|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.4.2007 8:25:05   
A-N-J-A
Tivoli-jaz mam en problem,moj mi je avto odpeljal,v mojga pa ne spravim voza pa še košareuser posted image .Da ga mam pa v lupinci tok časa pa ne bi šlo.Sem tok jeznauser posted image ,pa 5x sem mu rekla naj mi avto pustiuser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
25.4.2007 8:30:20   
Dajadada
Naomi, za lulčka je včeraj meni pediatrinja rekla naj mu kožico pri kopanju povlečem navzdol. Kožica bi morala priti do polovice lulčka. Pri našmu ne pride niti na četrtino in je rekla, da je tako pri večini. Imamo pa baje do tretjega leta čas, da jo "privlečemo" do sredine.user posted image  Kaj so pa drugim kaj svetovale?

Mene se pa prehlad loteva. Me tako grlo boli. Pa tako fajn je bilo med nosečnostjo, ko sem bila skoz zdrava. Nisem mogla verjet, ker so prehladi pri meni kar pogosti. No, se me pa vsaj druge bolezni izogibajo, tako da se nič ne pritožujem. Dojim lahko čisto normalno naprej, a ne? Kaj pa predlagate za nos in grlo, če se bo tole razvilo v kakšno hujšo obliko - a je katera že jemala kakšna zdravila?  

Naš krofek pa sladko spančka, potem ko je čisto izmolzel (dobesednouser posted image ) mamico.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
25.4.2007 8:46:59   
erna14
OJLA
SAM NEKI BI VPRESALA PA SE TO TOK NA HITR K SE TAMAL KREGA ZRAVEN.ZANIMA ME KDAJ NAJ BI DOBILA ZDAJ SPET MENSTRUACIJO GLEDE NA TO Da SM RODILA 12.3 A BI ZE MOGLA DOBIT,KAKO STE PA PR VAS KAJ Z TEM?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   [Brisano sporočilo]
25.4.2007 8:52:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.4.2007 8:59:02   
tinaaja
erna, M dobis enkrat... lahko kmalu po porodu lahko pa cez pol leta ali vec.. ce dojis, jo ponavadi kasneje. tko da nobene panike.. user posted image

kaksn vreme je to danes v lj user posted image user posted image user posted image a ni bil ful sonce napovedan???

jaz pa razmisljam, da se spravim zdravo prehranjevat.. ker nisem pristas diet, razmisljam o montignacu, ker mi je vsec tak nacin prehranjevanja, ampak med sluzbo ni bilo energije in volje se drzat tega predvsem pa casa.. zdaj bi pa lahko nekaj naredila na tem.. zdaj ze jem polnozrnat kruh Natura od zita, pa moram malo osvezit "pravila".. user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
25.4.2007 9:33:59   
K_a_t_i
tinaaja - sej v lj je sončno. V senci trenutno 14C. Verjetno ti prekmalu vstaneš user posted image . Pa hvala za recept za čaj - že kuham user posted image .

Laski - mi smo bili po glavci pravi goliček, nekje v 8 tednu pa so začeli poganjati user posted image . Se pa vsak dan vidi nov milimeter in je prav luštno gledat user posted image .

Naomi - za lulčka so nam rekli, da če kožica ne gre dol, buh ne dej kej na silo vlečt! Če pa gre, jo pa nežno umaknit in očistit z mehko vatico, ker se nabira svinarija (sej boš videla).

CV105 - hudoooooo!! Upam, da bo vse ok.

Tašča - hvalabugu je 60km stran. Sej je čist luštna za kak obisk, tudi ne pametuje kar se deteta tiče, ampak za sosedo je pa vseeno ne bi imela user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.4.2007 10:22:25   
amy26
tinaaja, dej mal opiši kaj se ploh je pri prehranjevanju po Montignatu

dajadada, želim ti da se čimprej pozdraviš in da se ne okuži še Nejcuser posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.4.2007 11:03:40   
*sonchek*
Jutro!

Evo nas zaspanece, smo končno pokonci user posted image Mulca je zmanjkalo že ob 21-ih, pa je spal do 3. ure, potem pa do pol osmih, ko ga je bilo treba previt, potem sva se pa še malo crkljala... user posted image

Aja, sprobali smo Babyvac - SUPER ZADEVA! user posted image Kar ne orem verjet kaj vse potegne iz noska! Mulc se ni nič upiral, niti jokal, se mi zdi, da je prav užival, ko smo sesali smrkeljčke user posted image Vglavnem - res priporočam!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.4.2007 11:04:34   
Ela80
ojla,

evo še malo moj glas. Včeraj smo imeli ultrazvok kolkov, predčasno, ker sem zagnala paniko, ker je imela Ela v porodnišnici 1A kolke in seveda nismo široko povijali, ker nam je bilo s porodnišnice tako naročeno. Sem bila pa čisto paf, ker sem pričakovala, da bo valda vse ok. En kolk ni uredu in mormo sedaj povijati z dvojnimi tetra planičkami, tako, da je revica čist trda. Joj kolk mi je žal, da je nisem do sedaj široko povijala, pa bi bilo zdej že brez teh planičk. V zd so mi pri prvem pregledu rekli, da oni še vedno priporočajo široko povijanje in sem klicala v p, on pa, da če so mi rekli, da ni treba naj ne. Valda poslušaš une v p, itak že vedo kaj govorijo, ampak očitno ni tko. Prav zmedena sem že od vsega, je treba dojenčka vsak dan kopat, pa šamponirat, eni pravijo bog ne daj, eni pravijo kaplice AD3 nujno, eni da ti sploh ni treba, pa tako naprej.

Sem prišla na pregled kolkov in me sestra vpraša, če je Ela bila nedonošenček, ker ima tako majhno glevo in ker je tako drobna. Pa saj ne vejo kaj govorijo, te lahko s takimi čist zafrustrirajo.

Danes pe je imela svojega zdravnika in je rekel da ful krasno napreduje in kile in velikost telesa in glave. Sem vsaj malo pomirjena.

Sva pa dobili napotnico za ORL, ker se mi zdi, da tamala ne sliši čist ok, ali pa se je že tako navadila, da ne sliši vsega hrupa okoli sebe. Pomoje se bom čist umirila šele ko jo bom poklicala in bo rekla kaj je.

lp

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.4.2007 13:08:47   
Sibil_
Dan!

Mi smo imeli danes drugo posvetovalnico in Lukas ima že 60 cm in 5350 gr.Gre po standardih, sem prav vesela.

Drugače je pa tu na Obali vroče za znoret, pa še morje ima baje že 17 stopinj (v mladih letih smo se pri tej temperaturi morja že veselo kopali).Sonce pribija kot noro, kar ne morem verjet.

A mi lahko katera opiše ta Babyvac in kje se to dobi, pa cena itd?Pa kako slikico prosim?Ker jaz imam tisti baterijski aspirator pa je prešvoh, prav nič ne potegne ven iz noska.Z Narhinelom pa ful potegneš, samo se vedno tudi jaz potem nalezem in sem mal jezna.Prosim opis, link, kake info?user posted image

Obalke kaj je zdaj, kdaj se dobimo?V polni postavi seveda?Bi prav rada videla te Obalne marčevske sončke-no, par sem jih že, kaj pa ostali?Dejmo se zmenit nooo....

Kam greste kaj za praznike?Mi nikamor, mogoče bomo povabili žlahto na obisk, se morava še odločit kako in kaj.Pride katera slučajno na slovensko Obalo in je za kako kavo?user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
25.4.2007 13:36:16   
Anonimen
Sibil, sem gor poglej: http://www.babyvac.co.nz/

Naš mali ima še vedno rdečo ritko, tko da sva zdej sobila še Daktarin gel za ritko in jeziček, ker je tud ta malo bel. Bogi mali, se mi prav smili. Pa še kr mal čudn drekec je imel danes, kot da ni imel malo driske?! Moj mož pravi, da ga preveč gledam...

Lp

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
25.4.2007 13:52:35   
A-N-J-A
 Moj mož pravi, da ga preveč gledam...

Lp

[/quote]

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.4.2007 15:29:45   
Dajadada
Sibil, a že drugo posvetovalnico ste imeli? Mi imamo drugo šele, ko bo star 3 mesece. Zgleda, da ima spet vsaka ambulanta svojo politiko.

Sonchek, kje si pa nabavila tale Babyvac?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.4.2007 17:01:19   
*sonchek*
BABY-VAC je zadeva za pucanje noska, ki se jo priključi na sesalec
user posted image

Naročila sem ga na forumu MAMINA ČVEKALNICA. Stane pa 14 €. Sem bila pa res presenečena nad tem, koliko smrklja ima lahko tak drobižek v nosku... user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.4.2007 18:40:47   
magor
Hojla!

Malo sem si vzela časa.

Včeraj smo imeli 2. posvetovalnico, ker naj bi bila pri 1. posvetovalnici še malo rumena in jo je želel P videti čez en mesec. Zdaj ima že 57cm in 5350g. Prava mala gospodična je že. Z njo je seveda vse ok. Zdaj imamo pregled 22.5.

Menstruacija - kmalu po pregledu pri G sem malo zakrvavela, pa se mi ni zdelo, da bi že bila prava M. Pri prejšnjih treh otrokih sem jo dobila že po 6 tednih, pa sem vse dojila 1 leto, Mikea celo 18 mes.

Kožica na lulčku - mi smo pri prvih dveh malo vlekli, a se ni preveč splačalo, ker sta imela prirojeno fimozo-zaraščeno kožico. Sta že oba operirana. Če se le da, poskušajte z vlečenjem, pri nas ni nič pomagalo, zdaj imamo pa še tatretjega naročenega pri urologu. Bo že.

Frizer - danes sem bila pri frizerju skupaj z Mijo. Mi je že v avtu zaspala, potem pa še v salonu spala naprej. Sva se proti koncu podojili in mami je bila spet urejena rdečalaska kot pred porodom.

Miška se je zbudila, grem se k njej malo cartat. Pa-pa.

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
25.4.2007 18:49:28   
erna14
soncek:in kako to potem deluje z sesalcem,mislm tole mi ni ravno najbolj jasno,pa me zanima ker se mi zdi zadeva dokaj zanimiva
tinaaja:hvala za odgovor me je kr mal zaskrbel kaj je zdaj touser posted image

no mi smo bli pa zadnjic na pregledu prvem pa ma mali 4998g pa 55 cm tako da kar napreduje je tok luskan,kar ne morem vrjet da gre tok hit mim.danes sem pa letala za vrtec se zadnje prosnje pa mislm da mamo tok mal moznosti zato ker gre sele marca drug let tako da sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image user posted image .sem pa v vrtcu mojca v kosezah naletela na tok prjazno gospo k dela na upravi res kr ne morem vrjet,mi je tud razlozila kako imjo ravno zaradi otrok ki se ne vpisujejo v zacetku solskega leta ampak na sredini nov pravilnik ker dobesedno so sde mamice prtozile na mestno obcino lj da kam naj svoje otroke dajo ko pa jim vrtec sploh ne omogoca sprejema sredi solskega leta ker imajo vsi prej prednost,tako da je rekla da zdaj to ful neki rihtajo da bodo videli kaj in kako.upam da bo kaj.drugace pa v privat varstvo nimam kaj drugega.a pozna katera koga ki ima privat  varstvo v okolici siske za vsak slucajuser posted image pa da je uredu?

glede lulcka meni so pa rekl da nesmem nc kozce dol vlect ker kao to boli da sam zbrisem brez vlecenjauser posted image
no se tipkamo,zdaj imam vse tok na tesno mali je dopoldan skoz pokonc me ne pusti za racunalnik,ce se ne stiskava sva pa vecina skoz odzun kar po 2 urce dop,pa kake 3 pop,je tok lustn prav uzivava oba,sam k ne veva vec v kater konc naj se napotiva,tuki sva ze cel sentvid pa cele dravlje do kosez ze vse obdelala nama je kar ze kar prevec monotono sam k nimava avta se ati z nijm v sluzbo voz  pa se vozicek ne gre not moram kolesa dol vzet tako da je kar dela

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
25.4.2007 19:16:04   
*sonchek*
Zadeva je za uporabo čist simpl - cevko natakneš na cev od sesalca (št. 1), ga vključiš in vtakneš nastavek (št. 2) mulčku v nosek - je tako ali tako čisto tanka cevka (nastavek za nosek pa je podoben kot pri pumpicah) in ni nekega groznega pritiska - vleče malo močneje, kot če bi stiskali pumpico. Mene je bilo na začetku kar malo strah, ker si nisem ravno najbolje predstavljala kako to gre - sem mislila, da bo mulčku še možgančke posrkalo, če ga bom priklopila na sesalec user posted image No, pa ni tako. Res priporočam user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 25.4.2007 19:18:56 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.4.2007 19:42:12   
draja
Ojla,
midva z možem pa danes praznujeva 11. obletnico odkar sva skupaj user posted image . Sem dobila ful lepo zlato zapestnico, pa Živa je tudi dobila od očija zlato zapestnico s slončki za srečo (jo je dobila že vnaprej za 1 mesec). Sem se prav smejala mojemu, ker sem vedela, da bo za svojo miško rad zapravljal, samo malo zgodaj je že začel user posted image .

Erna14 tudi midva sva danes vpisala Živo v vrtec Mojca v Kosezah (moja mami je iz Kosez, midva sva pa trenutno čez obvoznico v draveljski gmajni). Se morava kdaj obvezno dobiti na kakšnem sprehodu, če se tudi ti potikaš tu naokrog. Samo malo bo še trajalo, da bom jaz lahko delala daljše sprehode zaradi CR, ki sem ga imela.

Tinaaja sem brala kakšen dan sta imeli včeraj z Brino in je bilo zelo podobno kot pri nas. Spala ni čez dan niti po pol ure skupaj, skoz jo je zvijal in je jokala, jokala,... Samo na zizi je bilo OK. No poniči je bila zelo pridna, saj je spala od 22:30 do 4-ih in potem od 5:30 do 8-ih samo ta drugo rundo je kar naprej nekaj stokala v spanju, da jaz nisem nič spala (podobno kot pri Amy). Danes pa spi že cel dan, ampak res cel dan! Jo zbujam na 4 ure, da vsaj poje malo, nato pa spet mrkne nazaj (je jedla samo 4-krat v celem dnevu user posted image ). Mislim, ne vem kdaj bomo mi imeli kakšen ritem, ker en dan je za znoret, drug dan mi je pa dolgčas, ker je tako pridna.

Dajadada mali je pa res pravi krofek. Bravo za mami, da ga tako uspešno hrani user posted image .

Nič, se grem mal pocartat k možu, pol pa upam, da se mala vsaj toliko zbudi da se skopamo.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.4.2007 19:54:32   
draja
Končno mi je uspelo dati nekaj slikic v album, geslo pa je Živa. Najnovejših slikic pa še ni, ker jih še nismo s fotoaparata sneli, saj nam je zmanjkalo prostora na računalniku user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
25.4.2007 20:06:05   
cv105
popek: Nam je danes patronažna žgala popek in je zadeva spet čisto sveža, kot takoj po rojstvu. Nič več kopanja in v ponedeljek ga čaka še enkrat tako mučenje kot danes, ker je izrastek precej velik. Je bil pa fant pogumen in ni skoraj nič jokal.

pikice in mozoljčki: krema advantan deluje, jo je pa potrebno uporabljati precej pazljivo, ker tanjša kožo. Ampak lišaj izginja. Smo ga namazali včeraj zvečer in danes zjutraj in stanje se je precej popravilo.

prehrana: po nasvetu patronažne bom iz jedilnika črtala še mlećne izdelke, da ožbomo videli, če se bodo krči kaj umirili in če so pikice in mozoljčki mogoče povezani kaj s tem. Sicer sem itak jedla le sir in sirni namaz... tako, da se moj jedilnik krči samo na prepečenec in čaj ???????!!!!!!!!

Sicer smo pa bili danes ful pridni, le zdaj, ko smo obiske imeli, so ga dajali krči. Pa mu damo na dudo Sab Simplex kapljice, pa kao pomaga. Ampak to je po moje zato, ker so sladke.

kakec: Maksov kakec je bil danes čisto ene nove oranžkaste barve. Kadar ima krče, je zelen, sicer svetlo rjav. Zanimivo, kako se človek poglobi v vse detajle.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.4.2007 22:03:35   
erna14
draja:super,da bo vsaj ena k je bliz mene za sprehode,midva pa sva trenutno na zacetku sentvida tako da nisva tako dalec,no k bos lahko sla na sprehodk mi sporoc.
zanimivo kako nihce ne priporoca mlecnih izdelkov,jaz pojem cca 5 jogurtov pa litr mleka na dan pa mali nima hvala bogu nc krcev,mislm da mi prepovejo to umrem od lakote ker to je vse kar sploh se jem;mlecni izdelkiuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
25.4.2007 22:11:22   
skačica
Pozdravljene!

Sem cel dan pohajala z Izo in sem se šele zdele ustoličla za računalnik.
Zjutraj sva imeli prvo posvetovalnico in je Iza zrasla za 4 cm(sedaj dolga 55cm),zredila se je pa za 580 g in ima sedaj 4100g. Baje,da je to spodnja meja in mi je P. svetovala,da po obroku dodajam. Očitno nimam dovolj svojega mleka.
Kupila sem si Aventovo črpalko in načrpala iz obeh dojk 70 mluser posted image ,Iza pa naj bi pojedla od 90-120ml na obrok. Imam prave podatke za 1 mesec starega dojenčka????
Sem ji prej že dvakrat dodala in mala tako zadovoljno pančka,meni se pa srce trga,ko se spomnim,kako je bila sitna ponoči in se ves čas zbujala-verjetno zaradi lakoteuser posted image ,jaz pa vsa nervozna kaj ji je!
tinaaja,ali ni bila tudi tvoja Brina na meji pri prvi posvetovalnici? Mi prosim poveš kaj ti je svetovala pediatrinja? Jaz si bom zdaj spet črpala pa da vidim koliko mleka se mi ustvari v 4 urah. Iza pa bo pojedla 70 ml mojega mleka in še nekaj dodatka,da bo lepo sita. Mogoče bomo pa prespali noč?

No,po posvetovalnici sva pa odšli k moževi svakinji in pri njej preživeli cel dan. Skupaj sva vozičkali(ima 8 mesecev staro punčko in 4 leta staro),si naročili kosilo,se načvekali potem pa naju je prišel iskat mož. Res lepo preživet dan.

Sicer sem se malo zasekirala,ker nimam dovolj mleka in sem ves čas resnično upala,da bom lahko samo dojila in ne bom nikoli rabila dajat dodatka,ampak zdaj sem se sprijaznila in bom dodajala,da bo moja punčka zadovoljna in sitauser posted image . Upam pa tudi,da bo mleko prišlo nazaj in bom morda spet lahko čez nekaj časa samo dojila.

hrana: jaz sedaj jem res skoraj vse,izogibam se še vedno pršuta,mlečnih izdelkov itak ne jem,ker imam laktozno intoleranco pa jagod tudi še ne jem.

Zdaj si grem pa spet črpat in morda bo moja Iza za zadnji obrok dobila samo moje mleko.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
25.4.2007 22:28:48   
simonka
Skačica tametil tablete pomagajo zelo in pa sezamov čaj.
sem gbolj kratka ker imam jakca v rokah.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
25.4.2007 22:29:50   
Naomi
cer,
tkolele, grozn dan za mano...sem se tko zjokala zvecer, da res ni blo...sem dons vsa vesela odsla u LJ k je mel dedi RD, tm pa cel kaos...tamal ni mel svojga miru, skoz neki jokcal...umes sam eno uro spal, pol se je ze tko joku, da se mi j srcek trgu..ostali pa...nas fotr k drgac nima nekih pripomb k en star vepr- oprostite izrazu- te stare fore...kukr sej nej mal joka, je dobr za pluca...pa ce neb joku neb biu zdrav pa takele...pol je tamal na 2,5 h hotu jest pol pa na 2 h..pa mami a misls da dost poje...k ga dojim pac iz ene joske za enkrat in se mi zdi cist ok...sam ocitno mamo res skok u rasti...k ucer je bil tut ful nemiren popoldne...pol je se od brata familija prsla..in svakinja k ris vanga..pa kok bi ona se enga mela..pa ne sej  se bo s tem potolazla pa tko...pa ful pr dojenju zravn bit pa mi pomagat...k je ona delala u P na A oddelku paa seveda vse raztura...pa sej ne recem...vse bolj kot ne pomoje dobronamerno..sam tok sem mela ze vrh glave...pol sem se pa u avto usedla...pa domov...k smo pa dam prsli...sem pa sam u jok padla...je mozicek tamalga dal spat...k nisem jest nch mogla...in zdej sem se odlocla...da ne grem vec dol, ce ne misljo bit mal bl uvidevni...k Svitek je le sele en mesec star...nima se kej bit navajen oz. se nima se kej navajat...pa fotr ful skoz naglas ibr govoru..evforijaa k je mel RD pa to...
punce, dejte mi povedat...a je res to prevec zascitnisko, sam men se je doma srce utrgu, k se mi je tamal tko smilu kaj smo mu kao delal...al jest sam vse tko vidm..pa niso nch slabga hotll..sam nisem mogla vec...res...
aprastite...tut crke pa forum zaleze...
sej drgac me je mozicek potolazu...pa sem se se k vam prlsa pocrklaat ;)...
Svit pa spi k ubit odkar smo domov prsli..se je revca tko zmatru...jjjjjjojjjjjjjjj...prevec se mi smil al kaj...user posted image
jutri bomo pa tuki u svojmu miru...blazenmu user posted image
no, zelim vam cimlepso nocko...pa komi cakam da prespim tole moro user posted image
papa

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
25.4.2007 22:56:01   
skačica
ej,punce! Lepo prosim,če mi ena napiše kako naj si pripravim sezamov čaj. Vem,da je bilo nekje že napisano ampak zdele bom verjetno bolj težko našla. Kaj,kam,kako?user posted image

Tametil pa ne vem,če mi bo hotel bratranec predpisat?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?