|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  478 479 [480] 481 482   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.10.2007 7:47:04   
tinaaja
draja user posted image user posted image user posted image za nocko.

Anja user posted image za nocko. Ni od cepljenja, je prepozno. Upam, da bo  bolje in da vsaj mal zaspita cez dan. Matr me dajejo ti vozicki.. v buggsterja ce ful dobr pase zimska vreca, kki jo imam :) sem vse stestirala.. jaz v oremamanu je 270€ halooooooooooooo movie o bugsterju http://www.quax.eu/movie

erna - c u user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11976
10.10.2007 7:47:38   
dskubin
Dobro jutro! No, malo nenaspano, še ena katastrofalna noč. Sej Diti se je zbudila samo 3x za jest, ampak je Draž celo noč jamral, kuha ga vročina, Calpol pa nič ne pomaga. Pa itak sem ga skoz hodila gledat, če še diha. Zdej pa ne vem, a je vročina od včerajšnjega dogodka (cel popoldan in večer se je stiskal in preležal na kavču, kar mu ni NITI MALO podobno), al smo se česa nalezli. Pa še vedno spi. Naša P pa dela šele popoldan. No ja, k user posted image serje, serje vedno na kup.

hVALA VSEM ZA PIKEPOKE, če ne druzga, so mene malo gor držale!

Dskubin, jaz pa se šele učim iz plazilske perspektive, kaj je treba umaknit. Je pa res, da imamo le 1 sobo, kamor malo lahko postavim na tla. Sploh še ne vem, kam bomo umaknili vse kable in podobno!!! O tem, kaj vse je treba umaknit in zablokirat, ker ona gor pleza, sploh ne bi...

Midva sva, k sva se selila v to stanovanje (sem bila noseča za Draža) za to ponucala nečakinjo, ki je imela takrat 2,5 let. Kable smo dali vse v kanale, in do koder je ona dosegla umaknili na varno. Ampak ni bilo za dolgo. Naš mali vragec je takoj, ko je dobro obvladal plazenje (torej že okrog 10 meseca) pririnil prazno škatlo ipd. splezal na to in gor na omaro. Tko da user posted image - ampak niso vsi otroci taki, enim rečeš da ne in pol poslušajo, Draž bo pa to sigurno pogledal, sicer ne takoj, ampak enkrat, ko ga nimaš na oku user posted image . Omare sem pa kar pustila, da odpira, samo sem bila vedno zraven (zdej, ko bo začela Diti to delat, pa ne vem, kako bom user posted image ), dodelila sem mu celo njegovo, dala not kuhalnice, pokrovke in plastične sklede - pa ga ni dosti časa zanimala. Če pa je šel v prepovedane predale, smo mu malo prstek ujeli (tko malo priprli, da ni mogel umaknit stran), pa je bil za nekaj časa mir. No, sej mu je uspelo tudi samemu ene parkrat pripreti prst, ker zanima ga pa tanajtavišji predal.

Aja pa da vsaj neki veselega povem, vsaj Diti nima več vročine.

Pa eno štorjo od prejšnjega tedna. Greva z lubijem kopat otroke, pa sm rekla, da jst mam pa zdej zadost tega, da mulc ne pusti kožce dol potegnit in naj se moj zdej malo s tem ukvarja, pa mu malo razloži. No in res, prevzame on, ga skopanega da ven na brisačo, prime lulčka, pa mu Draž umakne roko in reče ful jezno: "Pusti to očka, jabi Daž za lulat!" user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.10.2007 7:51:35 >

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11977
10.10.2007 8:00:44   
Taya85
Dobro jutro!

Mi imamo še vedno vročino 38 v ušesu, lička ima ful rdeča, pa tam, kjer so jo včeraj cepil, jo ful boli, ali je bila pri vaših user posted image  tud taka reakcija?? Obkladke ji dajem gor ampak ji nič ne pomaga.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11978
10.10.2007 8:09:25   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
"Pusti to očka, jabi Daž za lulat!" user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo Draž!

Taya joj, držim pesti za Lino, da reakcija hitro mine! Drugače pa mi nismo imeli takšne reakcije, le zelo rahlo povišano temperaturo.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11979
10.10.2007 8:48:50   
tejčica
Vid (Kresnička) in Tibor (Babri), user posted image  za 7 mesecev.

O naši noči sploh ne bom razlagala, ker sploh ne vem več kaj to je!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa zmagovalna!!!user posted image  Mali že zdej strasa take iz rokava da je kaj. Pa upam da bo Draž čimprej dober, da boš kmalu spet kakšno tako njegovo cvetko napisala.user posted image
Draja, user posted image  Živa za lepo nočko. Naj si same take sledijo.user posted image

Taya, user posted image  tudi za Lino, da se hitro pozdravi. Mi reakcije zaenkrat nismo imeli po nobenem cepljenju.

Tinaaja, ti pa imaš naštudirane te vozičke. Bi lahko diplomo iz tega delala.user posted image

Anja, vidim da vaša nočje bila pa še slabša od naše. Upam da sedaj prinašaš not.

Thaiss, veselo zapravljaj in čvekaj.
LeINA, super da je Tai bolje.user posted image

Avtosedeži - Do sedaj sem te debate bolj površno brala ker ga mi že nekaj časa imamo (podedovanega od nečakinje). Sva pa ugotovila z mojim, no, bolj jaz kot on user posted image , da rabimo še enega. Jaz imam itak že nekaj časa Vida v sedežu, on pa ima lupinico v avtu, ampak mali je že malo prevelik za lupinico in to ni več varno.  Da bi pa en sedež non-stop dajala iz enega avta v drugega mi pa tudi ni. Torej, katerega poriporočate, ker tu sem jaz čisto bosa. Nisem sploh še nikoli kupovala avtosedeža, saj smo do sedaj vse dobili.

Počakam da se mali zbudi (sedaj ko jaz ne morem spat pa on spi user posted image ) pol gremo pa po laminat za otroške sobe, pa slikat se moram it in upam da nam uspe slikat tudi malega, saj je še brez dokumentov. Mamo za slikat tudi Tajo, pa jo je frizerka zadnjič tako zafušala spredaj, da ji morajo najprej malo laski zrast, pol jo bomo pa slikali. A kompliciram, kaj.user posted image

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11980
10.10.2007 9:32:25   
cv105
... atija še ni iz sejma ... ga bom počakala, da vidim, kaj mi bo prnesu ...

kinder jajcek pa kokakolo u piksni

... nekak ti je ratal ugant ... user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11981
10.10.2007 9:57:06   
Pikca
jutro

"Pusti to očka, jabi Daž za lulat!"
user posted image user posted image user posted image  sem se nasmejala, ful je faca Draž! user posted image  da se hitro pozdravi.

tinaaja, dobr da si nazaj, da smo spet na tekočem z vozičkiuser posted image , pa eno user posted image za Brinino buško.

drugač ste pa spet tok napisale, da je kr preveč za komentirat, nimam tok cajta...

Danes peljem Jerneja cepit. Upam, da ne bo reakcije... in da se mu ne bo zmanjšal apetit, zdaj, ko je tako lepo začel jest. Sej ga najraje ne bi, ampak ne vem, če ne bo drug teden Živa spet kakšnega virusa prinesla iz vrtca in spet ne bo nič...

Živa je pa danes spet malo težje šla v vrtec (zdaj 1 teden je že kar rada hodila). Se mi zdi, da so jo včeraj kregali, čeprav ni hotla povedat... je prišla domov preoblečena, majca mokra za ožet, ker se je kao polila, ko sem jo malo zasliševala kaj je to bilo, je pa povedala, da sta se s Filipom špricala...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11982
10.10.2007 10:05:18   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
dajadada naš Bor je tud zdaj najdu  lulčka in pol ga tok zadovoljno grabi,pa tak zadovoljen obrazek mauser posted image .

user posted image user posted image  naš tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

anja - vročina je težko od cepljenja. Če je reakcija je takoj. Pri nas jo je tudi Ana dobila po enem tednu pri 3. cepljenju. Sem takrat spraševala, če je to reakcija in so rekli da ni mogoče več. No pri nas se je potem takrat razvila 6. otroška (in smo morali predčasno z morja user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

tejčica - največ jih tu kupuje Romerja (mi ga imamo tudi za Ano in sem zadovoljnja), nekak isti (le malo cenejši) pa je Maxi Cosi
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170094
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156985

Mi gremo pa spet radi v vrtec user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11983
10.10.2007 10:16:11   
Pikca
Mi gremo pa spet radi v vrtec
user posted image superuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11984
10.10.2007 10:48:19   
Lejci
Jutro !

Naša noč je bila tudi zanič, ne vem, če sem spala  1 uro v kosu. Temu primerno zdaj naša princesa drnjoha.

Avtosedeži - mam en komentar glede maxi-Cosi - jevega, včeraj smo bili v BC in seveda smo preizkusili (poleg vozička) tudi to. Od začetka sem bila prepričana, da bomo imeli Tobija, ampak ko sem malo posedela not... madona, v puloverčku je bila, pa ji je sedež po širini čisto prav!

Glede na to, da ima zdaj 7,6 kg si ne predstavljam, kako bo pri recimo 12 kg in v zimski opremi user posted image .

Širši je bil Priori XP, Priorifix in pa Roemer. Mi se bomo odločali med Priorifix-om, ki je cca 300 eur (groza) in Priori xp.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11985
10.10.2007 11:51:25   
Taya85
Cao!

Mi smo se končno znebili vročine, vsaj mislim da smo se jo, Lina zdaj pridno pančka, nogico ima pa še vedno malo oteklo.

Hvala za  user posted image , jih podarjam naprej vsem bolančkom in buškatim.

user posted image  za vse slikice

Komentiram pa mal kasnej, ker sem zdele vse pozabila-imam spomin kot zlata ribica user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11986
10.10.2007 12:21:08   
skačica
Dan!

Končno malo časa za RR, Iza spančka. Spali smo dobro, jaz sem jo šla zvečer uspavat in zraven zaspala v trenirki, brez umitih zobov, nestuširanauser posted image user posted image user posted image . Ampak naspala sem se pa.user posted image

Zjutraj sva že ble malo zunaj pa je tko bedno vreme, da sva hitro šle nazaj noter. Pol jo je pa treba skoz animirat. Sva se igrali pa peli pesmice. Naša Iza je še vedno čist nora na Siroto Jericouser posted image .
Zdaj spi, upam, da vsaj kaki dve urci.

Sem klicala zdele v BC za zimsko vrečo, v bistvu vrečo za nogice in nimajo v moji barvi, niti ne vejo če se da dobit. Imajo pa v antracit barvi in bež. Bom mogla drugo barvo vzet, če ne bo možno dobit pinki.Smotanouser posted image

taya- super, da je Lini vročina padla. Upam, da se ne vrne.

pikca-user posted image user posted image user posted image  za Jerneja, da ne bo reakcije. Pa da bo Živa rada hodila v vrtec.

tinaaja- katerega boš zdej kupila?

tejčica- mi se nagibamo k Romerju pa Tobi mi je tud všeč, dejansko bomo pa vidli, ko bomo Izo noter dali čičat. Sicer bomo pa tud mi verjetno rabili 2 sedeža, ker jo bo kdaj tud oči peljal v vrtec ali pa jo šel iskat.  Zaenkrat bomo kupili enega, čez pol leta pa verjetno še enega.

Grem dat krompir kuhat

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11987
10.10.2007 12:39:36   
Taya85
Ah imamo spet vročino 38 ampak nevem če bi ji dala svečko, imamo une 120 mg???Kakšen nasvet prosim user posted image

Katere makarone lahko skuham Lini, od Barille??- ki so smo iz une ene moke......

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11988
10.10.2007 12:51:18   
cv105
... evo naju od P ... ful vneto grlo ... nismo bli cepljeni ... se vleče že 3 tedne ... ampak men je zdaj otrok čist ok zgledal, še smrka ne več ... no, bomo čez 14 dni probal spet ...

... čau do bel pol ...

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11989
10.10.2007 13:18:25   
Taya85
Jaz sem zdele klicala v ZD pediatra in je rekel, da se pridemo pokazat, ker ni normalno, da jo nogica še vedno ful boli, rdeče pa nima nič, samo oteklo. Držte pesti da bo vse ok.......

cao in Lp

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11990
10.10.2007 13:51:25   
cv105
Taya85: user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11991
10.10.2007 14:20:59   
dskubin
Taya85: user posted image

Mi gremo tudi k P. Dražu že od včeraj popoldan ni padla vročina po 38, kljub Calpolu. Je prav bogi bogi, zdej spi, pa nič noče jest, niti pit. Niti čokolade! Po tem zadnjem vem, da je res hudo. Če se ne zbudi prav v kratkem (kar močno dvomim), ga bom verjetno kar zavila v deko pa ga odnesla v avto.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11992
10.10.2007 14:29:01   
tejčica
Jaz moram pa takoj ko Vid vstane k G. Že včeraj sem opazila malo krvavega izcedka, danes pa se je ta še povečal. M ni, ker se mi je zaključila ravno prejšnji teden. Sem klicala G in mi je sestra rekla da naj se takoj ko lahko pridem pokazat. Torej ko se Vid zbudi ga nahranim in peljem mojemu jaz pa šibam na pregled.

Slumpo, kako pa je s tvojimi izcedki?

Za vse malčke ki imajo opravke okrog P pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11993
10.10.2007 15:28:13   
Ela80
ojla,

mi smo šli tut danes plavat na dif in Ela je bila po pričakovanju čist navdušena, tut na morju je že tko uživala. Najprej je bila kr mal šokirana, ker je bilo tok otrok pol se ji je pa čist dogajal, sploh ni vedela, kam naj gleda.

Aja drugače smo imeli pa tut mi krst v nedeljo in je tamala tok nakladala, da skor nč nisem slišala kaj je kaplan govoril, še dobr, da smo eno knjigo na pripravah dobil, da sem vedela za kaj gre.

se še javim.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11994
10.10.2007 15:56:00   
skačica
oj!

Iza je na spidu, jaz končujem kosilo, mož se pelje iz službe. Še kako minutko....pa pride.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 11995
10.10.2007 16:05:38   
K_a_t_i
Evo Skačica - sem "ti" nardila "uslugo" user posted image  pa sem še jst za footmuff klicala. Jutri je treba poklicat šefico in se pozanimat - tko da prosim, če kličeš - pri takem povpraševanju bojo ziher naročil!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11996
10.10.2007 16:25:20   
Žabika
Vsem ta bolanim sončkom in mamicam: user posted image

Ela: kdaj pa sta plavali? Midve sva bili ob 11h in je bilo super. Samo malo premalo prostora je povsod tam. Ampak bo.

Anja: ne boš verjela, ampak danes sem našla očala. Seveda so bila še kar v tistem nahrbtniku, ki sem ga že trikrat pregledala, če le niso kje notri. Ko sem pa pakirala za na plavanje, jih pa otipam. Veselje je bilo veliko.

Zdej pa še vprašanje za tiste, ki vam otrok nič ne je. No ne vem, če je sploh še kakšna takšna, drugač bom šla kr k majčicam.user posted image Kako nej vem, kaj ima rada in kaj ne, če itak nič ne poje. Kako naj vem, na kaj je alergična in na kaj ne, če itak ne je. Kako naj vem, a bi kuhano, ali surovo, če itak ne je. Zaenkrat ne vem še čist nič. No mogoče samo to, da nekaj spravi v usta, če smo kje zunaj ko je, pa če ji dam hrano v usta na mojem prstu. Drugač bi pa enkrat kar celo banano, drugič bi pa rižolino iz kozarca pila. Čudna dečva tale moja Hana, a ne? No važno, da se rada smeje. Jedla bo pa že. Ampak vseeno kakšen nasvet - proooooosim!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11997
10.10.2007 16:43:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Ampak vseeno kakšen nasvet - proooooosim!

Poskusi z žličko kisle smetane - če nima alergije. Mogoče bo potem, ko bo imela hrana okus, jedla!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11998
10.10.2007 16:48:15   
dskubin
Zdej pa še vprašanje za tiste, ki vam otrok nič ne je. No ne vem, če je sploh še kakšna takšna, drugač bom šla kr k majčicam. Kako nej vem, kaj ima rada in kaj ne, če itak nič ne poje. Kako naj vem, na kaj je alergična in na kaj ne, če itak ne je. Kako naj vem, a bi kuhano, ali surovo, če itak ne je. Zaenkrat ne vem še čist nič. No mogoče samo to, da nekaj spravi v usta, če smo kje zunaj ko je, pa če ji dam hrano v usta na mojem prstu. Drugač bi pa enkrat kar celo banano, drugič bi pa rižolino iz kozarca pila. Čudna dečva tale moja Hana, a ne? No važno, da se rada smeje. Jedla bo pa že. Ampak vseeno kakšen nasvet - proooooosim!

Nasveta ti ne morem dat, ker si do potankosti opisala našo Diti. Razlika je edino ta, da smo mi ohoho prej začeli, že takoj po 4ih mesecih, pa ene par pavz sva že imeli vmes, pa ni ne vem kakega napredka. No ja, zadnji teden uspe celo do 80 ml česa spraviti dol, vendar večinoma med 30 in 50. V glavnem, ne za obrok, ampak jaz sem že s tem zadovoljna. Aja, pa noter dam žličko kisle smetane, al pa sirček, košček masla, žličko oljčnega olja ipd.

Sem ful VESELA, da je NAŠ OTROK BOLAN! Ne vem, če sem že kdaj bla tega vesela, ampak Draž ima angino in je včeraj bruhal zaradi tega (in špo vsej verjetnosti ne zaradi Vanisha). Se mi je prav skala odvalila od srca. Sem ga pripeljala domov, jest noče nič, je pa popil kak deci in pol jabolčnika. Sej ni važno, samo, da je angina. Šibam zdej še v lekarno.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11999
10.10.2007 17:10:08   
skačica
kati- hvala, bom jutri poklicala in upam, da bodo naročili. Kaj a si klicala prav za pinki barvo al kaj? Thanks!!!!!!!!!!!!!user posted image

žabika- Pri nas se je lepo začelo pol se je pa za kak teden ustavilo. Nisem vedela kaj bi in sem ji dala čisto malo sirčka Kiri v zelenjavno kašico in mala je tako jedla, da joj. Zdaj pa spet vse normalno je. In to vse kar ji pripravim, edino mlečnih kašic ne. Sem naredila malo pavzice spet, danes zvečer ji bom pa spet poskusila dat.

Iza in moj sta zunaj, na svežem vaškem zrakuuser posted image , jaz imam možgane na off, vegetiram in uživam.
Mislim, da bom šla malo poležat, bo hitro urca okol.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  478 479 [480] 481 482   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  478 479 [480] 481 482   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?