Blacky30
|
Oj, nosečkice! Je že kar nekaj časa minilo, odkar sem se nazadnje tukaj javila. Me veseli, da si tasa_m, prevzela seznamček in ga lepo uredila. Samo blackcoffee moraš dat na vrh seznama, po datumih gledano. No, ko se že menite o porodih, jaz sem rodila v MB in na Ptuju in definitivno priporočam Ptuj. Čeprav so v MB tud ok, samo se pozna gužva in to, da nimajo toliko časa, medtem, ko je na Ptuju tako kot v hotelu. Vsakič, ko pride otroka previt in uredit, se usede na tvojo posteljo in ti ga pomaga pristavit. Tak dolgo je tam, dokler otrok ne zagrabi, kot je treba in potem šele gre. Tam se skorajda ne more zgodit, da mamica ne bi znala dojit, medtem ko se v MB to večkrat zgodi, ker ji nihče ne pokaže. Vsaj meni ni. Pa tud prijaznost na višku, niti ene tečne sestre ali babice nisem srečala na Ptuju. Pa tudi to, ko se najde katera mamica in začne s tem, da na Ptuju niso pediatri dovolj strokovni in ne obvladajo, bom rekla samo to, da se lahko skrijejo MB pred njimi. V MB je v sobo pokukal pri vratih in je že odšel tudi, bognedaj, da bi lahko kaj vprašala al pa ti nič pametnega ne odgovori, medtem ko ti na Ptuju pokaže vaje, ki jih delaš z otročkom, pregleda ga od glave do pete, se pogovarja s tabo, heca se z otročkom, mislim, tega v mb nikol nisem videla, tam delajo z njimi kot s številkami. Tudi na vse preglede otročka odpelje sestra in ga pripelje nazaj, ne rabi mamica nikamor vozit otroka sama. Skratka, nimam kaj rečt, meni so bili enkratni in če bi šla še enkrat rodit, bi zagotovo zmagal Ptuj.
|