|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  477 478 [479] 480 481   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
9.10.2007 21:06:25   
thaiss
pocka dej mi prosim povej kako boš oblekla Tajo za v Ljubljano??? Mi se tudi odpravljamo zjutraj gor pa ne vem kaj naj gal oblečem. Zaenkrat ga imam v bodiju brez rokavov, tanjšo majčko in zgodaj zjutraj povrhu jopčko. Za jutri pa s emi ne sanjauser posted image  user posted image  Bunde sploh še ne premoremouser posted image  user posted image

Brini enga lubija na buško!!user posted image

dskubin kako je z Dražem???user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11951
9.10.2007 21:06:48   
Taya85
Dober večer!

Malo več pokomentiram kasneje če bo čas.

Imam eno vprašanje:
Lina ima vročino-danes smo imeli 2. cepljenje (pri prvem ni bilo nikakeršne reakcije-kot da nebi bila cepljena), zanima me, če ste dale svojim user posted image  svečko, če je imel vročino, mi jo imamo cca. 37,8 tako da nevem ali naj počakam da naraste vsaj na 38,5 (upam da nebo) ali naj ji dam vseeno vsaj pol svečke??

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11952
9.10.2007 21:10:41   
thaiss
Taya jaz sem mu po cepljenju dala polovičko, pa ni imel T

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11953
9.10.2007 21:12:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

pocka dej mi prosim povej kako boš oblekla Tajo za v Ljubljano??? Mi se tudi odpravljamo zjutraj gor pa ne vem kaj naj gal oblečem. Zaenkrat ga imam v bodiju brez rokavov, tanjšo majčko in zgodaj zjutraj povrhu jopčko. Za jutri pa s emi ne sanjauser posted image  user posted image  Bunde sploh še ne premoremouser posted image  user posted image

Pomojem bo dost (mogoče zamenjaj kratek bodi za dolgega in slači po potrebi - k do kratkih rokavov ga sigurno ne boš slekla) - sej verjetno se ne boste sprehajali zunaj al kako? Vzemi še tanko kapico. Kako bundo, no... Kwa boste pa oblačle, ko bo minus 15?
Naš je bil danes čez dan v senci v bodiju brez rokavov, tanki majčki in bobmažnem brezrokavniku. Zjutraj pa enako kot Matia.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11954
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 21:19:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 11955
9.10.2007 21:21:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Če greva midva zjutraj ven mu dam bodi z dolgimi rokavi, majčko, flis pa jopico in je še vedno hladen. Pa še dekico ima čez noge v vozičku.

A joj joj... Pa si ziher, da ni to zato, ker ni dost prekrvavljen, ko ga vse špona user posted image
Aja - roke ma naš tud hladne - sam to itak, k ven kukajo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11956
9.10.2007 21:22:14   
thaiss
hvala punce user posted image  bom raje kako majčko več sabo vzela in pol bom že po potrebi slačla/oblačla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11957
9.10.2007 21:38:54   
Naomi
thaiss..ob 13h je kava user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11958
9.10.2007 21:40:11   
Naomi
aja se 21 user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11959
9.10.2007 21:42:23   
Naomi
aja sori pocka, zate tut kava ob 13h user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11960
9.10.2007 21:55:25   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

to je ura od kosila ne od kafetka

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11961
9.10.2007 22:02:16   
Anonimen
alora bejbe

No mi smo danes nesli blato na anlizo,negativno k  sreci user posted image ...Vrocine nima vec,driska se je..Sicer je kakal smao dvakrat ampak to je kar teklo na vseh straneh ven..Ko sme zjutraj v posodico za analizo lovila mi je akr dvignilo malouser posted image ...Dobili smo pa rdece pikicce po celu...Ne vem,mogoce sesta bolezen...V cetrtek se tako moramo spet pokazat k P....pa bomo videli...mu pa gh v teh dneh ne gre,sem mislila,da bo danes kaj boljse,ker ni imel vrpcine in je bil razigran a-a nic s tegauser posted image komaj sem mu nekaj xcaja z linuxom podturila po brizgalki....Upam,da bo danasnja noc taksna kot pretekla mali je spal cudezno nouser posted image

tinaaja wb user posted image user posted image user posted image si bila pogresanauser posted image user posted image user posted image user posted image za busko

dskubin to pa je moral biti sok ja,samo,da je zdaj boljse user posted image user posted image user posted image se sama se niti zavedam ne kako bo treba paziti na vse te zadeve,ko bo skrat zacel racati...

A-N.-J-A bravo za zobek user posted image user posted image user posted image

K_a_t_i za palzenje user posted image user posted image user posted image

meaa super reakcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11962
9.10.2007 22:11:19   
Naomi

pr nas se cas bolj pocasi vrti, ker nocemo, da se nam porodniska hitro iztece user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11963
9.10.2007 22:18:31   
thaiss

pr nas se cas bolj pocasi vrti, ker nocemo, da se nam porodniska hitro iztece user posted image

hočeš reč da se moram prepustit vašmu cajtu, laganica..user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11964
9.10.2007 22:19:45   
Naomi

a, seveda...sam do 13h mors bit pa urna, da vse opravis...user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11965
9.10.2007 22:20:56   
cv105
čer

user posted image  za vse bolančkane, za vse buške in buškice user posted image

user posted image  za vse zobke in plazilčke user posted image

... mene je strah, ko se bo pri nas otvorila sezona bušk, vanishev in podobnih zadev, otroka pač ne morem v vato zavit ..

... Maks obvlada zmigovanje z glavo v stilu "ne, ne, ne" in fant točno ve, kdaj je treba to narest; ko vidi žlico, ko greva mimo rož na okenski polici, ko se priplazi do rože ... ampak jo vseeno opuli ... user posted image

... ja, vsak dan ena neumnost več ... user posted image

... jutri greva po tretjo pikico ... upam, da ne bo reakcije ... user posted image

... popoldne moram v novo gorico po karte za gledališčeuser posted image user posted image ... v petek zvečer gresta moja dva (častiva mi2), v soboto zvečer pa mi2 (častim jaz za 2. obletnico poroke) ... sva praznovala včeraj ... pa oba pozabla ... user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ni kakšne panike za zganjat .... predstava pa bojda enkratna ... komedija ... Iztok Mlakar ... komaj čakam ...

... atija še ni iz sejma ... ga bom počakala, da vidim, kaj mi bo prnesu ... user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11966
9.10.2007 22:21:40   
thaiss

a, seveda...sam do 13h mors bit pa urna, da vse opravis...user posted image

sepravi do 13h moj tempo, potem pa na easy...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11967
9.10.2007 22:22:56   
Naomi
... atija še ni iz sejma ... ga bom počakala, da vidim, kaj mi bo prnesu ...

kinder jajcek pa kokakolo u piksni user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11968
9.10.2007 22:38:19   
tinaaja
za glodanje kosti na temo marel...
ponudba z nemskega ebaya
http://cgi.ebay.de/Gesslein-Swift-Buggy-2007er-Modelle-NEU-OVP_W0QQitemZ130161475929QQihZ003QQcategoryZ23624QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

pa malo o vozicku v angl jeziku
http://www.gesslein.co.uk/display.asp?item=swift

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11969
9.10.2007 22:56:28   
Lejci
Čer,

Dskubin,  jaz pa se šele učim iz plazilske perspektive, kaj je treba umaknit. Je pa res, da imamo le 1 sobo, kamor malo lahko postavim na tla. Sploh še ne vem, kam bomo umaknili vse kable in podobno!!! O tem, kaj vse je treba umaknit in zablokirat, ker ona gor pleza, sploh ne bi... od stola na kolesih, omarice s knjigami... ne vem, kam bom vse dala... Bomo že. Na smeti pa tudi niti pomislila še nisem. Pa hvala, ker si me spomnila za eBay, bom poiskala... valda ni treba 100x razlagat vse.

Danes smo šli v BC pogledat in stestirat vozek, svetoven je. Ampak kaj, ko zdej enostavjo MORAM videt še TFK-ja. Meaa, ti si me prva z njim "razdražila"... matr je dobr!!! 

Joj a s francosko se je dušil?!?!!? Jaz pa sem ji jo tudi dala za glodat 2 dni nazaj... sploh ne bom več upala...

IZVIRNO SPOROČILO: cv105

... Maks obvlada zmigovanje z glavo v stilu "ne, ne, ne" in fant točno ve, kdaj je treba to narest; ko vidi žlico, ko greva mimo rož na okenski polici, ko se priplazi do rože ... ampak jo vseeno opuli ... user posted image

haha, naša reče-  a-a (je od mene pobrala), ali me pa odrine z rokami, ko je jezna user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11970
10.10.2007 7:22:36   
draja
Dooooobroooooo juuuutrooooo!
Prvič po 2,5 mesecih prespali nočuser posted image user posted image user posted image ! Happy, happy, happy!

Vmes se je sicer dvakrat obrnila na trebuh in zbudila, ampak takoj sama nazaj zaspala, vstali pa sva tudi že ob 6:30 - beri še po temi - ampak takoj podpišem za takšne noči tudi v bodoče.

Služba Včeraj sva šli z Živo popoldne malo v mojo službo. Sva bili zmenjeni z mojim sodelavcem, da naju počaka. In ko prideva okrog 18-ih v pisarno tam še večina folka in vsi pridno garajouser posted image . In to že od 7:30 zjutraj. In ko sva ob 19-ih odšli, so bili še vedno vsi tam. In da ne bo pomote - to čaka tudi mene po koncu porodniškeuser posted image user posted image user posted image . Pa še to - pri nas pojem nadure ne obstaja, torej nikjer in nikoli se ti nobena nadura ne prizna ali plačauser posted image .

Tinaaja me veseli, da si nazaj v svojem stilu (vozički pa touser posted image ).

LeINA držim pesti še naprej za Taija, da se mu tudi driska umiri.

Dskubin upam,da je z Dražem vse ok.

cv105 čestitke za obletnico pa super ideja gledališče!

Ostalo pa sem pozabila pokomentirat, ker sem vas prebrala že včeraj user posted image .

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11971
10.10.2007 7:24:47   
erna14
jutro

user posted image

se ve kaj zajcek dela tuki,upam da je komu polepsal jutrouser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11972
10.10.2007 7:26:01   
erna14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naso zivo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11973
10.10.2007 7:31:52   
draja
Erna ma ti si en cukr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11974
10.10.2007 7:38:09   
A-N-J-A
Evo danes je bila pa naša noč za en K.Bor je že včeraj zvečer zakuhu (37,9).Prvič se je zbudu ob 12 30 sem ga podojila,zaspal nazaj za pol ure pol pa konc.Zaspan je bil da je komaj gledu,ampak zaspat pa ne.Ni se hotu dojit ne ležat ne spat,ničuser posted image .No pol sem ga nosila in nosila,čim sem se vsedla se je predramu.V roke so me že krči grabil(ja 10,5 kg ni kar tkouser posted image ),pol je možek prišel(itak da se je pri njem takoj umiriluser posted image )sem mu naredila čaj in pol je to popil.Pol sem ga pa do 4-h spet nosila in nosila ga dala v posteljo na trebuh in je spal naprej,ampak ne za dolgo kakšnih 10 min,ravno tok da sem zaspalauser posted image .No pol sem ga še mal ponosila in sva zaspala v moji postelji okol 4 30.Potem se je pa do 6 30 še Ela 2x zbudilauser posted image .Saj je možek vstal sam zbudila me je pa vseen.No to je bla moja noč.A smo danes rekorderji???
Elo je pa zjutraj peljal mož,ker Bora z vročino ne bom vn vlekla.

tinaaja pri temule Zappu mi je najbolj všeč nak.mrežauser posted image .A da je Buggster samo 200€???V premamman-nu je bil bivših 98 jurjevuser posted image .To bo pa za premislituser posted image .
žabika a ste najdli očala???Hana je pa tok lepa da sem ti jo kar mal foušuser posted image .
dajadada naš Bor je tud zdaj najdu  lulčka in pol ga tok zadovoljno grabi,pa tak zadovoljen obrazek mauser posted image .
naomi važičkauser posted image .
kati isto važička,oz. Žiga važičuser posted image ,pa čestitke za plazenjeuser posted image .

Zdaj grem pa nazaj spat,hvala za čestitke za zobka.

Aja a mislite da je možno da ima vročino od cepljenja???Cepljeni smo bili v sredo,mal prepozno za reakcijo,ne???

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  477 478 [479] 480 481   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  477 478 [479] 480 481   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?