|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
22.8.2007 10:49:34   
Mamathea
Pozdravljen souser posted image
"Scubadiver" jaz bi zelo rada prišla na srečanje v Guliverja, pa imam tečaj oz. šolo za starše. Danes je na spordeu dojenje in prehrana dojančka in tega res ne smem zamudit. Tečaj traja do 18.00 v kliničnem centru, ki je sicer zelo blizu Guliverja, ampak ob 18.00 dvomim, da boste še tam. Če boste, mi javite in se pridružim.
Drugače pa je bilo nekje vpršanje po HGm, jaz ga imam 123 in me je strah, da bi preveč hitro padal, saj sem ga imela prejšnjič 135, ker sem pred dvema letoma imela strašanske probleme z železom in sem dobilavla tablete, ki pa jih moj organizem ni prenašal, nato mi je ena zelo izkušena gospa povedala za najboljši recept za dvigovanje
železa: nežveplane črne rozine namočene v Refošk. To sem pridno jedla, vsak dan eno veliko žlico, ampak sedaj v nose. to odpade, saj vsak dan vino tudi ni najboljše. Dobivala sem tudi kapljice Aktifferin iz Avstrije, ki so sicer za otročke, ampak so mi še najbolj pomagale. Upam, da bo torej Hgm ostal nespremnjen, se pa trudim pojesti veliko zelenjave, včasih tudi malo govedine, suhega sadja... Upam, da bo.
Včeraj je tudi mene malo glava bolela, pa tak turoben in čuden dan je bil. Danes ni kaj prida boljpe, vsaj tu v Lj ne, ampak verjemam, da bo kamlu posijalo sončece.
Lepo pozdravite svoje sončke/sončnice in se lepo imejte.
Upam, da se nam Ljubljančankam pa le uspe srečati.

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.8.2007 10:57:05   
tintin
lajla -da, rupurut lahko.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
22.8.2007 11:01:26   
tintin
Aja glede hgm, meni lepo konstantno pada, do sedaj - no upam,da mi zdaj v enem mesecu ni preveč padel: 133 (15t.)- 126 (20t.)- 120 (26t.). Jem pa tako kot prej recimo: bolj malo mesa (recimo 1-krat do max. 2-krat na teden), veliko sadja - predvsem jabolk, hrušk in breskev, zmerno zelenjave, vsak dan jogurt ali kozarec mleka, kakšen košček kruha (pa ni nujno vsak dan), ene trikrat na teden za zajtrk kuhane ovsene kosmiče z 3 suhimi slivami (dobre za železo). Pa skoraj nič sladkarij in vmes pa vellliko vode:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
22.8.2007 11:02:07   
scubadiver
Jah kaj naj potem razglasimo da zmenek novembrk v Ljubljani danes odpade zaradi premajhne udeležbe? user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
22.8.2007 11:37:23   
naraščaj
Hojla, sem šele sedaj uspela vse prebrat. sTE FUL PRIDNE.

Tut jaz nameravam uporabljat minimalno kozmetike, vsaj v teh začetnih mesecih. kupila še sicer nisem nič. Še kar odlagam. Mislim, da bo druga polovica septebra in začetek oktobra ta pravi čas( zaradi renovacije stanovanja ne prej) - če bom zdržala do takrat - je pa drugo vprašanje.

user posted image je bil cel večer in tud ponoč fil aktiven. Zdaj pa zgleda, da spi.

A je oz ima namen slučajno katera kupovat tehtnico za dojenčka. A se to rabi. sestrina sodelavka, mi jo ponuja za starih 5 oz. 6.tisoč. a to sploh rabim? Ne vem, če je glih to nujno. Kakšne so vaše izkušnje/ MNENJE.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
22.8.2007 12:04:28   
tintin
Jaz tehtnice ne bom kupovala, je tudi zase nimam (ker sovražim tehtniceuser posted image )...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
22.8.2007 12:11:23   
Alina_alin
Ojla,
naraščaj,  glede tehtnice: načeloma je ne rabiš, razen če imaš težave z dojenjem. Sicer  jo nekateri zdravniki tudi v primeru težav z dojenjem odsvetujejo, ker menijo, da so mamice potem preveč obremenjene s številkami.
Moje izkušnje: na začetku nama z 1. user posted image ni steklo dojenje. Ni bilo dovolj mleka. Želela sem dojiti in v porodnišnici sva se ful matrale. Skozi je bila priklopljena gor. So me bradavice bolele ko user posted image . Pa sem vztrajala vseeno. Teža je šla pa vseeno preveč dol (itak pade na začetku). Ampak pri naši je padla za več kot 10 %. Zato sem na začetku po 3. dnevu malo dodajala dodatek. Za dodteek sem sem odločila, ker mi je sestra v porodnišnici prinesla tehtnico in sem stektala user posted image pred podojem in po podoju in videla koliko je pojedla. Bilo je premalo. Zato mi je svetovala dodatek. Sicer me je ena zdravnica potem nap......, da so sem mi ulile solze. Kao, vsaka mami ima dovolj mleka. Druga zdravnica mi je pa potem rekla, da je prav, da dodajam. V glavnem zmeda totalna. Nisem vedela kaj naj, mi šlo kar na jok, saj hormoni delajo 100 na uro, pa ne veš kaj bi, hočeš dobro, trudiš se, ni uspeha... No, v glavnem, na začetku sem malo dodajala, da se je user posted image ustavilo zmanjševanje teže. Šle sva domov. Doma nisem vedela al je lačna ali ni. Ko si doma pa pride patronana na začetku, se posvetuješ z njo. Po dogovoru ti tudi ona lahko stehta ali pa celo za kak dan posodi tehtnico. V glavnem naša zgodba se je končala z začetnim dodajanjem, potem pa celo po določenem času sploh nisem več dodajala. Sva se potem dojili polnih 11 mesecev, ko sem jo odstavila. Tehtnice nismo kupovali, sva pa jo z možekom tehtala kar na domači kuhinjski tehtnici - v pekaču. user posted image user posted image   Na gospodinjko digigalno tehtnico, ki ima ravno dno stekleno, sva dala pekač, not pa user posted image . user posted image user posted image
Meni osebno je ustrezalo, da sem dobila občutek, kdaj sem dodala dodatek. Saj tehtala sem prvih 14 dni, 3 tedne, pol pa več ne, sem dobila že občutek...
Uf, sem se razpisala sedaj glede tega.user posted image

Moram  letet dokončat kosilo, se javim še kaj pozneje.

Lepo bodite, ljubljančanke pa če se dobite, pa se tudi poslikajte, da vidimo še vaše bušije.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
22.8.2007 12:12:41   
Tanayya29
Živjo!

Kako pol za danes pri Guliverju?
no,ko boste ka več vedele kdo pa kaj...napišite...če nas bo pa tako malo,pa se bolj splača prestavit srečanje..kaj mislite...?

jaz imam od kozmetike zaenkrat hladilno mazilo in bepanten,bom še dokupla par stvari(sem malo prebrala kaj imate ve,in se bom kar po vašem seznamu orientirala,saj imate že izkušnje..).

Katera je spraševela o dm izdelkih? Jaz sem tudi sama nekaj gledala,predvsem dudice in flaške(babylove), pa s potem kupila kar od Nuk-a...tako,da ne vemuser posted image .
Jaz delam v vrtcu,in sm mal pogledala kaj majo naši tamali(res,da so stari že 1 let),večina majo nuk in avent,tako,da sem sklepala,da je to ureduuser posted image ....

hgm pa ja pada...tudi meni! no,men še ni dal nobenih nadomestkov,se mi zdi,da me čaka pa na naslednjem pregledu...
jaz sem tudi že mela te tablete v OŠ....In vem,da bljek.....neke oranžne..v živo se spomnim...ampak,če bo treba bo treba,kaj čmouser posted image ! no,jaz mam hgm trenutno 107...

en lep pozdravček,končno je mal posijal sonček!

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
22.8.2007 12:29:44   
Viki-2
jaz sicer nimam teh težav, vem pa da je moja prijateljica pojedla precej rupurutov skozi celo nosečnost. Požegnano od njene ginekologinje. Ti kar, kakšnega.

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
22.8.2007 12:35:10   
scubadiver
Nayya28 zaenkrat mislim da sva kandidatki ti in jaz. Tako da ne vem kolk ima smisel organizirat tole. Po mojem je boljše prestavit srečanje, sam jest odstopam z mesta organizatorja user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Viki-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
22.8.2007 12:56:06   
naraščaj
Alina_alin, havala za tvoje mnenje. Je ne bom nabavla, če bo potreba pa bomo imrovizirali. Bom raj kaj druzga nabavla.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
22.8.2007 12:57:46   
Dajica
Jaz sem imela nazadnje hgm 125, v 20 tednu, naslednjic mi bodo spet vzeli kri, pa bomo videli stanje. Upam, da bo ok, pa glede na to, da sem vegeterijanka, mi kar dobro kaze.user posted image
Pri nas se kar urejamo prostor, kjer bomo ziveli mi trije, sicer v hisi pri mojih starsih, ampak sej veste kako so starejsi ljudje, vsaj moj oce je tak, da mu je vsako stvar tezko vrzti stran in je cela gora neuporabnih stvari, ki bodo bog ve kdaj prisle prav. Mogoce v naslednjem zivljenju. In ravno te stvari zavzemajo dragocen prostor. Zaenkrat bova spodaj, potem pa pocasi priprave na podstresno stanovanje, ampak to se mi zdi, da pa kar traja, preden se vse zrihta. Eh, bomo ze.

Lep pozdravcek vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3212
22.8.2007 13:09:21   
zirafa76
No, lep pozdrav se od nas...user posted image user posted image Porkadus, sem komaj uspela prebrat vse....user posted image
Krajsi dopust je bil odlicen, morje fenomenalno, mal smo se naplaval, kar je bil pravi balzam za mene....Mal so me cudno gledal po plazi z mojim velikim trebuhom, ampak to je takouser posted image Sem pa vidla par bodocih mamic, se najbolj me je " sokirala"ena, ki dela v restavraciji, sedem mesecev noseca,polna energije in z tretjino manjsim trebuhom..user posted image sem mogla prav pogledat..no, izgledalo je kot da je noseca 4 mesece...user posted image user posted image ..jaz pa se moram ze opret na stol, da se lahko usedem...user posted image

Imela sem tudi kontrolo vceraj, pa nic kaj novega, razen da so spet nasli nekaj novegauser posted image in sicer, da ima ena od user posted image  popkovino z dvem pretokim in enauser posted image  z trem pretokim, ampak tista ta zdrava ima dva pretoka, pricakovali pa bi ravno obratno..spet so me zmedli, ker ne vem kaj dosti o tem in sploh ne morem in nocem vec spremljat vse te novice, ker lahko samo znorim..user posted image
Drugace pa so kar tezke te nase user posted image user posted image  in sicer so mi povedali, da so kar fenomeni, ker sta dvojcici in ima vsaka tezo ze 1300g, velikost pa cirka 45cm!!!!!kar je baje normalno za enojcke, te dve pa sta dve..Jaz pravim..HVALA BOGU...user posted image user posted image user posted image , da je tako, so mi pa povedal, da je tudi genetika vmes..jaz sem visoka in tudi pri rojstvu sem bila krepko velika...kakorkoli, dobili smo tui 3d slikce, kako ena poljublja glavico druge..so skupaj z glavico po tanovem in ko sva gledala, sva se kar topilauser posted image user posted image user posted image user posted image Kako lepi obrazki in te dve , sestrice, user posted image user posted image kako ena daje poljubcke drugi na glavico....neverjetno....So pa aktivne, premikajoce deklice, sedaj ze sicer mocno prepletene z popkovinami, zato moramo spremljat gibe, da ne bo kaj narobe...
Sem videla na net tisto o rojstvu enojajcnih cetvorcic....Cudez....user posted image

Drugace pa smo dobili eno lupinico od kolegice, zato bomo dokupli samo se eno, sedaj moram malo dokupit oblacila vecjih stevilkuser posted image user posted image , ostalo pa septembra, ko pridejo evriuser posted image user posted image ....

Mamuska, verjetno sva na istem, ker sem prebrala, da moras pozorno spremljat gibe..kaj so pa ti rekli glede na to, ce se umirijo, ali ves koliko casa mogoce je tisti maksimum, da jih "resijo"brez problemov?????

Nemrak, saj ne morem verjet kaj se ti je dogajalo....user posted image user posted image user posted image ..kdo pa je tvoj g.?????Upam, da ne ta Torbica, ker o njej sploh ni vredno izgubljati besed..user posted image zaradi njene slamparije in neumnosti je moja sestricna ostala brez polovico rodil in samo vprasanje je ali bo sploh lahko imela otroke!!!!Vejo ze, da ne po naravni poti, caka sam se na rezultate o moznosti umetne opl.
Ampak BRAVOuser posted image user posted image user posted image , da si uredila....

Narascaj ali kaj ves, da Obcina Sl.Konjice kaj denarja za rojstvo otroka????Jaz spadam pod njih namrec....

Ja, za enkrat bo to vse od nas....kako sem se razpisala......

pozdravcek vsem........................user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 3213
22.8.2007 13:14:13   
Tanayya29
no scubadiver,nam ni usojeno danes.....
pa drugič....upam,da se uspemo zmenit...lp.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
22.8.2007 13:39:11   
ninocka
Jst tud ne bom uspela pridet, zarad teh izobraževanj, ki jih imam danes user posted image user posted image . Sem mislila, da mi bo zneslo, pa zgleda ne bo šlo.

Se bomo pa en drug dan zmenile, ko  bomo lahko. Kaj pa kaj konec septembra (sej vem, da je še daleč), ampak večina nas bo takrat že na dopustih, pa se bomo mogoče lažje uskladile??

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
22.8.2007 13:40:59   
murencek
Cao!
scubadiver, jst sm ze napisala, da danes ne morem, ker me ni v Lj.
zirafa76, kar se tiče popkovine. V šoli za starše nam je porodničar razlagal, da ima user posted image  navadno 3 žile (zdej se ne spomnim, katera je za dovajanje, odvajanje; pa neki je obratno kot pri odraslem človekuuser posted image ). Se pa rodijo tudi z 2 žilama in je vse v redu. Tko da ni panike.
No, če boš kaj več izvedela, poročaj - da bom bolj točno vedela, zakaj se greuser posted image .
Aja, še kar se gibov tiče... se strinjam z mamuško, da user posted image v zadnji tretjini 90% časa prespijo - moj bebo je včasih zelo zaspan, včasih pa veliko brca. Zato ni tolk gibov. Fajn je, pa da jih čutimo čez dan, tudi če je to po malo. Nam so rekli, da jih moramo v 12 urah našteti 10. Nekateri tudi v 1h nabrcajo 10x.
No, če 2 dni zapored ne čutiš otrokovega gibanja vsaj 10x, moraš iti na UZ (no, jst bi paniko zagnala že po 1 dnevu). Če 1 dan otroka sploh ne zaznaš, se tudi oglasi v bolnišnici.
No, res je, da ti, ZIRAFA, čakaš dvojčke. Zato te bolj spremljajo.
Drugače so nam pa sestre polagale na srce, naj nikar ne odlašamo s prihodom v porodnišnico, če nam je kaj sumljivega. Raje priti 1x preveč (nas sestre ne bodo prebadale s pogledom, pač pa bodo pomagale), pa da je vse v redu. Kot pa da prideš prepozno. Ja, tu nas je opozorila, da eni čakajo do jutra, a žal potem ni srečen konec.
Joj, upam, da vas nisem preveč prestrašila. sej, gibi so gibi, včasih bolj, včasih manj močni!
flaške - nam so pa skoz poudarjali, da so Aventoe najboljše. Prav tako črpalke. No, jst nimam še nič. Pa tud razmišljam, kaj kupiti in kdaj.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3216
22.8.2007 13:59:24   
Ilije
Zdravo!

Danes sem izvedela, da mi je sindikat odobril solidarnostno pomoč user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela. Me sedaj samo še zanima, koliko bo te pomoči, ker kolikor so mi dali vedet je to vse od dobre volje delodajalca odvisno in kolikšen delež denarja imajo namenjeno za to. Sicer pa kolikor bo bo dobrouser posted image .

kozmetika - jaz ne mislim kupovat drugega kot trdo milo, mandeljevo olje (takšno iz lekarne), 70% alkohol in hladilno mazilo. Po izkušnjah od prve, patronažna sploh ni prenesla nič drugega na previjalni, ko jo je prišla pogledat.

železo - jaz sem imela v 20. tednu 117, pa mi G ni nič rekel ali predpisal. Pa od takrat dalje pijem tist sok od hippa, ki ga imajo v DM na kupone ceneje. Upam, da se mi bo na naslednjem pregledu krvi kaj poznalo. Drugače pa preverjeno pomaga rdeče meso v kombinaciji s pomarančnim sokom. No in v prvi nosečnosti je meni pomagala tudi marmelada iz bezgovih jagod, ki pa sem jih sedaj že zamudila in je nimam nič na zalogi.

Lepo se imejte souser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
22.8.2007 14:49:39   
Mamathea
Pozdravljene mamice in bebice

Jah zgleda, da nam Ljubljančankam srečanje res ni in ni usojeno. Mogoče se pa le uspemo zmenit za kak drug datum. Jaz bi res z veseljem prišla, ampak ta šola za starše mi jemlje veliko časa. Še posebej danes je zelo pomembno predavanje o dojenju, ki si ga res ne želim zamudit. Upam, da bojo kaj koristnega povedali, sicer bi bilo bolje poklepetati z vami pri Guliverju, ampak sem 100%, da se bomo uspešno zmenile za kak drug dan.
Lepo se imejte, počasi se odpravljam na predavanja.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
22.8.2007 15:00:34   
naraščaj
Žirafa, ravno preverjam na občini, če mi bodo kaj znali odgovort. na spletni strani nisem nič našla. Sem pa klicala kolegico, ki dela zaj pripravništvo na občini. Upam, da mi bo kako inf. uspela pridobit. če kaj zvem ti javim. S kje pa si, če smem vprašat??
Drgače pa sem ful vesela za tvoji user posted image user posted image . Kok lepo sta povezani.

Jaz tut nameravam kupit aventove flaške - sestra je bla ful zadovoljna z njimi. Sicer bom vzela sam dve za začetek eno malo in eno srednjo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
22.8.2007 15:13:16   
ajtak
user posted image
En lep dan, tu imamo ze cel dan kar soncek in vreme krasno upliva name!!! Sem jo spet mahnila malo po trgovinah in poleg sestavin za kosilo nabavila se novo kremo proti strijam (Btw., startala bom ze s 4. tubo user posted image ) in 140×100cm flisa, ki sem ga kupila v metrazni trgovini, bom naredila dekido za v vozicek in prevleko za posteljico user posted image . So pa take cort kravice gor user posted image  in dala sem samo 5Eur...

Barika, ti imas vsaj 1/2 diplomske napisane, jaz sem se kr pri branju... Sploh si ne znam kazala sestavit, da bi mela naslove pol bi pa not tekst nabasala user posted image ... Jah, likovniki pac nismo za take stvari...

Aja, sem bila zadnjic na CSD in sem dobila obrazce in zvedla kaksna zalost me caka po porodu... Mesecno bom dobila 175Eur starsevskega n. + otroske (okvirni izracun cca 45Eur) user posted image . No in takoj ob rojstvu se darilo obcine in paket oz. 250Eur...

Tako, da sem kar vesela, da sva vecino stvari ze kupila, ker bo potem potrebno mal pas zategnit...

Ah, pa kaj za to! Imela bova pa najinega soncka, ki ga nebi zamenjala za noben denar!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
22.8.2007 15:56:44   
nemrak
user posted image user posted image ,
zirafa, kaj si nora (ni mišljeno osebno), nimam Torbice. Bi bila rajši brez G, kot pa da bi ŠE imela njo.
Imam Simonitija iz Šentjurja. Je strokovnjak, vendar pri bolniških škrt. Kaj čmo!!
Vse ne more biti. Po eni strani pa boljše, da res ne rabim polne bolniške in da sem v redu. Mi paše malo delat in iti med ljudi.
Odločbo sem dobila, vendar jo moram iti iskati na pošto, ker jo poštar ni dal mojemu v roke. user posted image
Sem se pa odločila, da si bom dopust prišparala za konec pred porodniško.
Tako, da delam še kakšen mesec. Bom že zdržala, saj čas hitro teče. Trebuh mi pa tudi še ni v napoto.
Pridne bodite in čuvajte se!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.8.2007 17:43:32   
potepinka
Hello!

Samo na hitro poročam bom zvečer vse prebrala kaj ste napisale.

Sem nazaj iz 3Duser posted image user posted image  super je nekaj takoooo lepega.V glavnem težki smo 1430kg,skratka vse je vredu večji je pa za 5 dni kako po PDP.

Zdaj pa samo DVD gledamo.

Se še javim zdaj pa letim mami na obisk ker je bila danes operirana na žolču.

čav čav

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.8.2007 19:20:21   
nicolina
Ojla user posted image ,
potepinka user posted image user posted image user posted image  za 3D, žirafa tudi tebi  in tvojima  user posted image user posted image  želim in upam na najboljše.
Mi smo dobro, user posted image  je dane kar miren, nima nič nogometa po mojem trebuhu.user posted image user posted image . Sem bila pa danes pri sestrici in sem toliko oblačilc prinesla, da bom lahko user posted image  5X na dan preoblačila. Dokupit moram samo par bodijev za začetek in mislim, da bo to to. Ful ima lepe stvari, pa še skoraj kot nove. Res sem vesela.

No, zdej grem pa mal papcat, potem pa počasi počivat, jutri grem po mesecu in pol v službo, imamo zjutraj konferenco. Pa se mi je kar fajn, da grem.

Pa, pa in lepo spančkajte...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.8.2007 19:27:09   
Tanayya29
Živjo!
No,danes se žal nismo dobile LJubljančanke....user posted image
Pa drugič!

No,jaz sem dobila 2 škatli oblekc za tamalga(od ene kolegice),sem full vesela.Zdaj neki perem,neki pa še moram ;).Tako,da sem kr preskrbljena z cotkamiuser posted image .No nicolina sva obe danes veseli**

Hmm..mene pa zanima,če vi kej telovadite med nosečnotjo?
Jaz sem prav lena in sm prav jezna nase! A ve katera za kakšne fajn vaje?

V ponedeljek mam tist mini poseg,pa me je kar mal strah,tut če bom zaspala sam za 2 minutkiuser posted image ..No,tako mi je rekel G....No,ja sej bo...

Zdaj grem pa malo večerjat..moram,priznat,da se kar malo pazim...ker sem se zredila že 10 kg...še sreča,da je bila moja začetna teža nizka,ampak vseeno...
nč grem pojest jogurt....

lep večer in še lepše sanje**

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.8.2007 19:42:09   
naraščaj
nayya28, tut mene zanimajo kakšne vaje. Sem tak lena, da kar smrdi za mano. Na sprehodu nisem bla že 14 dni, da o kak drugih aktivnostih raje ne govorim. Pa se mi že prav lušta, da bi kaj pomigala pa ne vem kaj lahk.

Če kera kaj ve oz ima kake vaje se priporočam.

Žirafa, jutr mi kolegica javi kak je s pomočjo v Konjiški občini. Ker je tam šele kratek čas ni ziher, ampak se ji zdi, da je. user posted image user posted image user posted image user posted image
Skratka jutr najkasnej v petek sporočim.

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......