina. Problem nastane, ker se sčasoma tako navadiš na takšno obnašanje, da se ti zdi to nekaj normalnega.

Pa ni. In v bistvu je ta tvoj partner, kakor je bil tudi moj,  en veliki revček, ki se "dokazuje" tako, da druge ponižuje. Torej človek brez samozavesti. Človek, ki mu nekaj "manjka". In to mu bo vedno manjkalo. Si tega želiš?

Odgovor poznaš samo ti....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu deeeja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2007 21:31:55   
deeeja
velik je takih primitivcev,verjetn je pa ta oseba že tega navajena,ker,če ne bi bila,bi tega sploh ne smela prenašati.na žalost je veliko žensk med nami,ki morajo prenašati vsakodnevna poniževanja partnerjev.pa zato ne naredijo kaj dosti,oz. NIČ

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2007 21:33:03   
darjasova
Jaz vem, da se imam tok rada, da ne bi pustila, da bi nekdo tako počel z menoj, sploh pa pred javnostjo. Pa tud tako, bi mu dala hitro vedet in ne bi bila tiho. Jaz vem, da bi takoj šla domov ali pa kamorkoli drugam. Očitno reva zaradi tega, da ne bi slab vtis padel nanjo ni šla domov in je mirno trpela do konca.

Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2007 21:37:22   
Miss Piggy
Po moje se je kar sprijaznila s tem, da ima taksnega partnerja. Najverjetneje ji je ze izpral mozgane do te mere, da misli, da si je taksno obnasanje zasluzila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2007 21:39:05   
darjasova
Ali ima katera partnerja, ki tako ravna. Mislim, da je to dober pokazatelj, da je v odnosu velika luknja, ki je ne bo več moč zakrpati. Ker, če ni tiste osnove - spoštovanja je konec veze. Če pa ni sreče, pa ni vredno vztrajati zaradi nikakršnega vzroka, pa če je 10 otrok pri hiši ali pa nobonega. Mislim, da se pustijo ženske tako teptati ali pa še huje - saj ni čudno... da je tako kot je. Jaz bi šla v takem primeru živet takoj drugam in vem, da bi mi bilo povsod bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2007 21:42:55   
deeeja
po moje si niti ni upala kaj dosti,ker bi jo po moje doma čakala še hujša scena

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.3.2007 21:44:55   
BAMBINA_
Od moje kolegice partner ves čas buli v joške in to vpričo nje. Pa ne samo da buli, tudi prav nazgravžne (beri: moške) komentarje daje. Pa ona? Smeje se z njim. Jaz sem že 100x rekla, da mi gre na kozlanje, pa mi je vedno zabrusil nazaj kaj se vmešavam. Pa njo sem tudi vprašala, če je to vzburja ali kajuser posted image Mislim, ne štekam, kako lahko to prenaša. Pa ženska sploh ni butasta. Ma diplomo iz ekonomije... Tako, da, darjasova, po mojem gre v tvojem primeru za podoben primer. Ko se ženska sploh ne zaveda, da s tem, ko dopušča takšno obnašanje, najbolj idiotsko izpade pravzaprav ona.

Neposredna povezava do sporočila: 15
5.3.2007 21:45:06   
darjasova
Mislim jaz bi mu naredila tako sceno pred vso žlahto in ostalimi, pa bi mi bilo ravno za vse posledice. Če bi bila prepričana, da se mi dela krivica se pa res ne bi pustila, da se tako ravna z menoj. Mislim - res je boga.

(odgovor članu deeeja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2007 21:46:17   
Anonimen

Dobro zanjo. A ni fino, da sta se dva taka našla? Če obema paše ...

Splišni, od časa do časa tako provališ, da ti lahko samo vstoje ploskam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deeeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2007 21:46:33   
tajtaja
Tudi jaz sem imela enega takega kretena, a sem se ga na srečo še pravi čas znebila.
Hvala bogu za pogum!!!user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu deeeja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2007 21:51:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darjasova

Le kaj ji bo hudega pri takšnem optimizmu?

Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2007 21:51:52   
darjasova
Ja Bambina nekaterim tudi diploma ne pomaga......

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2007 21:52:11   
deeeja
ja,res je boga......ker se mu pusti!!!!!!!!!!!si pa ti zlo "opasna".a se tebe tvoj kaj boji????user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
5.3.2007 21:54:05   
darjasova
Opasna? Ja včasih se je treba postavit zase. Ampak jaz nimam takih težav, zato pa tudi sprašujem tu za mnenja. Mi je prav zanimivo brati.

(odgovor članu deeeja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.3.2007 21:54:08   
BAMBINA_
Ja itaq diploma pri partnerstvu nima pomena, hotela sem samo povedati, da ni ena trolika s 60 IQjem. user posted image

(odgovor članu deeeja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.3.2007 21:55:34   
darjasova
Morda pa imata tu nekaj skupnega - le kdo bi vedel. Si morda pomislila?!?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.3.2007 21:57:57   
plenicka
Nisem brala vseh postov. Moje mnenje je, da je to izvajanje psihičnega nasilja, ki je marsikdaj hujše kot fizično. Ta ženska pa bo žal morala sama priti do tega, da to ni dobro zanjo...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?