asso
|
Ku-ku, pozdravljene vse nosečke in tuditiste, ki še čakate, če ste morda zalutale sem. No, na hitro se mal javim, dokler čakam, da se mi likalnik pogreje. Namreč včeraj sem oprala vse cunjice za našega bodočega člana in sedaj jih je potrebno še zlikati. Nisem imela še namena to storiti, ker še čakam omaro in previjalno, da prideta in potem bi vse skupaj dala na mesto, ampak me je mal skrbelo, da nas ne bi slučajno kaj prehitelo, da sem se odločila kar začeti, bom pa do prihoda nove omare spravila vse kar v našo. Ja Pikapolonica, počasi pa gre zares. Počivaj čim več in pozabi na pospravljanje, da boš na dan D lepo spočita, ne da boš potem potrebovala še pol leta, da prideš k sebi, ker boš šla utrujena rodit. Jaz pod prisilo kar počivam, pospravljanje in čiščenje tal pa sesanje prepustim mojemu dragemu. Mi sobico za :duda: smo pripravili, ampak sedaj čakamo že 2 tedna pleskarja za najino spalnico, saj je bila potrebna pleskanja, ker je barva odstopala (mojstri pred 2 leti pa taki). Najprej sva mislila, da nama bo sama uspelo prepleskat, ampak je precej še za pogibsat in taka mojstra pa res nisva. Tej pleskarji pa so tako neresni. En si je ogledal, rekel, da nam bo delal, dvakrat smo bili že dogovorjeni, da pride in njega od nikoder. Vsaj bi poklical, da ne more. Prav jezna sem:grrr:. Danes pride ponovno en pogledat in upam, da bomo imeli več sreče, ker sva z dragim že dobra dva tedna preseljena v otroški sobici. Sva si pojstlo odnesla tam, da ne spiva na kavču - hvala bogu. No drugače :duda: pridno brca, večkrat mi prav škodi, ko mi kaj vtakne pod rebro in se noče premaknit, mene pa to grozno moti in ga "drocam, da se mi premakne". Pa vaši škratki kaj v bušijo kolcajo? Moj kar večkrat na dan, prav hecno je. Pikapolonica lepo, da si videla tvojega škratka. Mene čaka to naslednjo sredo. Komaj čakam, predvsem še za to, da se malo bolj pomirim, ko mi bo povedala, da je vse O.K. in da končno res začnem uživati vsaj zadnje tedne nosečnosti, ker tudi če rodim prej bo z mojim :duda: vse O.K. Pa najbrž mi bo še težo povedala tako, da bom res pomirjena. Sedaj pa gremo malo likat, da se ne bo nabralo preveč cotk. lep dan želim vsem nosečkam in vsaki pošiljam eno :rozica:, pa Lu :torta: za polovico (20t). Lp asso in :duda: :modri:? :roza:? (33t 1/6)
|