Barči78 -> RE: Marčevke 2007 (18.9.2007 13:28:55)
|
Evo še jaz na hitro, A-N-J-A - če ti je v tolažbo, je Neja tud včer v vrtcu dobila vročino in jo imam doma, driska kot nora, sem ji mogla plenico gor dat, ker jo skoz zvija in nima občutka, kdaj se bo ulilo iz nje, ful je boga. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Upam, da se Ela čimprej pozdravi *sonchek* - no tkole, naš Žan se je že 2x prekucnil, 1x, ko je spat v košku od vozička na kavču, še majhen, pa se je zgleda že hotel na trebuh obrnit, pa kar naenkrat buf, sem mislla, da me bo kap, kolk je jokal, se nisem dolg nehala rukat. Pol je pa še možu na morju padel dol in to v sekundi, samo pulover mi je podal za Nejo, k ga je mel v roki, ja tkole je z našimi živčki, da ne omenim kolkrat se s celga prekucne, k vse hoče obplezat, sej bo. Vem pa, da ni nič fino videt svojga sončka, kako pade, upam da ni bil hujši udarec. tinaaja - ja, nam se je hranjenje kar odprlo, prejšnji teden, ko je šla Neja v vrtec, sem rekla zdej mam pa čas, pa gremo na žlico, pa kar ne morem verjet, tamal poje po 2 dl in več čist goste hrane, npr. včeraj - 7.30 - 200 ml mleka 10.30 - eno jabolko + 1 banana 14.30 - kokošja juha z bučko in korenjem + 2 veliki žlici mesa ( ca. 220 ml) 19.00 - s 170 ml mleka sem mu pripravila rižolino, se je zraven drl, da se mi je vsulo notri in je blo gosto, da je žlica not stala, pa on je vseeno do zadnje žlice pospravil Ob 19.30 je pa že spal. V glavnem sem ful vesela, da je začel jesti. Danes je tud pojedel že 200 ml mleka, 2 dl polente z malo kisle smetane, a kosilo malo več kot deci (riža, kolerabe, bučke), je bil zaspan in ni mogel več ust odpirat, sem mu pol dala mleko in ga je še čez to popil 2 dl, ni mi nič jasno, sem pa res vesela.
|
|
|
|