TANTRA -> RE: novembrke (5.3.2007 14:25:52)
|
Imam že dve hčerki. Prva je po Klomifenu in takoj sem za zaščito proti splavu dobila za 3 mesece Dabroston. Drugo sem zanosila po hormonski terapiji zaradi ciste in ker sem ob zanositvi imela močne bolečine (baje znak, da hoče maternica zavreči plod) sem spet dobila Dabroston. Pred dvemi leti sem v tretje zanosila, sicer takoj po prenehanju Kt (po 10 letih)brez vmesne menstruacije. Zdravnica mi ni verjela da sem noseča. Me je poslala na odvzem krvi...Pa je bil na začetku majhen...Potem sem hudo zbolela imela visoko vročino in ko pridem na pregled me ni hotela niti pogledat ampak me je spet poslala na odvzem krvi in komentirala da verjetno ni nič ali pa je izvenmaterična... Kri je pokazala zelo visok nivo hormona, jaz pa sem iz obupa šla na privat uz in ugotovila, da sem noseča in da je plod viden...Preden sem prišla na pregled k njej je minilo 10 dni... in na enem uz se ni sploh nič videlo, na drugem pa ni bilo bitja srca.... Komentirala je: to ni nič, to je za stran... Jokajoča sem pobegnila iz ordinacije in vedela sama pri sebi, da se k njej ne vrnem več... Tako še danes ne vem ali bi mi njena skrb in hormonska terapija pomagali pri razvoju otroka ali je bilo res vse skupaj slabo.... Zamenjala sem ginekologinjo in sedaj hodim k dr. Strahovi, s katero sem zelo zadovoljna. Ko sem naredila nos.test sem jo poklicala, povedala da me je strah ponovnega razočaranja in kaj mi svetuje.... Takoj mi je dala Dabroston in svetovala Elevit tbl... Moram reči, da so se hude bolečine umirile in da sem bolje... Sama pri sebi si mislim, da bo vse ok in nestrpno čakam na uz. Danes je moj 4 teden in 5 dan .... Uz pa imam čez 14 dni in 1 dan.... Kako si pa ti nemrak????
|
|
|
|