dskubin
|
Dobro jutro! No, malo nenaspano, še ena katastrofalna noč. Sej Diti se je zbudila samo 3x za jest, ampak je Draž celo noč jamral, kuha ga vročina, Calpol pa nič ne pomaga. Pa itak sem ga skoz hodila gledat, če še diha. Zdej pa ne vem, a je vročina od včerajšnjega dogodka (cel popoldan in večer se je stiskal in preležal na kavču, kar mu ni NITI MALO podobno), al smo se česa nalezli. Pa še vedno spi. Naša P pa dela šele popoldan. No ja, k serje, serje vedno na kup. hVALA VSEM ZA PIKEPOKE, če ne druzga, so mene malo gor držale! Dskubin, jaz pa se šele učim iz plazilske perspektive, kaj je treba umaknit. Je pa res, da imamo le 1 sobo, kamor malo lahko postavim na tla. Sploh še ne vem, kam bomo umaknili vse kable in podobno!!! O tem, kaj vse je treba umaknit in zablokirat, ker ona gor pleza, sploh ne bi... Midva sva, k sva se selila v to stanovanje (sem bila noseča za Draža) za to ponucala nečakinjo, ki je imela takrat 2,5 let. Kable smo dali vse v kanale, in do koder je ona dosegla umaknili na varno. Ampak ni bilo za dolgo. Naš mali vragec je takoj, ko je dobro obvladal plazenje (torej že okrog 10 meseca) pririnil prazno škatlo ipd. splezal na to in gor na omaro. Tko da - ampak niso vsi otroci taki, enim rečeš da ne in pol poslušajo, Draž bo pa to sigurno pogledal, sicer ne takoj, ampak enkrat, ko ga nimaš na oku . Omare sem pa kar pustila, da odpira, samo sem bila vedno zraven (zdej, ko bo začela Diti to delat, pa ne vem, kako bom ), dodelila sem mu celo njegovo, dala not kuhalnice, pokrovke in plastične sklede - pa ga ni dosti časa zanimala. Če pa je šel v prepovedane predale, smo mu malo prstek ujeli (tko malo priprli, da ni mogel umaknit stran), pa je bil za nekaj časa mir. No, sej mu je uspelo tudi samemu ene parkrat pripreti prst, ker zanima ga pa tanajtavišji predal. Aja pa da vsaj neki veselega povem, vsaj Diti nima več vročine. Pa eno štorjo od prejšnjega tedna. Greva z lubijem kopat otroke, pa sm rekla, da jst mam pa zdej zadost tega, da mulc ne pusti kožce dol potegnit in naj se moj zdej malo s tem ukvarja, pa mu malo razloži. No in res, prevzame on, ga skopanega da ven na brisačo, prime lulčka, pa mu Draž umakne roko in reče ful jezno: "Pusti to očka, jabi Daž za lulat!"
< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.10.2007 7:51:35 >
|