Ela80
|
ojla, evo še malo moj glas. Včeraj smo imeli ultrazvok kolkov, predčasno, ker sem zagnala paniko, ker je imela Ela v porodnišnici 1A kolke in seveda nismo široko povijali, ker nam je bilo s porodnišnice tako naročeno. Sem bila pa čisto paf, ker sem pričakovala, da bo valda vse ok. En kolk ni uredu in mormo sedaj povijati z dvojnimi tetra planičkami, tako, da je revica čist trda. Joj kolk mi je žal, da je nisem do sedaj široko povijala, pa bi bilo zdej že brez teh planičk. V zd so mi pri prvem pregledu rekli, da oni še vedno priporočajo široko povijanje in sem klicala v p, on pa, da če so mi rekli, da ni treba naj ne. Valda poslušaš une v p, itak že vedo kaj govorijo, ampak očitno ni tko. Prav zmedena sem že od vsega, je treba dojenčka vsak dan kopat, pa šamponirat, eni pravijo bog ne daj, eni pravijo kaplice AD3 nujno, eni da ti sploh ni treba, pa tako naprej. Sem prišla na pregled kolkov in me sestra vpraša, če je Ela bila nedonošenček, ker ima tako majhno glevo in ker je tako drobna. Pa saj ne vejo kaj govorijo, te lahko s takimi čist zafrustrirajo. Danes pe je imela svojega zdravnika in je rekel da ful krasno napreduje in kile in velikost telesa in glave. Sem vsaj malo pomirjena. Sva pa dobili napotnico za ORL, ker se mi zdi, da tamala ne sliši čist ok, ali pa se je že tako navadila, da ne sliši vsega hrupa okoli sebe. Pomoje se bom čist umirila šele ko jo bom poklicala in bo rekla kaj je. lp
|