|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
[Anketa]

prvi meseci

boleče prsi
  36% (694)
slabost
  23% (444)
bolečine v trebuhu
  22% (431)
krvavitev
  3% (69)
nič od naštetega
  7% (152)
vse našteto
  6% (133)

Skupaj glasov: 1923

(Zadnji oddan glas : 8.10.2023 21:42:49)
(Glasovanje traja do: -- )
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prvi meseci
23.1.2009 8:02:25   
baby blue
upam da bo vse v redu in da čimprej prideš med domače... 

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.1.2009 13:33:09   
Sarchi
ful držim pestke da bo vse ok, in da boš čim prej doma. drži se.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 177
23.1.2009 18:53:15   
mojgal
hvala za lepe želje čez vikend bom še notri potem bomo pa videli kaj bo rekel gin. upam da bom šla v ponedeljek domov. 

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 178
26.1.2009 22:28:33   
luka jan
MojGal upam, da je bilo vse ok in da si ze doma..Tudi jaz sem nova, no..kaksen mesec nisem bila nič na forumuuser posted image ..Sem nekje 8-9  tednu. Pregled sem imela 9.1., vendar je bilo takrat se malo prehitro, zato imam naslednjega 4.2., da mi določijo fiksen rok. Po M bi morala imeti rok 19.8., po pregledu pa 6.9., zdaj bom pa baje dobila še tretjegauser posted image  Je pa prav nekaj posebnega, ko ti ginekolog potrdi nosečnost in vidiš svojega pikeca,čeprav je res samo pikica. Slabo mi je full, bruham ne..ampak se pa na trenutke počutim obupno..Moram pa priznat, da je mnogo boljse kot kakšen teden nazaj..Upam da bo čimprej konec...

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.1.2009 7:58:21   
mojgal
hvala vsem za lepe želje ja semdoma so me v nedeljo spustili vendar počivat počivat počivat no pa sej ni panike če je treba je treba. Imam pa v četrtek zopet ultra zvok in upam da bo bolje

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 180
27.1.2009 8:07:16   
baby blue
samo da je vse v redu... boš malo počivala pa bo... bolje to kot pa da je kaj narobe... za naš naraščaj bomo naredile vse samo da ga ne ogrozimo

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 181
27.1.2009 8:13:50   
mojgal
baby blue to pa sigurno samo da ne bo kaj narobe pa ti kako se počutiš drgač

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 182
27.1.2009 12:00:33   
baby blue
kar v redu so slabosti ampak brez bruhanja... še zmeri utrujena in bi samo ležala in spala... jem kar mi paše oziroma zadiši... tko da je kr no... 

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 183
27.1.2009 12:36:29   
Sarchi
mojgal samo da si doma, in tut jzt ti želim da bo vse v redu, zato le počivaj, da zmanjšuješ možnosti. Drugače kako se počutite? jaz na pregledu še nisem bila, ga imam 9.2., po mojmu izračunu pa sem nekje 7-8 teden. me pa skoz neki trebuh v spodnjem delu boli, tišči, ...kar zoprna bolećina, pa ne vem al je to ok in normalno da mal boli na začetku al naj kako paniko užgem in se oglasim kar pri G.pred naročenim pregledom. Dejte mi mal pomagat in povejte če vas tudi kaj boli. Sicer pa ja utrujena skoz, pa občano mi slabi, ampak ne za bruhat, pa nekega apetita tud glih nimam...hvala za podporo. pa srečno vsem srečkam user posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 184
27.1.2009 22:09:28   
luka jan
Sarchi, ta bolečina je normalna, vem pa da je zorna, ker jo imam tudi sama. Kot bi te špikalo, bolelo..nekako se ne da opredeliti....Jaz sem pri G. vprašala, kaj je s tem in je rekla da je to vse ok, da je pač pri enih bolj, pri drugih manj izrazita... Jaz sem danes spet zbolela, je za znoret, ker me full glava boli, ful kašljam, pa ne smem tablet jemat... Slabo mi je pa tako vsak dan, pa nič mi ne paše jest, se moram kar naprej nekaj sili, da mi je vsaj malo slabo....REs upam, da to čimprej mine, ker sem že kar sama nase jezna, ker sem tako brez volje...A ima katera kaj problemov s prebavo? Jaz sem kupila neko sirotko, mislim da je molvadex...ali nekaj takega, samo mi ne nekaj full pomaga.. Lepo se imejte in uživajteuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 185
28.1.2009 8:05:57   
mojgal
živjo, ne vem kaj je bilo včeraj tudi mene je tako glava bolela pa me redko kdaj boli pa popoldan mi je bilo tako slabo hvala bogu nisem bruhala se bojim da se ne bi preveč napenjala če bi slučajno drgač pa kar gre počivam edino v ponedeljek k je bilo tako lepo vreme sem šla malo na sprehod drgač sem pa po večini ker noter. Po eni strani je dobro da je tako kilovo vreme da me nič ven ne vabiuser posted image user posted image
Drgač pa dršte se saj še malo pa bomo ven iz te tromesečne krize.
Pa sržite pesti za jutri k imam ulta zvok da bo vse v redu.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.1.2009 9:50:04   
chebelica21
Pozdravljene nosečke,
tudi jaz sem pred kratkim izvedela, da v meni raste novo življenje.
Imam pa en problem, imam krče ki so včasih kar hudi in neprijetni, to pa traja že dva tedna. Kaj je to normalno?? Drugače sma pa vredu in imava prvi pregled 2.2.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 187
29.1.2009 12:18:45   
Sarchi
luka jan, najlepša hvala za odgovor. sicer pa nisem zdržala, me je preveč skrelo in sem kar šla v porodnišnico na Uz, v glavnem res je vse ok in to je čist normalno da te boli, špika, tišči...taka čudna bolečina, ene to občutjo bolj kot si napisala ene manj. in izgleda da sem jzt tista k tole mal bolj občuti. sicer pa sem zaprta ja ful, pijem donat in suhe slive v vodo namakam pa pol tisto spijem pa slive pojem, pomaga zaenkrat. te pa tud zarad tega lhk bolj boli če si zaprta, tko je rekla G. pozdravček

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.1.2009 14:55:49   
koss
Namesto Luka Jan sem sedaj pod tem geslom, ker mi prej ni prijelo ničesar, pa sem se kar pod nikom moje sestre javljala:) No Sarchi, bom poskusila se s slivami, da vidimo kaj bo..Verjetn pa to traja en čs, da zagrabi..JAz sem ta teden popolnom azakuhala, imam 39 vročine, komaj se ležim, lahko pa jem samo lekadol, pa se to full pazim, da ga ni prevec...Res obupen občutek, ker ne mores jest, skos imas vročino, pri jajčnikih te špika.....Upam, da čimhitreje mine, čepšrav mi nekako ne kaze najbolje....Držite se punce in varujte svoje azkladkeuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 189
6.3.2009 21:29:52   
Anonimen
ojla punce, tudi jaz sem čisto sveža na tem portalu. Sem v petem tednu nosečnsti in imam boleče prsi, špika me v jajčnikih in wc je moj drugi domuser posted image . Drugače sem bila pa takoj na pregledu ker so se mi nadaljevali krči in se je pojavil rjavi izcedek, sem šla danes ponovno h G. Ta me je napotil v bolnico, kjer so me pregledali, zaznali utrip moje pikiceuser posted image . Dobila sem tablete in nujno počivanje. Drugi teden imam spet redni pregled pri svojem G in srčno upam, da bo vse ok....me pa skrbi...sem pač čisto sveža na tem področjuuser posted image .

(odgovor članu koss)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
7.3.2009 17:51:29   
srecna_zvezda
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam pridruzujem. Danes sem naredila test, ki je pokazal jasen plusek!!!user posted image
Drugace prsi me malenkost bolijo, so se pa povecale precej. V trebuhu me vsake toliko casa rahlo do srednje mocno zaspika in na momente obcutim rahle slabosti. Drugace se pocutim pa cist fino...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: zgodbica o mojih 2 mesecih
11.3.2009 8:36:56   
Nezy85
Lep pozdrav!
Tudi jaz vam sporocam veselo novičko, vceraj sta se mi prikazaliuser posted image po dooooolgem času
sedeaj samo upam da bo vse dobro na mojem prvem pregledu!
Pri prvi nosečnosti mi je moja pikica odmrlauser posted image !
Sedaj pa držim pestke da bo vse OK!
LP user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Donatela)
Neposredna povezava do sporočila: 192
13.3.2009 6:13:27   
tisha
Pri prvi nosečnosti,ki se je žal končala z splavom,so bile prvi znak blazno boleče prsi(niti nedrčka nisem mogla več nosit,ker me je tiščal)..zdaj,ko sem drugič noseča(ravnokar sem naredila test in je pozitiven)pa so boleči jajčniki(predvsem levi)In grem takoj zdaj k zdravniku in naravnost v bolniško...še enkrat ne bom tvegala...

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 193
20.3.2009 9:17:59   
summer410
Pozdravljene...
Sem  nova na vašem forumu in zelo vesela,da obstaja ,ker lahko marsikaj preberem in mi je lažje...
Sama sem prejšnji teden  naredila dva testa, in sta oba pokazala plusekuser posted image ...
Imela sem pa že ene dva tedna boleče prsi in sem se počutila napihnjenouser posted image ..Prvi obisk pri ginekologu imam 31.3....in upam, da bo vse vredu...
Zanima me ......jaz sem jemala kontracepcijske tablete okoli 10 let....vendar sem jih pred 2 mescema nehala jemati in začela jemati tifol...ali mislite,da bi lahko bilo kaj narobe, ker sem tako hitro zanosila....midva sva seveda zelo vesela,da je bilo tako hitro....user posted image

(odgovor članu tisha)
Neposredna povezava do sporočila: 194
20.3.2009 17:32:21   
monika985
Najprej naj čestitam vsem novopečenim user posted image . Držim pesti, da bo vse tako kot mora bit. Jaz sem delala test kakšne tri tedne nazaj in pravtako ugotovila, da je pozitiven. Kot sem spremljala na forumu sem edina, ki se mi je "zalomilo", oziroma nosečnosti nisem načrtovala. To me niti ne skrbi, ker sem otroka bolj kot vse na svetu pripravljena obdržati, me pa skrbi, ker sem v tem času živela vse prej kot zdravo. Takoj ko sem videla ++ sem slabe razvade opustila, sam kaj ko sem takoj za tem še zbolela in dobila dva herpesa. Ta teden sem imela prvi pregled, pa nisem izvedela nič posebnega, razen tega da naj bi bila v 7 (pa še neke četrtine) tednu. Tudi ginekolog mi ni deloval nič kaj optimistično (zaradi raznih tablet, bolezni in herpesov), tako da res ne vem kaj bo. Mogoče je bil pregled res nekoliko prezgodaj. Naslednjega imam šele sredi aprila. Upajmo da bo vse O.K. in da bom takrat izvedela kaj več.
Naj povem pa še to, da nimam skoraj nobenega od navedenih znakov (bolečin v prsih ni, slabosti tudi ne, mogoče malo špikanja v jajčnikih-pa še to samo v desnem...upam da tudi to ni slab znak).

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 195
20.3.2009 22:46:27   
sasa84
Živjo punce!

Summer410, tudi jaz imam pregled 31.3., samo da to ni moj prvi, ampak 5 pregled, ker sem že skoraj v 19tuser posted image  Ga imaš ti tudi v LJ?
V glavnem, jaz sem mislila, da bom dobila M, ker so bili znaki čisto isti. Najprej me je špikalo v trebuhu tako kot pred M. Pa sem mislila, da čez par dni bo. No, pa je ni bilo - namesto tega so me začela bolet prsa in sem mislila, da je zdaj pa res blizu. In ker je kar ni in ni bilo, sem šla delat test. Pa se pokaže šibek +. Skoraj nisem mogla verjet! Drug dan sem ga na željo mojega dragega ponovila in se je spet pokazal +. Potem je hotel, da ga naredim še drug dan, ampak se mi je zdelo bv tako hitro delat še enega in sva počakala par dni, ko je bil plusek že prav lepo videnuser posted image  Ko sem šla na prvi pregled, sem bila noseča nekje 4,5 tednov. Kasneje sem ene 3,4x opazila na hlačkah malo krvi, ampak to je bilo verjetno samo zaradi počene žilice. Sploh se je to dogajalo po user posted image . Slabo mi je pa postalo kasneje, nekje v 10.tednu, trajalo pa je nekje do 16. tedna, seveda je slabost pojenjala postopoma. Bruhala sem bolj malo, precej sem hodila na wc, napeta sem bila... V glavnem, zelo zanimivo se mi zdi vse skupaj sedaj, ko gledam nazajuser posted image

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 196
21.3.2009 12:21:43   
jancica88
punce super steuser posted image  ko sem zdaj prebirala vaše izkušnje se mi zdi da mi nihče drug nebi tako pomagal kot ste mi veuser posted image  sem nekje v 4-5 tednu nosečnosti, bolečine v jajčnikih so za znoretuser posted image ...lulam se mi zdi  da vsakih 15 min in tudi v križu me ščipa ampak le občasno, če naredim kakšno napačno kretnjo...neprestano imam občutek da nekaj ni vredu...ga imate tudi ve?user posted image  slabost občutim največ štirikrat na dan in to po 5 min potem pa fertikuser posted image  res je da nisem prebrala čisto vseh mnenj in nisem zasledila, kako dolgo traja to špikanje v jajčnikih oz. maternici???kolegica mi je rekla da to pomeni da se "dete" prijemlje ampak mene ščipa že 3 tedne...saj se vendar ne prijema tako doooolgo...ali pač??? lep pozdrav vsem nosečkam in upam da še bomo kakšno rekleuser posted image      

user posted image

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 197
21.3.2009 14:24:27   
jancica88
hoj še eno vprašanje imam....kdaj je najbolše vzet piercing iz popka ven? imam ga že sedmo leto in vem da ga ni ravno najboljše imet v nosečnosti...

hvala user posted image

(odgovor članu jancica88)
Neposredna povezava do sporočila: 198
22.3.2009 10:09:51   
mariee
Živjo,

tudi jaz sem nova na forumu. In ja, tudi jaz sem včeraj zagledala user posted image . sem pa v 5. tednu. jeeeeeej user posted image Cestitke vsem ostalim.

Tudi mene je včeraj začelo špikat, razpoloženje se spreminja vsakih 5 min:) me že prav težko prenašajo:)

(odgovor članu jancica88)
Neposredna povezava do sporočila: 199
22.3.2009 19:49:18   
summer410
sasha84....
:)..tudi mene vedno bolj bolijo prsi, ampak špikanje je pojenilo.....
upam,da bo zdravnica rekla, da je z nama vse vredu....:))
je pa res, ne vem če je to normalno:)))..ampak...kr na sloze mi gre..pa kr na smeh.....:))vglavnem čist sem zmešana...
sem pa iz MB...vendar bom najverjetneje, šla rodit v LJ...:)

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?