|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
20.8.2007 14:10:08   
nemrak
user posted image user posted image ,
na hitro se javim, pol pa šibam v službo.
Uredila nisem danes nič, ker se je moj karton izgubil. Namesto v Vojnik so ga poslali v CE od tam pa na Dobrno user posted image .
Domov sem prišla šele sedaj, celo dop sem letala naokoli.
Bila sem tudi na komisiji, kjer so mi obljubili, da gre takoj jutri predlog od G in osebne zdravnice naprej. Sam problem je v tem, da sedaj ne vem kako jutri delam. Na zavod moram pa poklicati okoli 11h, ker prej ne bo kartona tam.
Za znoret user posted image .
Drugače je s user posted image  v vredu. Obrnjena je že. Sreček dela tika, taka. Pretoki so OK.
Obseg trebuščka usreza tednom nosečnosti (29t)
Aja, pa v 4 tednih sem se zredila za 1 kg.user posted image  Skupaj 5 user posted image user posted image

Pridne bodite in čuvajte se!!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
20.8.2007 15:40:09   
ninocka
Jst sem tud ze nazaj iz 3d UZ (delala sem gav Dravljah pri dr. Resevi). Ful je blo lepo, se zdej ne morem verjet, kako se je vidla hrbtenica... Tamal je spal. 3 min pred pregledom je pa ful brcal in me je ene parkrat tolk konkretno v mehur nabil, da me je kr lulat prijel user posted image
Lezal je na desni strani, z glavico zgoraj in obrnjen protimojemu srcku. Smo uspeli ujeti tudi obraz (moram rect, da je pravi lepotec user posted image user posted image ), dobila sem slikice in pa DVD, ki mi ga se ni uspelo pogledati. Vse je OK, tezek je med 1100-1300 g, mere ustrezajo tednom.

NO, zdej sem pa sama doma - tamal je sel danes spet s tasco na morje (ne vem, ce sem ga avgusta vidla vsega skupi 5 dni user posted image ), moj je sel pa sluzbeno na Dunaj. Mi je prav cudno bit sama v bajti. Ponavadi mi vsaj tamal druzbo dela, ce je ze moj sluzbeno odsoten...user posted image
Ah, bom ze prezivela, sicer je pa tak smotan dan - za v pojstlo se zvalit z eno dobro knjigo al pa za pred TV se izlezavat.
No, jst grem zdej k sosedi na cvek, se beremo kasneje..

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
20.8.2007 15:49:20   
nicolina
Nemrak, upam na najboljše, da ti le rata uredit z bolniško user posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
20.8.2007 15:54:41   
murencek
Živjo!
Ja, hvala vsem za nasvete glede jogija.
Kot berem, vidim, da smo vsi sfušani. In da EMŠO že deluje. Ja, če bi hodili po 4-h, bi bila hrbtenica verjetno bolj hvaležna.
No, fino ste se razpisale glede kombinezončka in spalne vreče. Jst imam že 1 spalno vrečo. Za kombinezonček bom še pogledala. Me pa zanima, a gre ta mali v štorkljo, če je v kombinezončku? al kako ste to kombinirale?  No, tud jst imam namen vsak dan hoditi na sprehode, a še razmišljam, kako in kaj.
LP

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
20.8.2007 16:04:54   
Tanayya29
super ninočka za 3duser posted image !aha pa mamathea user posted image

jst pa sploh šla nisem...
no,mam pa jutr pregled pri G.!
Jaz tut rada hodm na pregledeuser posted image ,no sej ponavadi je hitro mimo...edin moja slaba točka:merjenje pritiska..no sej moj G. in sestra že vesta za moj povišan pritisk ,k mi ga merijo zdravniki...tako,da mi ni treba vsakič razlagat posebi,da se mi full poviša med merjenjem(madonca sm čudna,ampak res ne morem pomagatuser posted image ,že zdj me skrbi,kok bo jutri pokazal..)ajejuser posted image

ja,jaz sem tudi kupla kombinezonček za user posted image št. 62. Kupila sem ga pa v Nami v Lj...
moram en dan mal v h&m v city park...men je full smotan,k v centru je h&m v 4 štukih in nimajo niti enga oddelka za nosečnce,ali pa za user posted image ..prav tako Zara,tko,da morm nujn v city p.

nemrak upam da urediš vse potrebno...

sedaj pa šibam cunje obest...
se tipkamo& lep dan

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
20.8.2007 17:13:24   
mamuška
MAtr, ženske, kok hitr klofateuser posted image user posted image

Danes je za eno mišjo dlako bolje, v bistvu ne smem v nobeni pozi kaj dolgo čumet, še najbolje je, če cel cajt čiiiiiiiiiist po malem migam. Mislim, v bajti dela do vrh glave, jaz čist polomljena, moža je sesul enuser posted image user posted image user posted image glavobol, ki ga že vsaj eni 2 leti ne pomni - pišuka, še dobr, da je tašča tuki, da nama, smrkovcema, rit odnaša pri svojih 70-tih. Podn in sramota.  Neako sva se sredi dneva le sestavila in je mož šel v rojstni kraj, da se zmeni za drva in uredi nekaj zadev, ki jih običajno ne more, ker vedno sina s sabo vzame. Tašča je še ostala pri meni, bosta jutri s sinom šla na vlak, da bo malo pustolovščine za frkolina. Sem samo hvaležna, da mi oboji stari starši res maksimalno stojijo ob strani.

Kombinezon: prvorojenec je decemberček, 2. dan po tem, ko so naju spustili (sicer samo za 3 dni) iz porodnišnice, sva bila pri -18  in soncu - zunaj! Dala sva z možem termometer v voziček in po 15 min je imel v globokem vozu  še vedno+15 stopinj , tik za glavo. Nato sva bila zunaj vso zimo več ur dnevno, imela sem "cerado" proti vetru in če le ni bilo premraz zame, sva bila ogromno zunaj. Isto imam namen tokrat. Je pa pajac ultra praktična zadeva, da otroka ni treba budit, ga samo lepo odpneš in lahko nemoteno spi dalje. Če pa ga oblačiš v drugačna oblačila, ga moraš zbudit ali pa se ti skuha v preveč plasteh.

SPalna vreča je pri nas zakon tudi še za skoraj 5-letnika, ki spi ko reaktini avion, niti 10 min ni na enem fleku. Prvi je bil praktično od rojstva v žaklu, drugi bo tudi.

Razlagi o nepremočljivi predlogi se pridružujem. SIn jo je imel kakega pol leta, ko je upokojil nočne plenice. PA prej tudi, okoli 18 mes, ko se je občasno zgodilo, da sem preslabo zapela prekrivne hlčake in je malo premočilo pri plenici. Kake hujše nezgode ni bilo nikoli.

Cunje, pranje, likanje: imam že 90% vse na svojem mestu, priznam pa , 3/4 stvari nisem zlikala, samo oprala brez mehčalca  na 60 in posušila na soncu, potem pa zložila. Polikala sem samo nekaj benkic, bodijev (gredo direkt na kožo) in par hlač, ki jih je res treba zaradi zmečkanosti polikat.  Sicer sem jaz user posted image smrtni sovražnik likanja in likam samo res nujnonujnonujnop obvezno potrebnouser posted image

Nemrak - upam, da uspeš, res!!!

Hemeroidi: daj preveri, kako je s kislino! Lahko imaš preveč kisline (se ti kaj spahuje?)  in ti vname črevo, meni se je to redno dogajalo. Drugače obstaja več mazil za hemoroide, eno modolex, eno delajo v lekarni sami, pa š eno je, pa seuser posted image ne morem spomnim imena. V glavnem, dobiš brez recepta v lekarni, najbolj pa pomaga, da si urediš prebavo.  Če je kisline preveč, pomaga donat ter rupurut.

user posted image -- Naš se je iz žive fuzbalske žoge prelevil v enega zaspancauser posted image , tako da sem že paniko nagnala. Podučili so meuser posted image , da od 26. tedna dalje dete 90% časa spi in naj ne težim. Da če se giblje redno, večkrat na dan po malem, ni panike. Hmmmm, upam, da imajo prav. Saj meni je čist lepo, da mi ne trga trebuha na kose, ampak prav mirna pa res nisem. Gibi so v primerjavi z 2 tedna nazaj veliko milejši. Je pa še vedno počez oz. prečno.  Trebuh imam GROMOZANSKI, dons me je ena vprašala, če sem ČEZ ROKuser posted image user posted image user posted image user posted image Jo je skoraj kap, ko sem rekla, da še niti blizu nisem in da tudi dvojčkov NIMAM! K sreči otekam ne, si pa danes enostavno nisem mogla zmerit pritiskauser posted image

Ajd, dost bo zaenkrat, nemorem dlje sedet!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
20.8.2007 17:25:43   
Tanayya29
he he mamuška si me nasmejala z zadnjim odstavkomuser posted image
mene je ena vprašala pred 2 mesecema,če bom kmau rodila(pa sm mela full majhn trebušček v primerjavi z sedaj),pa sm ji povedala kok mam še do konca,pa je rekla.."sm mislila,da bo kmalu"..
no,zgleda,da mal pozabjo,kako je s temi trebuhi...

lp.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
20.8.2007 18:11:10   
kanarka
Če vam bom kaj pomagala...sem ravnokar govorila s prijateljem, ki je bil na operaciji za hemeroide in vse preštudiral. Pravi, da bi se lahko vsem tem težavam izognil in tudi nosečnice (pravi njegov zdravnik), če bi se redno mazali z lanenim ali olivnim oljem. Sicer je tudi Modulex pro rešitev, vendar bolj kurativa kot preventiva. Jaz sem ga ubogala in se celo nosečnost pridno mažem (vsak 2  ali 3 dan) in moram priznati, da se mi stanje ni nič spremenilo ali poslabšalo, saj sem pred tem tudi jaz imela majhne težave. Ko sem to začela, se je vse umirilo. Naj bi pazili, da je tam zadaj skoz rahlo namaščenouser posted image .  Mogoče je kaj na tem, škoditi pa vsekakor ne more. Govorimo pa seveda o eni kapljici.
Uf, sem vesela Mamuška, da slišim, da naj bi zdaj malo spali. Mene je tako groza, ker tako švoh miga, da jo prav zbudim, samo da začutim eno brco na vsake toliko časa. Drugač pa imam tudi jaz čist slonje noge, polne vode. Prav grozno izgleda.
Pozdavček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3158
20.8.2007 20:10:00   
TANTRA
Ja, tudi jaz težko dolgo sedim. Imam noge kar na drugem stolu, računalnik pa na mizi...
Danes sem se malo namučila, sem likala cotkice...Ja, jaz kar vse likam, tudi za nas, od posteljnine dalje.... Pa saj ni preveč težko, imam stolček...

Ko bom rodila bo pa starejša hči malo honorarno služila...Sem jo lepo naučila...

No, moj mali je pa skoz aktiven...Kaj naj zdaj to pomeni? Da bo 10% spal, pa 90 % buden? Sicer sem pa v reviji Nosečnica prebrala, da so kar aktivni in naj se ne prestrašimo, če dobimo kako hudo brco...Jaz sem pred dvemi dnevi dobila take brce v rebra, da sem videla zvezde...user posted image  Skoraj bi ga lahko čez kožo zagrabila, ker se ful čuti...Danes je še posebno živahen...
Ja, se pa moram pohvalit, da pa ponoči lepo pančka... Torej sva usklajena...
Zaenkrat kar dobro spim...

O trebuhu pa raje ne bi...Sem zadnjič eno videla s tako velikim trebuhom, da je po moje nosila trojčke... Zdaj pa nisem več prepričana, če ne bom sama zgledala enako...user posted image  
Potem pa pogledam nosečniški koledar - 29 teden in piše o premajhnih cunjah...Ko sem kupila na začetku dve majici sem rekla uh, saj bom kot slon..No, zdaj so mi pa skoraj pretesne pa še kar nekaj je do konca.....user posted image user posted image user posted image

Ha, a nismo dobre - več kot meter čez pas......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
20.8.2007 20:18:16   
Dajica
Danes smo tudi mi imeli pregled pri G, ampak je slo vse tako hitro naprej. Se mi zdi, da sem bila notri priblizno 5 minut. Vprasala je, kako sem, ce mi kaj noge, roke otekajo, ulegla sem se, da mi je izmerila trebuh in to je bilo to. Zdej pa naslednji pregled cez 4 tedne. Pa spet me bo treba spikat pa urin dat. Joj, kdaj bo konec teh injekcij, ki jih sploh ne maram.

Haha, pa se nekaj. Ravno prej sem preverjala loto listek, ce sem kaj zadela in a veste, da sem. Stirico! Celih 5 eurov pa se nekaj centov dobim. user posted image

Lep pozdracvcek vsem souser posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
20.8.2007 20:49:35   
gruška
Evo, še jaz se malo oglašam.......

smo bili 4 dni na morju....... Jaz sem pridelala že 10+ in to vse v trebuh......... Od zadaj se skoraj ne vidi, da sem noseča ..user posted image

Čestitke vsem za opravljene preglede, Nemrak, upam, da boš uredila s komisijo......

Mamathea, zakaj misliš, da je za 27 tednov 950g veliko? Jaz sem imela 3D v 27t 0/7, pa je imela naša user posted image user posted image  1030g. Pa je na grafu to ravno v sredini....... Ti je zdravnik rekel, da je to veliko? Meni ni namreč nič komentiral........
Koliko pa so drugače kaj vaši user posted image  težki?

Jaz imam pa še vedno "težave" s prebavo. Kljub temu, da grem vsak dan na "veliko", se kar matram in gre bolj na trdo....... Zgleda, da mi od napenjanja vsake toliko poči žilica, ker sem parkrat opazila kri... Pa me zdravniki "tolažijo", naj ne delam panike........ Hemeroidov namreč nimam, zgleda, da mi notri poči žilica...... A ima katera izkušnje?

Se mi včasih zdi, da imam v trebuhu fitnes center ali pa moja user posted image user posted image  izvaja aerobične vaje....... Brca 1000 na uro..........

Še vedno nisem nič šopingirala za user posted image , čakam september......... Počasi delam seznam kaj sploh rabim, pa me bo potem kap, ko bom na koncu seštela .......user posted image   ........

Jutri pa dopolnjenih 29t!!!! user posted image user posted image user posted image

Pobožajte bušije, NOČKO!!!!!!!

A VELJA SREDA 22.8. V GULIVERJU????????????????? OB KATERI URI ŽE?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
20.8.2007 21:17:26   
tintin
Hojla, tudi moj user posted image je danes aktiven že od treh ponoči...brcka ko ta velik. Tudi jaz sem bila danes (spet) v nakupih. Kupila sem body-je v Hoferju...ampak malo na zalogo, so res super material. Vzela sem 4 bodyje št.62-68 in 4 bodyje 74-80. Manjših imam mislim da dovolj....(imam 2 komada 56, 5 komadov št. 60, 3 komade 62), če bom pa rabila bom kupila...ampak saj imam vendarle sušilca. Jaz sem dosedaj oprala le rabljene cotke, ki sem jih dobila -ker so imele malo vonja po zatohlem, barvaste sem oprala na 60, bele pa na 95 in dala v sušilec. Likala ne bom nič, saj je v sušilcu vročina...zmečkane pa niso. Sem se odločila, da imam zdaj zaenkrat cotik zadosti. Danes ponoči, ko nisem mogla spat sem se pa ubadala kaj mu obleči iz porodnišniceuser posted image user posted image Grozna skrb res...kot da nič ne bi imela...user posted image Lp vsem user posted image in buškom.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
20.8.2007 22:18:03   
scubadiver
Ljubljančanke, v sredo velja ob 16.30 v Guliverju. Sej spoznale se bomo pa že po moje user posted image sem ravnokar dobila od mojega user posted image dovoljenje. Pravi, da glede na to, da je itak slabo vreme me pusti, drugač pa ne ker bi dež prilklicale user posted image
Vas bom pa ta bolj izkušene v sredo en kup stvari zaslišala.
Jutri imam pregled. Glede na to, da mali brca da je veselje, me ni ničesar strah, upam pa da mi bodo delali UZ. no sej drugač mam pa naslednjo sredo v Dravljah 3D.Se ful veselim.
No pa lahko in mirno noč s čimveč spanja vsem

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
20.8.2007 22:22:28   
mamuška
Ko smo že pri velikostih cotk - jaz imam samo par kosov 56 in kar je od prvorojenca ostalo - ti "ostanki" so čist novi, redke je vsaj 1 x oblekel, kajti on se je s 56 cm rodil!! tko da imam večino cunjc na novo kupljenih 62, pa kar bo, pa bo.  Pri bodijih vas samo na nekaj opozarjam: če le morete, si za prve msece (do št. 68) kupite bodije "na preklop". To sa taki, ki se povsem razprejo in ni treba nič vlačit čez glavo.  Pod rokico na trebuščku se ali zapnejo z drukerji ali pa zavežejo s trakci, oboje je OK. Je namreč muka svoje sorte čez opletajočo dojenčkovo bučko večkrat dnevno vlačit cotke gore-dole. Se pobruha, je treba preoblečt ali pa smrdi kot mali pujček.Tko da jaz tehle bodijev nisem šla nabavit, sem jih pa gledala. Hofer na splošno je kvaliteten, ampak ker so bodiji za odpenjat na vratu, sem jih spustila ven. Od št. 74 jih imam pa na iber dovolj od prej.  Samo otliko, za "popestritev". Za potiskanimi plenicami sem pa tudi sline cedila,  ampak pri 50-tih prvovrstnih tetra bi bil nakup dodatnih kosov, pa tudi če so z zlatko nitko, čista preserancijauser posted image , zato so šle mimo mene.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
20.8.2007 22:55:30   
tintin
Mamuška, jaz imam vse bodyje št. 56 (le podedovana dva no),60 in 62 na preklop, no ti iz Hoferja so pa kar veliki, dejansko mislim da je 62/68 prej prava 68 in nimajo nič za zapet pri vratu ampak imajo ono široko razprostiranje. Kar fajn.
Potiskane tetra so bile pa cart ja, tudi jaz sem ostala le pri cejenju slin...ker imam že bele (nažalost)user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
20.8.2007 23:24:08   
mamuška
Šit, tintin, pol smo pa pri nas spet izviseli, kajti ob 11h ni bilo niti enega na preklopuser posted image user posted image naj se gredo solit!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
21.8.2007 7:37:23   
TANTRA
Dobro jutro, izvolite eno dobro user posted image  .....

Danes imam zgodnje vstajanje, grem k frizerki se malo postrič...Sem pa kar zaspana, v tem vremenu...

Oj, punce, ste pa založene...No, jaz večjega bodija od 62 nimam....Bom še šla v nabavo...Ima h&M tudi kaj lepe izbire teh bodijev? Jaz sem jih sicer videla v Leclercu...vendar majhne številke...

Pozdravček in lep dan

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
21.8.2007 8:18:31   
Tanayya29
Dobro jutro!
Tantra hvala za kavico...super!
Ja, v H&M majo fajn stvari za dojenčke...tko,da se splača it pogledat! Jaz tudi morem kaj pogledat...
Jaz imam bodyev tut kar nekaj(št 56 in 62...),potem pa 68 mi jijh je kolegica fulll posodla,tko da teh bodijev mam dostuser posted image ..pa mam take na preklop,za zavezat! Sm pa rekla mojmuuser posted image ,naj zadnjič,ko je šel  zase kupovat naj prinese še kj za tamalga..in je prnesu dva bodija od schisserja,pa se je pritoževal kok je to dragouser posted image .Sm bla kr tiho,k vem,da je vzel prvo kar je videl,in še to najdražje!

Drugače,spali smo uredu...fino,ker dežek pada...danes mam popoldne pregled...komaj čakam,da dam skozuser posted image

en lep pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
21.8.2007 8:27:52   
tintin
mamuška -  niste izviseli, saj na preklop Hofer sploh ni imel (jaz jih imam na preklop, ampak iz Leclerca in Marks and Spencerja).
Sem pa izvedela, da je še moja mami kupila en paklček bodyjev v Hoferju, ampak še večjo cifro kot jaz. Tako da imamo zaloge:)user posted image
HM ima ponavadi tudi kar ugodne bodyje in pa tudi Leclerc.

Neposredna povezava do sporočila: 3169
21.8.2007 8:33:32   
nicolina
Dobro juro,
tudi jaz sem bila včeraj v Hoferju, kupila sem tetr a plenice, mislim, da so kar uredu, pa še tako lepo potiskane user posted image .  Pa tudi bodye, 2 paketa št. 50/56 in 62/68. Res je dober material. Ampak tako kot pravite, vse stvari popoldan že poberejo. Jaz grem jutri še k sestrici po oblačilca, da vidim kaj ima, potem bom pa še dokupila.user posted image

Zdej pa šibam, peljem avto na servis. 
Lep dan vam želim, se tipkamo..

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.8.2007 9:37:10   
murencek
Živjo!

Se opravičujem za bedasto vprašanje, ampak me zanima: Kje je Hofer v LJ? Jst bom v četrtek hodila okol BTC-ja, City Parka, pa bi tud kr zavila v Hoferja.user posted image  So se mi začele sline cediti, ko vas berem.
Aja, v sredo pa me ne bo na pijačko k Guliverju, ker sem doma v PO. Tko da se lepo zabavajte in se poslikajte - da vas vidimo user posted image .
No, zdej grem pa od ministrstva za delo, družino in socialne zadeve brat zakonodajo + katere stvari moram urediti 60 dni pred  PDP.
Čao čao!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.8.2007 9:50:56   
Mamathea
Pozdravljene

"Gruška" meni je dr. Reševa v Dravljah (3D) rekla, da je moj malček pri 26/6 t. z 945 g malo nad povprečjem, ni pa to kaj zelo hudega in tudi sama sem opazila na grafu, da ne odstopa kaj dosti. Je pa res, da pričakujem močnega otročka, saj sva bila oba z možem čez 4500g, ko sva se rodila. Jah nič se ne da pomagat, zato se že zdaj fizično in psihično pripravljam na prihod velikega in močnega korenjačkauser posted image .
Glede oblekic, vidim, da ste že kr dobor založene, jaz imam le nekaj bodijev, hlačk, pajackov... Vse ostalo bom nabavila še v septembru. Imam pa največ robe iz C&A, kjer se mi zdi kvaliteta dobra, pa tudi cene ugodne.
Drugače pa tudi moj trebušček zelo raste in se mi zdi, kot da sem kipeča štručka, vsak dan me je malo več skupaj.
Lepo se imejte, bodite pridne in na dobro počutje.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.8.2007 10:58:17   
ninocka
Jst jutri tudi pridem, ampak bom verjetno mal zamudila, ker  imam neka izobrazevanja v sluzbi (do 5ih). Sej me boste počakale?

Sem dolžna še par odgovorov:
Nepremočljiva prevleka za jogi - jst je nisem nikoli mela, niti je ne uporabljam. Pleničke niso (na srečo) nikol spustile oz. samo parkrat, pa še takrat ne tolk, da bi se zmočila in rjuha in jogi. Zarad polivanja sem mela pa vedno eno tetra pleničko pod glavico in ce je slucajno kaj ven vrgu, sem samo pleničko zamenjala, vse ostalo je blo pa čisto.
Kombinezon: mi smo jih meli kar ene par, uporabljali smo jih tam od novembra enkrat in je blo to najboljs za tamalga. Čez kombinezonček je mel pa še ZIMSKO VREČO IN KAKŠNO DEKICO, DA MU JE BLO TOPLO. pOD KOMBINEZONČKOM PA JE BIL OBLEČEN NORMALNO (pardon za črke), ne nekih extra flisov, itd.
Spalna vreča - mi smo jo začeli uporabljati šele takrat, ko se je začel obračat in seveda je posledično se tudi razbrcal. še zmeri je v uporabi, samo zdaj čez poletje je nima, jeseni, ko bo bolj hladno, pa spet štartamo z njo. Se nič ne pritožuje, prav z veseljem zleze vanjo.
Bodiji: jst sem že povedala, da men tisti na preklop niso bli všeč, ker je imel preveč odprt prsni koš. So mi bli bolj všeč tisti za čez glavico, pa tud čist na izi se je dal oblečt. Dojenčki vseeno niso tolk krhki kot zgledajo user posted image

Dajica user posted image user posted image user posted image  za 4ko user posted image user posted image user posted image  Zdej pa hitr v šoping zapravljat user posted image user posted image

Murenček, Hofer je pa ven iz BTC - če se pelješ mimo Emporiuma, na semaforju zaviješ deno in se potem pelješ mimo Harvy Normana in v križišču oz. na semaforju zaviješ levo (nasproti imaš Autohišo Moste). Prideš na Kajuhovo in se potem pelješ do prvega križišča (križišče za Moste, Fužine in Štepanjca) tam zaviješ levo in potem spet v prvem semaforiziranem križišču levo. Prideš do toplarne, tam pa zaviješ še enkrat levo in se pelješ naravnost in si pri Hoferju. Lahko sicer narediš prekršek in zapelješ že iz kajuhove k Hoferju, sam pelješ čez 2 polno črto in pol pazi, da te kakšen policaj ne dobi.
Upam, da sem dokaj razumljivo napisala.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.8.2007 12:29:48   
Dajica
ninocka-najbolje da grem kar danes v soping in vse nakupim, kar se rabim za naso pikico, ampak se bojim, da se dude ne dombim za ta denar user posted image

lp

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.8.2007 13:50:33   
naraščaj
Ojla. Sončen pozdravček iz štajerske.  Ena je sicer pisla o dežju - pri nas ni ne duha in ne slua. Spet klimo laufam.

Jaz sem mal čekirala za dormeo jogiji, pa si nisem čist zapomnla, kera, si ga je že naročila. Mislim pa da Naya. Sam zanima me za katerga sta se odločla. Jaz bolj ko gledam, bolj me mika on 2 in 12 memory al nekaj tazga. A si ga vzela v kompletu z letvami in nadvložkom al sam vložek?? Midva bi ga sprva probala namontirat na staro ogrodje. Če se odločiva bova nekaj improvizizrala, saj bova z nakupom komplet spalnice še počakala. Vse ne gre neenkart.   

Naš user posted image je tut zelo živahen, posebej zvečer, ko grem spat, se mi zdi, da začne s turnirjem fuzbala. No saj se pol umiri. Čez dan, pa je kakor kdaj, encaj brca encaj spi.

Drugč pa z mojmu razmišljava, da bi jutr smuknala v Grac, če bom jaz ok. Tast ma še vinjeto in velja do jutr, pa jo bi kar skoristla. Mal bom šla pogledat za našga user posted image , če bom kaj pametnga dobla.

Sem mela tok fajn seznam narejen, pa sem ob njega, ko se je računalnik sesu. Novga pa se mi kar ne da delat.

No pridne bote in se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......