dskubin
|
Sem vstala za Dražev antibiotik, pa pol še mleko, zdej pa ne morem zaspat . Pa še firbec me je matral.... jeee SLIKEEE (Žabika thx - joj, kok sm žleht - HVALA).. . No, a nis(m)o lepi? Dskubin, drugič pa motor pusti prižgan, pa bo Diti spala še naprej. Smo že tudi to poskusli, pa ni palilo dolgo. V folah se ne da spat Uspavanje deluje samo, če gre noga tudi kaj po gasu (beri more bit hitra vožnja, drgač se zbudi tudi, ko čakaš na semaforju (zgleda, da ji že zdej ni všeč tardeča )), pa še to recimo samo vsake 3. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Najbolj imam na sumu, strah pred nočko! Zadnje čase se, ko se stemni, njena dobra volja spremeni v žalost. poznamo.. mi se , ko se stemni, vozimo s prizgano lucjo v avtu,ker jo je zgelda ful strah, ce se vozi in je tema. Mi se tudi kdaj pa kdaj vozimo z lučko zadaj in to celih 130 km do/od mojih. VČASIH je pa res mir. Pa ne vemo, al zarad lučke, al je glih tisti 3., ko je itak mir IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja o tudi ti booties padli men v uč - grem po fiziolosko, dajih ven dobim A de pomaga? Tega receepta pa še Kosobrinček nima IZVIRNO SPOROČILO: tejčica kolk bi jest rada, da mi je en dan DOLGČAS!!! Sej bo, sej bo. Čez cirka 18 let, prej več, kot manj. No ja, če se ne boš vpisala na vse možne tečaje na univerzi za 3. življenjsko obdobje . Super, da so vsaj nekaj dostavli, pa da bi blo s tem vse OK in vse na broju. Sibil - vas pa res drži pa ne spusti. za vse 3. thaiss -
< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.10.2007 3:42:00 >
|