|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
21.3.2007 13:22:20   
potepinka
ur+sa- Ja jaz bom definitivno vprašala za spol,po mojem bom že težila na nuhalni če se kaj vidi,sam moja G še ne pove na nuhalni pravi da se ne vidi dobr,veš imam doma 10 let staro hči in že komaj čakamo kateri spol bo naš 4 član družine.Smo vsi nestrpni in komaj čakamo november.
Nič te naj ne bo strah če boš sama na Jesenicah,to je boleče a prijetna izkušnja ki je nikoli ne pozabiš,ko pa vidišuser posted image  pa itak pozabiš na vse bolečine.

Aja pa lep pozdrav mmajaa in dobrodošla med nami!
Lp

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 251
21.3.2007 13:48:57   
sonchek
Ojla...dons ste pa res velike čveke!!!!

mmajaa...srček naj bi začel utripati 22.dan po vgnezditvi...ta je pa pri tebi verjetno bila malo kasneje kot bi bila lahko zato se utripa najverjetneje ne zazna še...ampak še bo, nič bat...mal prehitro so te naročili na pregled.. in sploh ni panike...
Drži se in ne sekiraj se....

l.p.

< Sporočilo je popravil sonchek -- 21.3.2007 13:49:52 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 252
21.3.2007 14:56:21   
viv_
Pozdravljene punce!

Verjetno me bodo brisali, ampak vseeno:
Prodam nosečniške kratke hlače št. 36-38. Dvoje so bermuda, ene bež, ene roza, ene pa so jeans z naramnicami. Informacije na z.s., slike so v albumu.

Lepo nosečnost!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 253
21.3.2007 17:05:01   
manca
sem danes klicala v ambulanto kjer so mi lani predpisali klomifen, po katerem sem na srečo zanosila po treh mesecih. No in sem naročena za ultrazvok v ponedeljek 26.3...takrat bom v 6 4/7 tednu in upam da bom lahko že kaj videla user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 254
21.3.2007 17:57:17   
jooly
Tudi jaz se vam pridružujem in sicer naj bi imela datum 13.11.. 19.3. sem bila na prvem pregledu. Naredila mi je vaginalni ultrazvok, vendar se je videla samo g. vrečka in čisto mala pikica-plod. Utripa srca še ni bilo. Noseča sem bila takrat 5t 5d. Naslednji pregled imam 5.4.. Kdaj se je vam videl utrip srca?

moj PDP je tudi 13.11. in sem imela danes pregled. Vaginalni UZ je pokazal da je vse ok, za utrip je blo pa očitno tud pri meni še prekmalu. Tko a sem naročena 11.4.. Vse ob svojem času, ne?! user posted image

(odgovor članu mmajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
21.3.2007 19:51:19   
analana
Večerko vsem srečkam user posted image

ur+sa sprašuješ kako je z astmo in nosečnostjo.Jaz imam kar težave, pa sem že rodila dva navihana fantiča,čeprav sem v prvi nosečnosti pred osmimi leti hodila in spala v roki z ventolinom,...
skratka inhalirala sem na čase vsakih 10 min,pa me moj pametni ginekolog ni dal na stalež.(uh ga preklinjam), lani poleti pa sta mi pripomogli psiha in astma pripomogli k ss.Sicer mi je pulmolog predpisal zdravila iz skupine,kjer ni dokazano,da škodi.Ko je user posted image  nehal biti srček pa se je delal pametnega in me tolažil,...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 256
21.3.2007 19:54:20   
Anonimen
Ojla,

joj, koliko ste se razpisale!! Sem vas komi prebrala.
Pri meni so se zmeraj isti znaki - bolece prsi, slabosti. Danes zjutraj, ko sem se zbudila, me je skor kap, ker sem imela dve pikici rozastega izcedka, na sreco pa potem nic vec cel dan.
Jutri imam pregled (samoplacnisko), uradno prvi pregled sele cez 3 tedne.

Me je pa danes ena sodelavko cist sokirala, ko je prisla do mene in me pobozala po trebuscku in rekla, ce sem spet noseca user posted image user posted image user posted image Sem se zacela zgovarjat na naguzvane majice, pa jopca je bla tko napihnjena...kaj pa vem, ona je lih s porodniske prisla, mogoce ima kaksen 6 cut user posted image user posted image

Pa mami mi je danes rekla, da ji je sodelavka rekla, ko je nesla slikce nasga crmla v sluzbo pokazat, da ne ve zakaj tisti, ki tolk lepe otroke delajo, ne nardijo kaksnega vec... jst pa Ja,ja, sej bomo, pa kr eno brezvezno zgovarjenje...
Res komi cakam jutri, da nardim pregled in da lahko potem vsem povem.
Drzim pesti, da bo vse OK, zdej se moram it pa zrihtat, da bom "lepa" na pregledu user posted image

Uzivite,

user posted image

(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
21.3.2007 20:51:36   
Laubica
Čerrr moram povedat da HVALA BOGU tudi danes ni izcedka za krče sem vzela Bucopan saj mi je g. dala in hvala za razlago ,sem se potolažlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
21.3.2007 21:30:47   
pikapikica
ooo ste pridne - mislim, da sem cel večer potrebovala, da sem prišla do konca user posted image !!!

JACA, če boš imela krče, ne skrbi, kar se Buskopana tiče - jaz sem ga morala v prvi nosečnosti tudi nekaj časa jesti, ker sem imela prezgodnje popadke, nekje na sredini nosečnosti, pa je bilo na koncu vse dobro. In magnezija sem popila skorajda na litre - no sem se trudila, da samo tri na dan, ker nekako ne maram preveč raznih dodatkov piti oz. jesti - oz. vse v normalnih mejah... 

TANTRA -  ti si pa pravi leksikon... in meni je tako lepo, ko sta se odločila še za tretjega otročka - meni so tako všeč družine, ki imajo tri otroke - mi smo zaenkrat pri drugem in upam, da nam bo Bog dal zdravje in ljubezen za tega, ki ga že imamo, za tega, ki je v trebuščku in še za kakšnega...

lepo se imejte in poljubčke vašim user posted image !

pikapikica user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.3.2007 8:11:17   
ur+sa
zdravo...oz..jutro

kako ste danes.... a je nova RR aneuser posted image user posted image  

eno vprašanje mam za vas.... mene skoz neki na desni strani špika, pa ..tak čudn občutek.... jest se opravičujem , to bo moj prvi otrok, pa se full panik sem tko...da...user posted image user posted image

a mi kera zna povedat kaj je to....

vse vs neki joške bolijo, mene niti ne...user posted image men je samo fulll slabo...user posted image

glede astme... bom sigurno povprašala G da mi pove katere "pumpice" loh vpihavam, ker mam celo zbirko...user posted image

hvala

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.3.2007 8:21:09   
nemrak
user posted image user posted image
Ali se vam tudi ne izpiše ime pri glavi?user posted image
Tako sploh ne vem katera je napisala post!

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.3.2007 8:22:14   
nemrak
user posted image user posted image
Se opravičujem. Je že v redu!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.3.2007 8:31:38   
afnica mala
Vse lepo pozdravljene!
Jaz sem pa čist preč! Ob 3h zjutraj (sem se pač takrat zbudila) sem delala test, ker me prsi bolijo samo ob dotiku, kar tako pa ne več, ne špika me več v jajčnikih in tudi slabo mi ni. V Pušenjakovi knjigi sem prebrala, če znaki naenkrat pojenjajo, pomeni, da je plodek umrl. In druga črtica je bila komaj komaj vidna. Sem mislila, da me bo kap!!! V laboratoriju sem šla dat vodo in test je pozitiven. Še!!!
kAJ MISLITE?  POŠLITE MI PROSIM POZITIVNE MISLI ZA MOJEGA user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 263
22.3.2007 8:32:16   
ur+sa
mah vse skp neki stekauser posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 264
22.3.2007 8:44:30   
sonchek
Ojla...punce...nažalost tudi jaz ne vidim imen na začetku, tko da pojma nimam komu odgovarjam...

Tista ki je pisala da nima več nobenih znakov....sej to je čist normalno, da kakšen dan imaš kakšen dan malo manj...
...ne oziraj se dosti na napisane beseda..sej veš kako pravijo...100 ljudi, 100 čudi...
...nikakor ne moremo biti narejene vse po istem kopitu...in user posted image  (katerakoli že si)...ne sekiraj se prej predno je potrebno...pa naj ti še nekaj povem....če je resnično že kaj narobe, je boljše da narava opravi sedaj svoje, kot pol....vem da to ni ne vem kakšna tolažba vendar verjemi meni, ki sem izgubila pikico v dost pozni nosečnosti....drži se in javi se še kaj...če pa res dvomiš se pa oglasi pri svoji G,...naj te pregleda in pove kaj misli...

lep sončen dan...
sonchek

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 265
22.3.2007 8:54:27   
ur+sa
sonchek, mislm da so bili odg namenjeni meniuser posted image

sej ne pravim da nimam nobenih znakov...samo vse pravite, da vas tako joške bolijo, enm so že za eno košarico zrasle...men se pa tuki nic ne dogaja user posted image

sej vem...sam jest sem tak panik, da.....user posted image  rada bi vidla, da bo vse OK...sam skoz neki špika, no ne skoz...ampak kr dostkrat, pa niti nevem če je to normalno...

ja ja, za h G sem pa na 1.pregled najavljena za 17.4, nevem zakva tko zgodej..ampak, takt mi je dala datum...

LP, ur+sa (se bom kr podpisala, če kera ne vid imen)

Jutri je nov dan...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 266
22.3.2007 8:59:26   
afnica mala
Sonchek sem že imela en ss pred pol leta, takrat sem pričela krvaveti. Tokrat pa nisem imala nikakršnega izcedka. V tako zgodnji nosečnosti g. itak ne more vidit nič. Naslednji četrtek imam itak pregled. Kaj mislite naj počakam do takrat in upam na najboljš?
Lep pozdrav
afnica mala

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 267
22.3.2007 9:18:23   
ur+sa
afnica mala, a tebe tut spika na desni strani?

glavo gor, sej bomo pestvale novembra...user posted image user posted image VSE¨¨¨!!!

Jutri je nov dan...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 268
22.3.2007 9:35:44   
afnica mala
ur+sa me je špikalo močno. Levo in desno. Zdaj pa nič. In to me skrbi. Ampak naj gre nekam vse skupaj, jaz bom prav tako kot ostale tukaj gor novembra imela user posted image  in basta. Zjutraj sem tudi bruhala samo ne vem, ali zaradi nosčenosti ali bolj zaradi živčnosti. Od 3h zjutraj do 6h sem gledala TV in brala knjigo, samo da sem se z nečim zamotla. Spim itak že cel teden ful slabo, najprej od pričakovanj, zdaj od skrbi.
afnica mala

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.3.2007 9:43:18   
potepinka
Jutrouser posted image
Danes sem pa ful dobr spala,ne morem verjet.Ja jaz tudi ne vidim imen,kaj je zdaj to,so včeraj ko so prenavljali RR nekaj zaštrikali,zgleda.
No z mojo vročino že gre na boljše jo včeraj zvečer nisem imela sem pridno počivala ta dva dni,nosečniški znaki so pa tudi pri meni tako da en dan so prisotne od slabosti,občutljivost prs,drugi dan pa nič.
ur+sa-tak da mislim da je to normalno spika te pa zato,ker se vse to pripravlja na user posted image  v tebi pa še sploh ker je to prvauser posted image ,tak je meni pred leti razložlaG.ko sem bila prvičuser posted image .
Tak da se nič ne sekiraj
Lp potepinka

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 270
22.3.2007 9:48:36   
sonchek
Ur+sa...kot sem rekla...nikakor ne moremo imeti vse istih znakov...ene jih sploh nimajo nikoli in nič od tega kar imajo druge....tko da po tem res ne mormo soditi, ali je vse ok ali ne...treba je pač upati na najboljše...

afnica mala....normalno da je strah prisoten, če si že imela en SS, ampak naj te to potolaži, da ne moreš nič proti tem narediti..itak smo pa vse na tem, da se lohk zgodi SS ali pa ne...

Držite se in mislite pozitivno...

luser posted image  sonchek

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 271
22.3.2007 10:08:03   
ur+sa
aha, potem se moram samo sprostit in upat na naj boljše.....
no hvala vam za vposdbudne besede,.... so mi kar pomagale....

ej, a ve kaj full jeste? men sploh nic ne paše, pa sem vcasih full lačna, pa sploh ne morem jestuser posted image , trebuščka pa pomoj tut še  nic nimam....user posted image
ase je že kera kej slikala za ablum na RR, s trebuščkm mislmuser posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 272
22.3.2007 11:57:00   
tintin
Pozdravljene so-nosečke,
Ur+sa: saj je logično, da nimamo vse enakih znakov, že glede na trajanje. Nekatere ste noseče šele 5 tednov, druge skoraj ali pa že polnih 8 tednov, seveda se znaki glede na trajanje razlikujejo. Npr. jaz bom v soboto noseča polnih 8 tednov in se mi je res že povečala košarica pri modrcu, trebuh je malo napihnjen (ampak to še ni od dojenčka ampak od napihnjenosti črevesja ipd), slabosti nihajo (en dan so, en dan ne), prav tako utrujenost. Vse še pride, brez nestrpnosti user posted image
Sicer pa sem okej, včeraj so mi iz bolnice poslali odpustnico in imam kontrolni UZ v sredo 28.3., prvi uradni pregled / posvetovalnico pa šele 13.4. (ko bom dan pred dopolnjenim 11.tednom - pozno ne?).
LP vsem.
tintinuser posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
22.3.2007 12:10:37   
ur+sa
tin tin, nič ni pozno, boš pa imela 1.. pregled se v marcu.. jest bom mela 1.pregled sele 17.4user posted image

ja sej vem..morm se prepričatuser posted image user posted image  (glede znakcov)....

kdaj bote ve začele kupovati stvari za  otročka?? sej vem da prehitevam,....user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 274
22.3.2007 12:14:21   
tintin
Heh, ja jaz bom najbrz začela stvari za dojenčka kupovat konec poletja oz. začetek jeseni. Nič prej.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?