dskubin
|
drama ljubljana - A mi ve kera povedat, kaka je razlika med 3. in 4. prostorom v Drami? (mislim, a je velika razlika v kakovosti videnega, glede na to, da je v ceni kar velika, sedeži pa en za drugim?) Sej sem bla ene parkrat, pa smo bli vedno v parterju, zdej se mi pa ne sanja, kako se tam vidi oz. sliši (a ja, rabi pa svakinja za študentski abonma). Txh že vnaprej, se še oglasim danes. Več ksno, k so otroci še vedno bubcani , oz. zgleda, da je tudi Diti nekaj ujela - kar pa ni nič čudno, k se skoz neki šlevita z Dražem. Tko da za torek - želja je velika, ampak močno močno dvomim, se mi zdi, da bomo jutri vsi pri P. Draž se mi zdi vedno slabši, kljub antibiotiku, že 4 dni ne je (nima več trebuščka), ni pri volji, nosil bi se, prej je šel kar sam počivat in je zaspal. Meni to ne zgleda angina. http://www.drama.si/documents/file-10.pdf Mlakarjev Duohtar pod mus - ni slabo, samo sem šla s prevelikimi pričakovanji gledat, k mi je svakinja naložla oh in sploh. Pol sem pa bla malo razočarana, Iztok je dober igralc, igra je dobra, samo smešno pa mi niti ni blo tako zelo - bolj kot ne so mi bile stvari, karerim se je folk najbolj smejal žalostne, k to se res dogaja, pa res ni smešno. Aja, pa razočarana sem bla tudi s Cavazzo, ne more on Primorca igrat, no way. Ne gre skozi. All in all mi je bil veliko, dsoti, močno bolj smešen Fürst v Jamskemu človeku. draja - faca nona, res. Moja je tudi bla taka, jo prou pogrešam.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.10.2007 12:26:02 >
|