Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Življenje po otroku 8.3.2007 14:01:07
|
|
|
|
Rožica I
|
Odkar se mi je rodil sin, je moje življenje bolj kvalitetno v smislu, da bolj izkoristim (skupni) preživeti čas, bolj cenim malenkosti, načrtujem dnevno in sproti, ne obremenjujem se po nepotrebnem, veselim se vsakemu uspelemu milnemu mehurčku .. Ravno danes bom čez dobro uro skakala po lužah v parku- kaj je lahko lepšega v krasnem deževnem dnevu?!
|
|
RE: Življenje po otroku 8.3.2007 19:17:10
|
|
|
|
viv_
|
Jasno, da je drugače... Pa saj, v življenju se stalno dogajajo spremembe. Meni sicer niso blizu ugotovitve v stilu, da se imamo sedaj 100x lepše, pa da sem šele zdaj dojela smisel življenja... Sem se imela že samska ful lepo, pa sva se imela v dvoje tudi ful lepo, zdaj se imamo pa v štiri... Rojstvo prve je bil zame kar velik šok, ker se mi je način življenja povsem spremenil. Nekako pol leta sem rabila, da sem se ujela in se navadila novega načina. Potem smo počasi vzpostavili spet nek način, ki nam ustreza. Pri ta drugi je šlo pa "vse usput".
|
|
RE: Življenje po otroku 8.3.2007 20:59:29
|
|
|
|
štorkljica
|
Meni se je življenje popolnoma obrnilo na glavo. Moram priznati, da me je cela situacija popolnoma presenetila, pa ne nosečnost, ampak življenje z otrokom. Saj sem že vseskozi vedela, da bo drugače, da ne bo več časa za vse kar bi si jaz želela, da bomo sedaj trije in to. Najbolj me je šokiralo, ko so mi malo bitjece dali v bolnici za domov...pol pa "kaj pa zdaj". Niti slučajno nebi trdila, da mi je bilo grozno, da sem bila nesrečna, ker nisem bila, bila sem zmedena. Nisem vedela kaj zdaj. Ampak je kar nekako steklo, so pa prišli hudi in lepi dnevi. Zdaj ko je hčerka stara že 5 mesecev pa si že neskončno želim drugega in tudi enkrat tretjega otroka. Ker zdaj vem kaj me čaka in kako pozitivno in čimbolj kvalitetno zaživeti življenje z otrokom. Ker v življenju ni večjega darila kot je otrok!
|
|
|
|
RE: Življenje po otroku 8.3.2007 21:10:35
|
|
|
|
soncek&luna
|
zivljenje se mi je spremenilo oz. prilagodilo mojemu skratu... necemu se odreces in nekaj novega dobis... sicer pa se zivljenje spreminja sproti, ko ga zivimo...redko kdo ga zivi po neki "zacrtani" poti
|
|
RE: Življenje po otroku 9.3.2007 13:45:33
|
|
|
|
bambi
|
Joj, Klabo to je pa res lepo napisano..... Meni se je življenje tudi spremenilo, na bolje, res da je več odgovornosti, manj prostega časa, ampak jez in moj mož sva tako želela in ker sva skoraj 2 leti čakala na to, da postaneva starša, je moje življenje pred tem bilo polno depresije, otroka sem si tako močno želela, da bi za to umrla.... in ko je končno prišla moja princeska, sem se bila pripravljena vsemu odpovedati..... in sem se marsičemu in mi niti malo i žal..... No, res pa je malo težko na začetku, prvi mesec, dokler se ne navadiš..... Naša je danes stara 17 mesecev in lahko z njo že vsepovsod gremo, sedaj pa smo se odločili, da damo vse skupaj še enkrat skoz........ prihaja namreč drugi
|
|
RE: Življenje po otroku 10.3.2007 10:58:05
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica -z vsakim porodom so se mi zmanjšale joške in sem bolj suha.. Jest tud upam, da se bo pri meni to zgodilo!!!
|
|
RE: Življenje po otroku 10.3.2007 12:46:12
|
|
|
|
mamsi
|
Moji tako "neznansko VELIKI" problemi samskega življenja so izginili, postali nepomembni. Nadomestilo jih je vsakdanje veselje, ki ga imam, ko gledam svoje zdrave in navihane frajle. Dobra zamenjava, ni kaj. Moje norenje med športom, kafetkanjem, žuranjem, službo je umirila bistveno pomembnejša vloga, ki ima globok pomen, kafetkanje ga pač nima. Vsak najmanjši podvig mojih otrok začutim kot izjemen lasten uspeh. Toliko veselja in smeha, ki ti ga dajo tvoji otroci, si ga sam nikoli ne moreš ustvarit. Je res delo, ampak, kaj pa bi drugač vse življenje počel, da bi imelo kak smisel. Saj ne moreš samo filmov gledat pa okol letat, to postane brezveze in dolgočasno. Z otroci to nikoli ni.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?