Encijan -> RE: Marčevke 2007 (22.3.2007 14:48:20)
|
Drage marčevske mamice! Samo toliko se oglašam, da vas pozdravim in povem, da upam, da se vam kmalu spet pridružim na čveku. Naša mala princeska nas polno zaposljuje, tako da sploh ni časa za kaj drugega razen počivanja, da smo ji potem, ko se zbudi, spet kos. Tudi meni manjka malo mleka, tako da ji sedaj enkrat na dan pripravim Aptamil PRE, ker nas sicer tole dojenje na zahtevo čist znervira (tudi malo, ne samo mene). Imam pa občutek, da je mleka še, pa ga mala ne uspe dobiti??? No, včeraj sem končno dobila prsno črpalko in upam, da jo spravimo v pogon in ugotovimo, kaj je na stvari... Za porodno zgodbo tudi ni časa, na hitro le toliko, da smo uspeli priti do Ljubljane, a sem pol poroda predihala že v avtu in v LJ prišla odprta več kot 7 cm, potem pa sva dočakala Špelo v manj kot eni uri, ati je komaj prišel pravi čas, ker je iskal parkirni prostor. Babica Nado je lepo vodila porod in mi očuvala tudi presredek, a brez šivov le ni šlo (nožnica), tudi porod sam je v porodni lepo potekal, le tiste vožnje v Lj najbrž ne bom nikoli pozabila, čeprav je bolečina že pozabljena, avantura sama pač ne bo nikoli. Upam, da kmalu najdem čas, da vas preberem in se vam pridružim pri vaših debatah. Me pa veseli, da ste tukaj malo manj zgovorne kot v pričakovaju, se vidi, da škratki pač zahtevajo veliko časa zase. Hvala za vašo družbo v pričakovanju in se veselim še nadaljnjega druženja... Encijan
|
|
|
|