nana35
|
Čmrlika,vem,da ni poceni,pojdi na Bolho kaj pogledat,če ima kdo AS za prodat.Jaz sem ga prodala in to v momentu.Je ena vprašala ,če katera proda,pa sem rekla da jaz in je šel.Veš,saj je bilo meni tudi veliko dati 70 evrov v B.centru,ampak sem reskirala,bolje to,kot da bi se vsak dan 24 ur sekirala,moji živčki pa niso kar tako poceni.Še jih bom ogromo potrebovala.Ali pa postavi novo temo "Proda katera Angel sounds" in upaj,da se ti katera oglasi!! Ne,nisi usahnila,še si tu!! Marusah-saj nisi kregana,samo tu in tam pa lahko kaj rečeš,tak za hec,da čas prej mine.Če ne bi bilo RR-ja,bi bil ta čas,kar sem res dolg,ne vem,kaj bi počela.Zdaj pa mi je kar hitro minil in sem res hvaležna vsem mojim klepetalkam,ki z njimi klepetam pri januarčicah,pa seveda tudi vam!! Me pa imamo v bolnici v MŠ predavanja ki trajajo kar 2 uri.Saj je kar fajn,jutri bo pa filmček o porodu.Ampak jaz ne bom mogla it,ker imam nekaj pomembnega drugje. Muzika - ti bom tukaj napisala - jaz pa poznam tvojega možeka na videz (če je bil tvoj mož z očali??),zdaj pa nevem več kako mu je ime.Če se ne motim,pa je stanoval na Pobrežju,pravzaprav na Greenwichu.Imam dober spomin,ampak ne za imena,za obraze pa ja!!Mogoče je bil celo doma v sivi stolpnici.Nisem sigurna.Upam,da nisi huda,da sem tukaj napisala,samo me zanima,če imam prav,ali pa sem res že za staro šaro. Lepo bodite in pišite...