|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  493 494 [495] 496 497   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.10.2007 10:10:16   
cv105
jutro ..

jagode - ne dajem

fruchtzwerge - jaz ne bi ... kot je tinaaja rekla ... LM zakon
skuta LM - okus borovnica, višnja user posted image

likanje - Tejčica ... likam samo kadar se z mojim spičva ... in snoč sva se ... čist za brez veze ... ampak je nucal ... če bi se 1x/teden, bi ble pr nas vse cunje tipitopi ... user posted image  ... pa čist resno ... a mate dobrga olivca ? ...

ščipanje - pr nas smo tut že vsi plavi ... sploh brada in vrat sta aktualna ...

pr nas bomo danes vsi leteči ... jaz peljem svakinjo v LJ ... mož pride ob 12h  in pobere Maksa pri moji mami ... ko pridem jaz domov gremo hitr mal ven ... pol pa mi2 v teater, Maks pa spet pri moji mami ...

Telovadba - ja res je zakon, samo priznam, da mi je kar tezko brino pustiti in it. Neumno in neosnovano - vem. Ampak ko si tok casa z otrockom, pa kao odpeljes zizo sabo, pa ... grrrr sama sebi grem na zivce, da sploh tko razmisljam. Po drugi strani pa mi sede,da imam spet en cas samo zase.

tako, da tinaaja, mi je znan ta občutek ... se bo treba navadit, ni kaj ...

bodte pridne in pejte na sončka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12351
13.10.2007 10:10:19   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Pa Sonchka tud ni več.No saj za njo sem najbrž jaz kriva k sem jezik stegnila.Mam kar slabo vestuser posted image

Oja, še je user posted image Samo ni več tok časa - mulo je namreč čisti hiperaktivc. Sicer pa še vedno čakam, da prideš k men na kufe user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 12352
13.10.2007 11:30:06   
erna14
sonchek-user posted image user posted image wb sem te kar pogresala

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 12353
13.10.2007 11:56:32   
*sonchek*
iiii, hvala user posted image

Saj sem tud jst vas pogrešala user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12354
13.10.2007 13:08:01   
Sibil_
Najlepša hvala za čestitke in dobre želje za Patrika, ko pride domov mu bom pokazala slikice in bo sigurno vesel.user posted image

Samo ste pa naklofale ženske-jao meni.PA sem frik za RR ampak to je blo pa tu mač no.Pa še vedno nismo na 500, dejmo se potrudit no...katera ima kaj za napisat?user posted image

Obalke (tist ko je reku obalanke bi dobu pir na glavo od mene-od kje mu to?), Ariel je odprl po prenovi in ima do juttri na vsakih 50 eur nakupa 10 eur bon.Tako da tista ko hoče kaj prišparat pri čem večjem naj šiba-jaz razmišljam da bi šla po sedež, samo je hudič ko ne vem katerega vzet, mater.Meni osebno je to nočna mora in nimam nobenega veselja.user posted image

Gremo pa potem itak po superge za Patrika, rabi nove ker mu noga nenormalno raste, bom morala kupit že številko 29 pri treh letih.Noro.

Sva mu pa kupila en komplet plastelinov z oblikovalskimi orodjo za delat sladoled in škatlo z žebljički-unimi plastičnimi.Je bil ful vesel in je tiste žebljičke premetaval kot zmešan.No, upam da bo trajalo.

Sem bila dopoldan v šopingu in ko sem se vrnila sem se smejala že ko sem čakala lift.Živimo namreč v bloku z 11 nadstropji, mi smo v drugem.In moj je otroke zabaval tako, da si je dal tetra plenico na glavo in oponašal kokoš.Maladva sta se tako smejala, da je po celem bloku odmevalo.Lukas se je kar zaciklal in ni nehal se režat-joj kako so posrečeni.user posted image

Šibam kuhat, danes imamo na jedilniku lazanjo in zeleno solato,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 12355
13.10.2007 13:24:27   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Ja, pa res. Enak vozek, enake cunje, visoke sedežne...da nimava slučajno istega moža???user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image  kaj se ve, našga je po cel Slovenij dost user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
ČVEKE !!! user posted image

sem porabila skor eno uro, da sem prebrala vse od današnjega poldneva dalje ... komentiram :

Ste včeri na RR maraton tekle user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
... nocoj bo deca spala ... je blo pr poročilih in jaz vse verjamem, kar tam povejo ... user posted image

o, ko bi se to res uresničlo. Pri nas je vsaka noč bolj grozna. Res je spet mal prehlajen, nevem ali ga to tok muči user posted image user posted image  Je prej pri sadju kar v stolčku zaspal, ko ga celo nč žural user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Scipanje - zelooo znano... sploh ji je super, da se med zizanje zagleda v kolobar in pol hop s prstki za bradavico user posted image   Ali pa za vrat, lice,..

Je našmu tud bradavica zadnej dneve všeč user posted image . Popraskana sem pa tudi že parkrat bla po obrazu. Edin cukat je nehal user posted image  Se je znal tako zakopat zadaj v lase in potegnt user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12356
13.10.2007 13:43:12   
Naomi
dan,

1.
mene pa neki zanima user posted image user posted image ..ze dolg nismo nobene o ne- srecanju rekle user posted image user posted image user posted image

2.

mislm a zvecer nimate druzga dela kukr pa tlele viset pa RR-jat..mene bi blo sram user posted image user posted image

...ostalo kasneje...se mi ne da z vami ubadat ...slik slak korencek user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 12357
13.10.2007 15:13:15   
Dajadada
Oja, še je Samo ni več tok časa - mulo je namreč čisti hiperaktivc.

Te čist razumemuser posted image user posted image . Sej ne vem, a mi je to všeč al ne. Nočem glih, da bi pri miru v kotu čiču, ampak, da tud sekundo ni pri miru, je pa tud mal too much.
No ja, včasih obsedi, pa se zastrmi in mi je čist čudn, takoj gledam, če je kaj narobe.

Drugače pa vas ne bom komentirala, ker ste mi vzele pol ure cajta za čisto BREZ VEZEuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 12358
13.10.2007 15:14:41   
Dajadada
Thaiss, kje že ti to nabavljaš???? Bom šla zihr v IT čez dva tedna pa bi šla še to štacuno obiskat .

A ja pa če mi poveš kdaj si popala slikce na forum za tinaajo in erno bom tud ful vesela, da si jih grem še enkrat pogledat nazaj...tko okvirno, da mi ne bo treba glih 200 strani pregledat .

Thaiss, a tole si spregledala, al nočeš, da bi vsi v istih čevljih hodiluser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 12359
13.10.2007 15:33:15   
skačica
ste vse zunaj?

Tud mi se odpravljamo, oziroma mojedva sta že bla 2x, pa jaz z malo 1x, zdej gremo pa še skupaj. Mormo mal sadja in zelenjave nabavit, sem čist obubožana, Izi lahko sam jabolko ponudim.

Drugače nič novega.user posted image

A bomo kakšno o nesrečanju rekleuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 12360
13.10.2007 15:50:26   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Oja, še je Samo ni več tok časa - mulo je namreč čisti hiperaktivc.

Te čist razumemuser posted image user posted image . Sej ne vem, a mi je to všeč al ne. Nočem glih, da bi pri miru v kotu čiču, ampak, da tud sekundo ni pri miru, je pa tud mal too much.
No ja, včasih obsedi, pa se zastrmi in mi je čist čudn, takoj gledam, če je kaj narobe.

No, vsaj toliko se je navadil, da zdrži tudi po 2 uri v stajici in se pridno igra - ampak to je res redko. Drugače bi samo šibal gor in dol, jaz pa za njim. No, trenutno pa spi - spanje po kosilu je postala pri nas lepa navada user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 12361
13.10.2007 19:20:33   
erna14
diti-sem mela ze tokat namen napisat pa vedno pozabim hvala za zajckauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12362
13.10.2007 19:24:44   
erna14
no mojmu lubcku je hvala bogu padla vrocina iz 38 na 36,8 sem tok vesela.
draja-kaj je nona prnesla lepegauser posted image user posted image
dajadada-mislm da thaiss ni spregledala ker se vidla ni ker se potepa po......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12363
13.10.2007 20:25:29   
draja
Erna super, da je Žigcu padla vročina!!!! Držim pesti, da mu ne zraste spet!

Nona je pa caricauser posted image user posted image user posted image . Za Živo je prinesla fuuuul lepo flis trenerkico, dva čuuuuudooooovita bodya (z ovratnikom), krasno majčko, naaaaaajleeeeeeeepšo jopico kar sem jih videla in cel kup nogavičk (te italijaanske dokolenke so zakon - ne lezejo dol pa nič ne tiščijo nogice)! Aja, zame je pa spekla jabolčni štrudelj brez mlečnih zadev in brez jajcuser posted image user posted image  in mi kupila fuuuuul lepo flis jopico za sprehode.

Sezam držim pesti, da boste imeli kmalu boljše noči!

Drugače pa imamo mi spet očija domauser posted image . Ga je bila Živa tako vesela, da ju je bilo prav lepo gledati. Je bila pa tolk zmatrana od pohajanja, obiskov in kreganja z bratrančkom, da je že ob pol osmih zaspala. Tudi prav, si že pečem kostanj in se nadejam lepega večera, kljub temu, da je moj zasedel TV, ker gleda fuzbal. Tko da Kati obvezno glej Kmetijo in mi pol tukaj poročaj!!!!!!!!!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12364
13.10.2007 20:30:50   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Tko da Kati obvezno glej Kmetijo in mi pol tukaj poročaj!!!!!!!!!!!

Men se zdi, da mate videorekorder doma user posted image . Če ga pa nimate pa povej - bom zrihtala posnetek na Pop tv. Je, right! Kmetijo naj gledam pa kwa še user posted image

Da še mal dodam...
Danes smo ŠLI na Šmarno goro. Jst mam bolj v spominu pot DOL kot gor, sam neki je blo baje tud navkreber... Zdej mam mal zakrčene mišice na rok pa učke še zmer čist na pecljih, k po unih korenincah in po 90stopinj naklona ni lih enostavno 10 kilsko štruco v horizontali nest. Najboljš komentar na poti je pa bil:"A se to joka, al smeji?" Smeje teta, smeje... Zato je pa mami čist živčna in se dere na fotra user posted image .
No sej... je moral bit mal kesanja vmes, k zdele sem pa lih pojedla neko čudo od peciva, k ga je user posted image  do mal prele pacal. Zdej ga bom pa še za slikce prosila pa da videm, če bo pojoča travica zaigrala! user posted image

ps. tud na kavo me je popoldne peljal user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 13.10.2007 20:40:08 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12365
13.10.2007 20:35:38   
Lejci
Danej je prispel naš novi voziček, Romer Verve user posted image  Seveda smo ga stestirali v CP-ju in Leklerku. Ocena: odlično user posted image user posted image user posted image  Ful mi je ok, ker se ga izjemno hitro sestavi, Ines je v njem uživala, cel shopping je mela tok dela z opazovanjem okolice - sem sam gledala, ponavadi sitna rata. Ker je ozek, gre med vse police, ma res je zakon!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 12366
13.10.2007 20:41:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

Danej je prispel naš novi voziček, Romer Verve user posted image  Seveda smo ga stestirali v

Slikce Lejči, slikce... FIRBČNI!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 12367
13.10.2007 20:48:33   
Naomi
Danes smo ŠLI na Šmarno goro. Jst mam bolj v spominu pot DOL kot gor, sam neki je blo baje tud navkreber... Zdej mam mal zakrčene mišice na rok pa učke še zmer čist na pecljih, k po unih korenincah in po 90stopinj naklona ni lih enostavno 10 kilsko štruco v horizontali nest. Najboljš komentar na poti je pa bil:"A se to joka, al smeji?" Smeje teta, smeje... Zato je pa mami čist živčna in se dere na fotra .

..mi je vsec, da je Ziga rojen alpinist user posted image user posted image ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12368
13.10.2007 20:52:28   
Naomi
cer,

pri nas pa obicajna sobota ''kod kuce'' user posted image ...spali smo dolgooooooo, do 15 do 10h user posted image user posted image , potem se ocedili in odsli ''cu fus'' na kufe, na Svitovo malco, u glavnem smo se potepali po KR in se sonckali. Prisli domov, je bil cas, da mama Naomi skuha kosilo za tavelike in tamejckenga, pojedli, odspali, odsli u trgovino..no umes smo se mal igrali, mal periu obesali...ipd...sledilo je kopanje, vecerja rizeva user posted image in nina nanaaaa kokoloooo diiiiiiiiii mamaaaaaaaa user posted image user posted image

res, prov pretresljiv dan user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12369
13.10.2007 21:08:19   
K_a_t_i
Draja - KMETIJA, REC!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12370
13.10.2007 21:08:55   
Žabika
A se vam zdi, da že dolgo ni noben sonček preizkušal gravitacije?

No Hana je danes imela prvi poskus pridobitve licence za padalko, pa mi je na uho prišepnila, da se tega ne bo šla več. Da klinc pa licenca.
Ja res se je zgodilo. Podrobnega opisa ne bom pisala. Padla je pa iz lupince na tla. Ma ja no. Itak sva se potem z mojim takoj kregala in očitala malomarnost eden drugemu, pa vsak sebi, pa ni kaj. Čas se vrti naprej, Hana zaenkrat nespremenjena, razen male buškice na čelu. Jedla je normalno, spala tudi, smejala in čebljala pa tudi. Upam, da bo noč mirna.

No ker ste že vse povedale, kaj ste danes počele. Mi smo uživali na svežem gorenjskem zraku, s Hano sva se narolali, nahodili, potem sem pa še kupovala kašice v IT. Joj, kaj vse ima ta Plasmon. Kašice z okusom: sardine, lista, zajčka, konja, ovčke, piščanca, purana, govedine, teletine, sirčka, .... pa večina je že uporabna od 4. meseca. Svašta!

Žiga: bravo za osvojen hrib! A je bil kdo že višje?
Kati: jaz bi pa fotko horizontale!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12371
13.10.2007 21:17:12   
K_a_t_i
Ekola... Nekaj slikc.

1. nov Ikea-in artikel - multimreža (podnevi stajica, ponoči skladišče za igrače)
user posted image

2. pot NA Šmarno goro ali drugače "Tvojih 5 minut"
user posted image

3. čakam na hrano
user posted image

4. KONČNO!!! Mljask.
user posted image

Naomi, men se pa zdi, da pr vas preveč spite. A niste že dost lepi? Mjrki, da navte kičast!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Žiga: bravo za osvojen hrib! A je bil kdo že višje?
Kati: jaz bi pa fotko horizontale!

NISMO GA OSVOJILI!!!! Eno tretjino mogoče.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12372
13.10.2007 21:20:52   
tinaaja
ni lih enostavno 10 kilsko štruco v horizontali nest.

A nis imela nahrbtnika? user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12373
13.10.2007 21:22:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ni lih enostavno 10 kilsko štruco v horizontali nest.

A nis imela nahrbtnika? user posted image

Oči ga je mel. Sam Žiga se je not drl (na ene pol poti je začel), ker je bil preveč zaspan. Pol sem ga pa jst nesla dol, da je spalo dete.... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12374
13.10.2007 21:31:10   
Naomi
Naomi, men se pa zdi, da pr vas preveč spite. A niste že dost lepi? Mjrki, da navte kičast!!!

ma neki fines je treba se dodelat user posted image user posted image tm do enga leta user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  493 494 [495] 496 497   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  493 494 [495] 496 497   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?