*sonchek*
|
No, vidim, da imamo vse kar podobne probleme... Mi smo imeli danes res pestro noč Mali je spal od 23-ih do pol treh (kot ponavadi, ko se zbudi za prvo nočno dojenje, nato je spal do jutra ali pa se je vmes zbudil še ob 6-ih), potem pa ni in ni zaspal - v posteljici je stokal, se zvijal, začel jokat, pa spet čebljat itd. Vmes sem mu dajala dudo, pa jo je vsaki, ko jo je pljunil ven začel tulit, pa spet dudo not... Vglavnem tako smo se zaj*** do petih zjutraj, potem pa sva ga vzela v posteljo, tam pa začuda mir - je v momentu zaspal. Zbudil se je ob sedmih in se stiskal k meni ter iskal joško, pa smo jedli in spet nazaj zaspali. Ampak tole spanje po urco, dve, včasih tri, je grozno! Zjutraj, ko sem ga previla je imel še drisko Ves čas ga napenja, prdka, pa jamra, malo zajoka, pa se zvija...vglavnem groza! Zdaj sem ga podojila, previla, nafilala s kapljicami in končno je zaspal. kr_enamami tudi naš je imel v petek tak dan, ko je hotel biti na joški kar ves čas in sem ga nazadnje dojila že na eno uro! Pa je mulc pil 5, mogoče 10 minut, pa zaspal in ko sem ga dala stran spet jok in nazaj na joško, pa spet isto... Še duda, ki je v takih primerih vedno pomagala, je zatajila. Ampak mleka imam pa (vsaj mislim) dovolj, ker ful ven teče! Ampak res pa je, da nimam pojma koliko poje, ko se doji (res slaba stran dojenja ) Barči78 mi smo bili tudi včeraj zunaj, pa sva ga oblekla v bodi, čez benkico, tople nogavičke, pa žametne žabice in copatke, pa sva ga dala v zimskega pajaca, pa dve kapici na glavo, pa v vozičku pokrila z odejico, pa še tista plahta pride čez voziček, da je zaprt notri. Pa ker je pihalo sem mu obrazek namazala s kremo za vetrovno vreme. meni se zdi, da je bil čisto dovolj oblečen. Na začetku sem imela res precej oblečenega, zdaj ga imam pa samo v bodiju in žabicah, ker je dovolj toplo v hiši, pa ko je pri nama v dnevni sobi, ima samo pleničko za enkratno uporabo, da lahko brca, pa se mi zdi, da je tudi manj siten...
|