tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Hej, nosečnice, kako ste kaj? Letošnje leto pa vam bo dalo vetra... Naj bo lepo, nepozabno! ja,zdaj pa se je začelo tudi naše leto..ko pomislim,da ni dolgo ko sem zvedela da sem noseča, zdaj pa že odštevam zadnja 2 meseca in še malo..no, je pa res da komaj čakam,..da se bomo cartali.. Meni je ravno včeraj moj osemmesečnik ležal na trebuhu, ves razpotegnjen in sem rekla atiju, če si lahko predstavlja, da je to malo bitjece še leto dni nazaj ležalo v trebuščku in boksal pa brcal... danes pa ves šmrkav in bolan poležava na meni... No ja, naše novo leto se ni nič kaj lepo začelo. upam,da se čimprej pozdravi Že razmišljate kaj o otroški opremi? Boste kupovali novo, rabljeno? S tem sem se ubadala lani, letos pa je naš avtosedež prerastel in jo bomo najbrž prodali... najbrž zato, ker je ful lepo ohranjena, ena izmed najboljših (Maxi cosi), pa razmišljam, da bi jo prišparala še za tretjega otročka... po drugi strani pa - nismo je dolgo uporabljali, še zmeraj je v garanciji, kdaj bomo imeli tretjega še ne vem - če ga bomo sploh imeli, pa po moje bi še zdaj nekaj dobila za njo... Kaj pa vem... midva sva kupila rabljen avtosedež oz. jajčko, ki je bila rabljena samo 4-krat in sicer tudi Maxi cosi. Gledamo na vsak € ki ga lahko prihranimo. Se mi zdi, da dobiš tako lepe rabljene stvari,da se sploh ne vidi da so rabljene.. Dobila sva res VSE kar potrebuješ za dojenčka od previjalne lesene podloge do kinderpeta. Kinderpet imava sicer sposojen ostalo pa sva dobila. Imam toliko oblačilc in vsega od svakinje tamale, ki se vidi da so bile nošene samo 1-2krat ker pol je tamala prerasla, da bi mi bilo škoda da bi vse kupovala na novo.. No, ne rečem, da nisem kupovala ničesar. Seveda sva ampak pol ko sem dobila 3 velikeeee škatle oblačilc sem rekla:STOP s kupovanjem. Bomo sproti,če bomo vidli, da nama kaj manjka. Zadnjič sem ravno zibelko pospravila, pa mi je bilo kar malo hudo pri srcu. Joj, kako rastejo ti naši pikeci... kje ste zdaj vse, da poročate o svojih pregledih? jaz imam pregled jutri in komaj čakam. Mislim,da bo mi naredila UZ ker je rekla,da bo mi morala zdaj našo princesko bolj opazovat,ker sem jaz fasala nosečniški diabetis.. Je pa me prav strah, da bo mi spet začela govorit, da je premala za svoje tedne. To sem nazadnje poslušala pri NS in pol še na morfologiji.. In pol se samo cmerim in presekiram, zakaj je premala in zakaj glih moja.. Vozičke ste že nabavle? Joj, to je bilo zoprno izbiranje, na koncu sem skoraj z ušesi ploskala, ko sem ga našla... Prvič sem manj komplicirala, kot pri drugem. Seveda, zdaj sem vedela, kaj hočem in na kaj moram pazit. Midva imava voziček doma že od mojega 4 meseca . Sva dobila to od njegovih staršev. Sem prvo mislila kupit rabljenega pol pa sta nama njegova starša rekla, da ni šans za rabljenega in da bosta kupila novega. In sta pol kupila vse v kompletu (razen jajčke) in sicer Quinny Buzz. Obema je bil lep tak da zdaj pospravljen čaka še dober mesec in pol preden ga damo ven,da ga ščistimo za našo uporabnico.. evo pa še slikica našega vozička
|