skačica
|
čer....sem si še jaz vzela mal časa, da opravim RR dolžnost,kajne draja? Danes sva imele FT že ob 7.30, ne vem katera je bla bolj kaput- jaz ali Iza, mislim da jaz, ker je mala tako lepo telovadila in zraven delila take nasmeške, da sva jo s FT-ko samo gledale in jo hvalile. Domov sva se privlekle okrog desetih, šle v posteljo in zaspale skoraj do enih. No, popoldne sva skoraj cel preživele zunaj na soncu, le kosilo sva šle notri skuhat(btw je vse pojedla kar sem skuhala ). Dobili smo na obisk še IZini mali sestrični in smo pekli kostanj in koruzo. Njami. No, če bi bil cel dan tako lep, bi bilo že pocukrano, zato se je men moral odlomit zob oziroma ven mi je padla cela plomba . In to meni, ki sem zelloooooooooooooooo velik zajcccccccccc za zobarja. Je mož poklical enega privat zobarja(s katerim se poznata) in imam obisk pri njemu planiran za 29.10 . Upam, da zna delati brez bolečin oz. mi bo delal pod injekcijo. Sej sem rekla, očitno rabim tale teden dopusta, ker potem me čakajo sami grozni opravki:zobar, sestanek z mentorjem in Izino tretje cepljenje. Ajooooooooj! dajadada: tole pa so laski. Da dol padeš, kaj takega še nisem videla draja- moja Iza je zdrava, no na mrzlem ji kakšna svečka prileze iz nosa, ampak nima nič zabitega noska tako da jo toplo oblečem in greva vsepovsod. Če sva na toplem, nič ne smrka. tinaaja- sem naročila še ene copatke od starchilda, ker shooshoos nima nobenih pametnih v tej velikosti razen žirafic, ki jih že imamo. Komaj čakam, da jih dobimo, ker skoz samo te žirafice teramo in so že čisto zmahane, ker jih Iza nenormalno rada gloda in cuza . Ko se previjava in jih mala zagleda na previjalni mizi, jih obvezno vzame v roke in hop v usta, jaz jih pa pulim iz rok. Ja, naša je bla tud tko majčkena, ko se je rodila. Takrat je rekla sestra, ki je imela takrat starega sina pol leta, da ne more verjet, da je bil njen še za pol kile lažji in še manjši. Pa sem ji rekla, da ne verjamem, da tako hitro to pozabiš, zdaj sem pa pri drugi sestri videla kako je to. Se mi zdi, da Iza nikoli ni bila tako majhna kot njen sinek. Dokler nismo dobili Izaka, je naša mami skoz govorila kako drobna in mala je Iza proti Jonu, zdaj pa skoz ponavlja kako je velika in močna proti Izaku Grem počasi pred tv al pa v postlo. Včeraj sem šla šele ob polnoči spat, zato sem pa bila čist hin dons, ko sem morala vstat ob pol sedmih pa si it še glavo prat Lahko noč.
|