summer410
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa84 Živjo punce! Summer410, tudi jaz imam pregled 31.3., samo da to ni moj prvi, ampak 5 pregled, ker sem že skoraj v 19t Ga imaš ti tudi v LJ? V glavnem, jaz sem mislila, da bom dobila M, ker so bili znaki čisto isti. Najprej me je špikalo v trebuhu tako kot pred M. Pa sem mislila, da čez par dni bo. No, pa je ni bilo - namesto tega so me začela bolet prsa in sem mislila, da je zdaj pa res blizu. In ker je kar ni in ni bilo, sem šla delat test. Pa se pokaže šibek +. Skoraj nisem mogla verjet! Drug dan sem ga na željo mojega dragega ponovila in se je spet pokazal +. Potem je hotel, da ga naredim še drug dan, ampak se mi je zdelo bv tako hitro delat še enega in sva počakala par dni, ko je bil plusek že prav lepo viden Ko sem šla na prvi pregled, sem bila noseča nekje 4,5 tednov. Kasneje sem ene 3,4x opazila na hlačkah malo krvi, ampak to je bilo verjetno samo zaradi počene žilice. Sploh se je to dogajalo po . Slabo mi je pa postalo kasneje, nekje v 10.tednu, trajalo pa je nekje do 16. tedna, seveda je slabost pojenjala postopoma. Bruhala sem bolj malo, precej sem hodila na wc, napeta sem bila... V glavnem, zelo zanimivo se mi zdi vse skupaj sedaj, ko gledam nazaj tole sem prej spregledala....:)....celih 6 tednov ti je bilo slabo???upam da meni ne bo:)ti boga revica
|