|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
12.11.2007 15:12:43   
slovenka
Mariborčanke, mi zna katera povedat kontakt od te zdravnice na Gregorčičevi v Mb, ki dela nuhalno svetlino. Bi se morala naročiti, ker je blizu moje službe bi šla k njej, pa ne najdem kontakta. Pliiiiiisss.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
12.11.2007 15:23:35   
ursyka21
slovenka evo ti tel. št od dr. Pelkičeve
02/252-38-30
lp

20.5.2007 SEM POSTALA LUČ ŽIVLJENJA MOJEMU SINU

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
12.11.2007 17:01:15   
Vrtnica79
Hoj, da se malo javim.

Danes sem vstopila v 36 teden, tako da še malo pa bo dan D! Imam že vse pripravljeno, tudi posteljico sva z mojim v soboto skup naredila! Sem prilepila slikico v album, če katero zanima. Jaz jo že ves čas hodim gledat v sobicouser posted image . Pa naša lumpa jo je že sprobala in pravi da bi kar ona spala tam notuser posted image .

Ursyka21 upam da je z tvojim malim vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Lepo si imejteuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
12.11.2007 20:23:55   
Laubica
Vrtnica -lepa posteljauser posted image
Smo danes bli pri dr.in nima vnete očke ampak zamašen solzevod in se mu zato gnoji,smo dobli kaplice in masirat mu moram pri očki in vzeli so bris in čez 10 dni poklicat za izvide in če ima kakšno bakterijo morava k okulistu

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.11.2007 7:32:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ursyka21

slovenka evo ti tel. št od dr. Pelkičeve
02/252-38-30
lp

najlepša ti hvala. user posted image user posted image

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.11.2007 8:40:11   
nana35
Bolj slabo nam gre tole pisanje od rok.Pa nekatere se sploh več ne javijo,npr.Čmrlika,ki je odprla "novo"temo za nas,zdaj pa je odpovedala.Pa še katera bi se našla,ampak smo bile žal malo časa skupaj,pa ne vem katera.

Jaz sem kar dobro,ravno se odpravljam h ginekologu,potem pa malo okrog.Se pa kaj oglasim,ko bom imela spet kaj za povedat.

Lep dan vsem!!

:))

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.11.2007 9:43:03   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Bolj slabo nam gre tole pisanje od rok.

Ja, se strinjam! Bi še kaj več napisala pa mi ni se sama z sabo pogovarjatuser posted image user posted image .

Alo, punce povejte kaj pametnega................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.11.2007 9:55:37   
ursyka21
Evo še mene malo!
Mi tamali spi na kolenih pa mam malo časa. Ma dlesn predrto pa ga malo muči. Ko si kaj not potisne kr tuli. Ampak niti približno tako hudo kot uhica zadnjič.
Kaj pa ve delate?
Rada bi šla na kavo pa nevem če grem lahko ven s tamalim, do kolegice na obisk. Saj vročine nima samo žnodra ko 300user posted image .
muzika ,kaj imaš 125mg Naprosyn? Če ja bi ga bila zelo vesela, če ga  pri vas ne potrebujete. Dobiš ga samo na recept sem se pozanimala.
Saj bi mi ga  teta z bolnice zrihtala pa dela na infekcijskem, kjer imajo bolj malo otrok pa ga je pri njih težko dobit.

No ženske napišite kaj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.11.2007 13:07:43   
Čmrlika
Nana35- Evo mene, nič odpovedala, kje pa, se nam je računalnik skup vsipal, pa mamo zdaj novega, tako, da že pridno "kontroliram" debate, ki pa nam nekako slabo grejo, ne? JA, ne vem kaj je to...user posted image
Upam, da ste vse okej in pravtako vaše pikice... Mene pa malo vnetje jezi, in sem bla že na canestenu...Imam to prokl......candido in zdaj bo to treba pozdravit...Uf, pa sem že 3 leta govorila G naj me testira na to gljivico, pa nič, zdaj pa ja, ko smo noseči...Ima katera izkušnje s tem? Baje da ni nič škodljivo za pikico? Me kar jezi, zdaj pa imam naslednji pregled komaj naslednji petek...
Pa še nekaj me zanima, mi lahko katera pove,kako zgleda, ko prvič v bušiju nekaj začutiš? mislim, da je pri meni še prehitro, tud nekje sem pebrala, ampak, meni zvečer,ko se umirim, kr neki balončki po bušiju letajo...Kaj je to?user posted image
no, dovolj trenutno od mene...
Pozdravček vsem,

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.11.2007 13:12:28   
Janey
Čmrlika ti balončki so čisto možno lahko že mali premikeci. Nekatere čutijo že v 15. tednu. Koliko si ti noseča?

Kak ste babe mariborske? Mene zadne čase buši nekaj na dotik boli in nisem preveč dobro. Nas mali gimnastičar pa dela prevale po trebuhu...še ujema zadnje milimetrčke prostora, ker kmalu nebo mogel več.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.11.2007 13:30:04   
Čmrlika
Sem v 17 tednu...(16+2 dni) In sem zdaj dvavečera čutla te balončke, al metuljčke, al karkoli že to je...user posted image
Je pa zanimiv občutek, sem pa zdaj prebrala, da bi v prvi nosečnosti,tud to je moja 1,naj čutil po 18 tednu, najbolj pa okrog 20...Ma upam, da je to vse normalno...Se ful čudno počutim, ker ne vem, kaj se dogaja z mojo pikico...Naslednji pregled pa komaj naslednji petek...tAk negotov občutek...se to še kteri dogaja, ker drugače se pa ful vredu počutim ,pa ful neke energi je mam...
Včeraj pa sem sanjala, da je pikici nehal srček biti,in sem menda od tega včeraj in danes kr malo na trnih, kaj dogaja-user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.11.2007 13:38:31   
Janey
Čmrlika takšne sanje so normalne, ker te skrbi. Nič ni to kaj čitaš...pomembno je to kar čutiš. Prej ko čutiš pikico boljše je in bolše lahko nadzoruješ kaj se z njo dogaja. Velikokrat kasneje te ravno gibi pomirijo. Tako vsaj veš da je živa in da miga. Če si v 17 tednu so pa skoraj 100% to gibi. Tudi jaz sem jih na začetku čutila kot ene mehurčke v trebuščku. Ne skrbi, ti se samo sprosti in uživaj v tem mehurčkih. Pa veliko boaj trebušček, da bo pikica vedela da jo čutiš in da jo imaš rada.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.11.2007 13:56:18   
Čmrlika
Hvala Janey za vzpodbudne besede, imaš čisto moje razmišljanje...s komerkoli se pogovarjam, vedno rečem, da vem, da bom kasneje, ko bodo to že prave brcike sigurno bolj mirna, ker bom vsaj vedela, da je živo, pa da miga, ne? tako pa me zdaj še kr bega...poleg tega, nikjer nisem zasledila,če sploh obstajajo kaki simptomi, za smrt ploda, kake krvavitve, ali kaj...Sem kr preveč obsedena, vem...user posted image  Je pa res, da sem pred dnevi zvedela, za eno znanko, da se ji je prav to zgodilo...
Bom šla kaj bolj pozitivnega delat, če pa katera  lahko še kaj odgovorip a vseeno rada preberem...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.11.2007 13:56:31   
nana35
Čmrlika,pozdravljena po dolgem času,sem mislila,da si usahnila in da nas ne prideš več pogledat.Glede otročka-mislim,da so to prvi gibi,jaz sem jih čutila,kot žgečkanje in mehurčke,ki mi gredo po notranji steni trebuha.Včasih se mi je zdelo,da se moram kar popraskat po trebuhu.

Glede tega,ko ne veš kako je s tvojim otročkom pa tako.Jaz sem si ravno zato kupila Angel sounds,da dokler nisem vedela kaj se dogaja v trebuhu,ko še ni bilo brcik in ne UZ in ne pregleda,da sem vsak dan poslušala srček od mojega malega pikeca,tudi večkrat na dan.In sem bila vedno pomirjena,tako da sem nekako preživela tiste tedne negotovosti.Res je bila fajn naložba in mi ni bilo žal.

Vse ostale,lepo se imejte in lep dan.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.11.2007 13:59:18   
nana35
Pa razmišljaj pozitivno Čmrlika,ne tako črno gledat na to,vse bo ok!!!Če te bo pomirilo,pa si pojdi po ta A.Sounds.Saj brcik od začetka ne čutiš pogosto,tako da se ne boš sekirala slučajno!Niti ne vsak dan.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.11.2007 14:00:48   
Čmrlika
Nana35- dobra ideja, delam na tem že enih 14 dni, pa sem se že z eno, na eni drugi klepetalnici dogovorila da kupim od nje, zdaj pa se mi več ne javi, ko bi morala poslat...sem ful žalostna, tak da bom začela še malo drugje šnofat, al ga bom pa novega kupla, pa reskirala, čeprav mi je to v tem trenutku kr velik znesek...
Usahnila pa nisem, a ne ne!user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.11.2007 20:23:59   
ursyka21
Čmrlika ne bit tak črnogleda. Uživaj v svoji nosečnosti in se ne obremenjuj s takimi sanjami. Koliko jaz vem bi naj slabe sanje zmeraj pomenile obratno, torej dobro.
En velik objemček zate.
Grrr mi  smeški ne delajo.
LP

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.11.2007 20:37:15   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Bolj slabo nam gre tole pisanje od rok.Pa nekatere se sploh več ne javijo,npr.Čmrlika,ki je odprla "novo"temo za nas,zdaj pa je odpovedala.Pa še katera bi se našla,ampak smo bile žal malo časa skupaj,pa ne vem katera.

Ne me preveč kregat user posted image . Sej nisem pozabla na vas, ampak zadnje čase sem bolja malo na RR - nekako nimam preveč časa. Pa sej vem, da to ni noben izgovor... se bom probala bolj potrudit in se večkrat javit.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.11.2007 20:46:54   
Marusah
Ups, sem prehitro enter stisnila....

Naš pikec pridno raste in še bolj pridno brca mamico user posted image  - bo sigurno bil kakšen športnik user posted image

Danes sem bila ravno v materinski šoli v ZD...pa še sedaj ne vem al se delajo norca z nami.... vsega skupaj naj bi imeli 6 srečanj. Prejšnji teden je vse skupaj trajalo dobro uro, s tem, da smo gledali film od začetka zarotka pa vse do poroda - je bilo kar zanimivo. Danes pa je bilo v 20 min vsega konec, pa še nič kaj pametnega oziroma uporabnega niso povedali....še vsedla se nisem dobro, pa je že bilo konec user posted image  ...pa saj bi lahko naredili manj daljših srečanj. A mogoče še katera hodi sedaj v MŠ?

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.11.2007 20:49:25   
Marusah
Ja nič, lepo se imejte!!! Se tipkamo.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.11.2007 21:12:49   
nana35
Čmrlika,vem,da ni poceni,pojdi na Bolho kaj pogledat,če ima kdo AS za prodat.Jaz sem ga prodala in to v momentu.Je ena vprašala ,če katera proda,pa sem rekla da jaz in je šel.Veš,saj je bilo meni tudi veliko dati 70 evrov v B.centru,ampak sem reskirala,bolje to,kot da bi se vsak dan 24 ur sekirala,moji živčki pa niso kar tako poceni.Še jih bom ogromo potrebovala.Ali pa postavi novo temo "Proda katera Angel sounds" in upaj,da se ti katera oglasi!!
Ne,nisi usahnila,še si tu!!

Marusah-saj nisi kregana,samo tu in tam pa lahko kaj rečeš,tak za hec,da čas prej mine.Če ne bi bilo RR-ja,bi bil ta čas,kar semuser posted image res dolg,ne vem,kaj bi počela.Zdaj pa mi je kar hitro minil in sem res hvaležna vsem mojim klepetalkam,ki z njimi klepetam pri januarčicah,pa seveda tudi vam!!user posted image

Me pa imamo v bolnici v MŠ predavanja ki trajajo kar 2 uri.Saj je kar fajn,jutri bo pa filmček o porodu.Ampak jaz ne bom mogla it,ker imam nekaj pomembnega drugje.user posted image

Muzika - ti bom tukaj napisala - jaz pa poznam tvojega možeka na videz (če je bil tvoj mož z očali??),zdaj pa nevem več kako mu je ime.Če se ne motim,pa je stanoval na Pobrežju,pravzaprav na Greenwichu.Imam dober spomin,ampak ne za imena,za obraze pa ja!!Mogoče je bil celo doma v sivi stolpnici.Nisem sigurna.Upam,da nisi huda,da sem tukaj napisala,samo me zanima,če imam prav,ali pa sem res že za staro šaro.

Lepo bodite in pišite...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.11.2007 21:51:42   
muzika
Nana 35, imaš kar prav glede mojega moža. Res je iz Pobrežja in še celo iz sive stolpnice. Kako je MB majhen!!! Je pa fino, da si se nam danes pridružila na čveku. Moramo še ponovit, dokler smo še v enem kosu, potem pa tako ali tako po parku....

Ursyka 21, ja, imam Naprosin 125 in ti ga odstopim, če te ne moti, da smo ga že odprli in manjka kakšna žlička ali dve. Imam ga v hladilniku, rok uporabe pa je maj 2009. Torej, če ga želiš, mi napiši na ZS, da se dogovoriva, kam prideš ponj ali ti ga jaz pripeljem,  če nimaš prevoza.

Materinska šola v bolnici pa je kar poštena, saj je danes res trajala skoraj 2 uri, prejšnji teden pa dobro uro in pol. Jaz sem kar zadovoljna. Danes sem si ogledala tudi porodne sobe, vodila nas je babica Erika. Tiste, ki nameravate roditi tukaj, boste lahko srečne, če boste imele to babico. Je pravi sonček!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.11.2007 23:09:59   
Pandica
Pozdravljene mariborčanke!

Ja, ja, zdaj še lahko klepetate, ko ste še srečke nosečke in še imate vaše sončke v trebuščku user posted image  Potem pa bo tega konec. Jaz bi z veseljem večkrat prišla kaj pogledat na forum pa žal ni časa.
Zala bo ju3 stara en mesec, joj, kako čas beži. Je pridna punčka mamina, le na moji ziziki bi visela 24 ur na dan user posted image  Pa malo nas krči dajejo, se mi tako smili, ko ji takrat ne morem kaj dosti pomagati.

Ja, jaz sem tudi hodila v MŠ v bolnico in sem bila zelo zadovoljna user posted image  user posted image
Samo, ko sem videla pol še porodne sobe me je kuj strah postalo kaj me čaka. Samo sem bila pol hvala bogu kar hitro rešena in res je to kaj pravi vsaka mamica, ko rodi. Ko dobiš v roke štručko pozabiš na vse.

Zdaj pa grem se stisnit k Zali, ki še zaenkrat pridno spančka v mamičini postelji user posted image  

Nočko

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.11.2007 8:56:55   
nana35
Pozdrav vsem!

Tudi jaz sem zadovoljna z materinsko šolo v bolnici,res!In se strinjam z Muziko,ta babica je res odlična.Kar pa se danes tiče,pa me žal ne bo.Pa drugi teden,mislim pa da imamo v ponedeljek in torek,če se ne motim.

Pandica,me še malo uživamo ja,potem pa nas čaka to kar počneš ti.Ampak,saj smo to želele ne??

Ja Muzika,no vidiš imam pa spomin astronomski.Saj se hecam sem na Pobrežju živela 30 let in bi bilo malo čudno,če se vsakdanjih obrazov ne bi spomnila.Ampak ga že dooolgo nisem videla.Jaz sem stanovala v bližini.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.11.2007 9:15:43   
koala
Čmrlika, jaz mislim, da te kar tvoja pikica pozdravlja z svojimi gibi, jaz sicer teh mehurčkov nisem nikoli čutila ampak so kar v brcike prešle.
Ti pa tudi jaz svetujem investicijo v angelsounds, jaz sem si ga sicer sposodila, mislim pa da ga bom pri naslednji nosečnosti kar nabavila, ker me res pomiri, tudi še zdj ko ja naše dete kak dan malo bolj mirno.
Aja, glede črnih sanj, pa šic šic črne misli, tvoje dete te je izbralo in zdaj bo s tabo še naslednjih olala let, pa prav?

Pandica lepo da se kdaj javiš poljubček tvoji Zali, pa lepotca Alana pobožaj v mojem imenu. A je kaj ljubusumen na novo članico družine?

Ja jaz sem si včeraj prav zaželela da bi bila babica Erika z mano ko nastopi dan D, res je prijazna.

nana35 lepo te je bilo spoznati in upam, da kak čvek še ponovimo dokler še bomo v enem kosu, potem ko pa bo treba vozičkat pa itak.

ursyka naj težave tvojega sončka čimprej izzvenijo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.