tintin -> RE: novembrke (9.3.2007 9:55:29)
|
Pozdravljene so-[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], no jaz sem pa včeraj zvečer prvič objemala školjko...grozno mi je slabo zjutraj in zvečer...spim z dvignjenim vzgavjem...sicer pa sem danes zjutraj že malo pop****...no v Kr porodnišnici (kjer imam osebno G) imajo internetno naročanje na preglede. Naročila sem se že prejšnjo nedeljo, pa do danes ne bu ne mu...In seveda klicarim...pa valda zasedeno (naročanje imajo do 8,30 zjutraj prek telefona) in potem ko končno dobim (ura 8.28) mi reče, da naj kar v ponedeljek pokličem...in potem valda povem da sem se preko neta naročila in mi ženska trdi, da mi je odgovorila in da je moj strežnik pokvarjen (?! itak, da nisem dobila mejla...pa gmail ni ravno nezanesljiv ponudnik) in da imam datum 26.5 (!!!! v 17.tednu) in sem malo znorela, da sem noseča in kaj se grejo in mi reče ja, da rabim najprej UZ in naj se na to najprej naročim. In sem ji povedala, da sem šla zaradi težav že samoplačniško in grem še enkrat čez 14 dni (in je še bolj znorela...kaj se grem) no nakar mi da datum 3.4. (v 10.tednu) V glavnem res sem bila besna kot ris in me ima, da bi kar celo nosečnost hodila samoplačniško na preglede...da ne bi poslušala teh zoprnih sester. Sicer pa jutri vstopam v 7. teden. Izcedki počasi ponehujejo, mislim, da bo tokrat vse okej.
|
|
|
|