zirafa76
|
No, lep pozdrav se od nas... Porkadus, sem komaj uspela prebrat vse.... Krajsi dopust je bil odlicen, morje fenomenalno, mal smo se naplaval, kar je bil pravi balzam za mene....Mal so me cudno gledal po plazi z mojim velikim trebuhom, ampak to je tako Sem pa vidla par bodocih mamic, se najbolj me je " sokirala"ena, ki dela v restavraciji, sedem mesecev noseca,polna energije in z tretjino manjsim trebuhom.. sem mogla prav pogledat..no, izgledalo je kot da je noseca 4 mesece... ..jaz pa se moram ze opret na stol, da se lahko usedem... Imela sem tudi kontrolo vceraj, pa nic kaj novega, razen da so spet nasli nekaj novega in sicer, da ima ena od popkovino z dvem pretokim in ena z trem pretokim, ampak tista ta zdrava ima dva pretoka, pricakovali pa bi ravno obratno..spet so me zmedli, ker ne vem kaj dosti o tem in sploh ne morem in nocem vec spremljat vse te novice, ker lahko samo znorim.. Drugace pa so kar tezke te nase in sicer so mi povedali, da so kar fenomeni, ker sta dvojcici in ima vsaka tezo ze 1300g, velikost pa cirka 45cm!!!!!kar je baje normalno za enojcke, te dve pa sta dve..Jaz pravim..HVALA BOGU... , da je tako, so mi pa povedal, da je tudi genetika vmes..jaz sem visoka in tudi pri rojstvu sem bila krepko velika...kakorkoli, dobili smo tui 3d slikce, kako ena poljublja glavico druge..so skupaj z glavico po tanovem in ko sva gledala, sva se kar topila Kako lepi obrazki in te dve , sestrice, kako ena daje poljubcke drugi na glavico....neverjetno....So pa aktivne, premikajoce deklice, sedaj ze sicer mocno prepletene z popkovinami, zato moramo spremljat gibe, da ne bo kaj narobe... Sem videla na net tisto o rojstvu enojajcnih cetvorcic....Cudez.... Drugace pa smo dobili eno lupinico od kolegice, zato bomo dokupli samo se eno, sedaj moram malo dokupit oblacila vecjih stevilk , ostalo pa septembra, ko pridejo evri .... Mamuska, verjetno sva na istem, ker sem prebrala, da moras pozorno spremljat gibe..kaj so pa ti rekli glede na to, ce se umirijo, ali ves koliko casa mogoce je tisti maksimum, da jih "resijo"brez problemov????? Nemrak, saj ne morem verjet kaj se ti je dogajalo.... ..kdo pa je tvoj g.?????Upam, da ne ta Torbica, ker o njej sploh ni vredno izgubljati besed.. zaradi njene slamparije in neumnosti je moja sestricna ostala brez polovico rodil in samo vprasanje je ali bo sploh lahko imela otroke!!!!Vejo ze, da ne po naravni poti, caka sam se na rezultate o moznosti umetne opl. Ampak BRAVO , da si uredila.... Narascaj ali kaj ves, da Obcina Sl.Konjice kaj denarja za rojstvo otroka????Jaz spadam pod njih namrec.... Ja, za enkrat bo to vse od nas....kako sem se razpisala...... pozdravcek vsem........................