dskubin -> RE: Marčevke 2007 (17.9.2007 12:17:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Sedenje-zanima me, kako se vaši otroci vsedejo. Diti se že kak mesec vsede sama, pa se včeasih zvrne, pa se spet vsede. Sem že pred kratkim pisala, da me kar malo skrbi, ker se tudi na nogice že vleče. Kaj pa čem, cel dan in noč v njo buljit in jo dol rint [sm=zmeden.gif] K_a_t_i - naša Diti sicer zdej že lepo sedi, ampak znala se je že sama vsest pri še ne 5ih mesecih, takrat je bla pa cela zgužvana, pa na rokice se je opirala. Ampak je nismo mi nič posedali, se je kar sama. Sej glih zato pa je mene skrbelo, ker je to delala tudi ponoči. Joj draja, to pa ni nič lepo slišat. [sm=pikapoka2.gif] za mami, pa da bi čimprej okrevala. Krst bo že počakal in bo pa takrat še bolj veselo. Me veseli, da Živi ni blo nič, pa da je buškica izginila. Prav zaradi tega jaz Diti puščam samo v stajici ali prenosni postelji - no, sicer je naša že od rojstva zelo živahna in smo tudi zaradi tega zelo previdni, pa še ena nevarnost je - njen mali veliki bratec. Sicer pa, naj te potolažim, lahko čuvaš kolikor hočeš, to je sicer verjetno res prva buškica, zadnja pa gotovo ne. Pride prej ali slej. Ne si preveč gnat k srcu, ker za svojo pikico gotovo narediš vse najboljše (in še več), kar je v tvoji moči. Važno, da ni nič hujšega, vsaka taka stvar pa te nekaj novega nauči. meaa - tudi Lanu objemček, pa sreča, da je padel na mehko. tinaaja - hudo, tole z babi. [sm=smiley31.gif] zate in upam, da si že prišla k sebi. Pa sploh ne trpi ničesar na nogah - vse takoj dol zbrca... Pa zadnej 3 dni imam ful problem, ko ga previjam - takoj se mi obrne na trebuh. Tako, da mu komaj pleničko zapnem, obkam ga potem v sede ali pa kar na hrbtu To je pa tudi nam znano. Previjanje mi je pa muka že kaka 2 meseca, ker se tako okrog vrti, da za eno preoblačenje porabimo tudi po 15 min [sm=zmeden.gif]. Zadnjič je moj obupal in sta prišla iz kopalnice kar z narobe obrnjenim bodyjem - je rekel, da naj bo kar tako, ker on je ne more oblečt - važno, da ji ni mraz [sm=smiley36.gif] Slikce so lepe od vseh, zobkov vam pa čisto nič ne zavidamo. Naša me včasih, škrba, kot je, tko ugrizne v bradavico, da se prav bolim, kaj bo, ko bodo prišli zobki [sm=smiley19.gif] IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja kaj menite o tem konjicku Jaz mam alergijo na pršico, pa mi je praholovski [sm=zmeden.gif]. Ima pa Draž rdečega lesenega losa iz Ikee (http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/50060713) in se kar rad guga na njem. Aja, slabo mi je edino to, da ga uporablja tudi kot pručko [sm=zmeden.gif], ko ne more česa doseč, zleze gor in pol si predstavljaj, kako stoji gor, se ziba in skuša nekaj v višavah doseč. Jaz imam tak cmok v grlu vedno, ko to vidim, pa ne upam si zavpit, ker se bojim, da bo dol zletu, pol pa samo čakam, če ga bom morala pobirat. kako pa zdaj po skoraj pol leta gledas na majhni razliko med tvojima? ? sicer ni namenjeno meni, ampak smo z razliko tam tam. Zdej bi dala še kak mesec zraven, če bi lahko izbirala [sm=smiley36.gif] jjasna, sta pa res mela srečo. Še veš ne, kaj vse se lahko zgodi, če ne doživiš. Je pa res bil grozen vikend, boljš, da niti ne govorim. Svakinja je še vedno na čakanju, mogoče pa bomo ta teden pestovali, no, vsaj mi smo vsi na trnih in držimo pesti, da bi šlo čim hitreje in čim manj boleče.
|
|
|
|