|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
8.6.2007 9:14:33   
citrončica
Hvala za lepe misli.....a,žal je bila to napoveduser posted image !!user posted image user posted image user posted image
Se je že ponoči začela,tako da je tu........................

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 851
8.6.2007 9:33:02   
GoYa
Ojoj, žal mi je citrončica user posted image user posted image . Mal se zjoči, bo takoj boljše. Potem pa novih moči za nov boj. Vmes lepo izkoristita čas za en lep dopust, potem pa bosta videla, kaj bo čas prinesel.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
8.6.2007 9:41:55   
koala
Pa ne no!!!!!!!! citrončica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate!!!!!!!! Mislim nate!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 853
8.6.2007 10:10:53   
Sulfinija
Citrončica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pošiljam ti en velik user posted image .

Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 854
8.6.2007 10:20:29   
andreja2000
citrončica user posted image  Žal mi je,sem v mislih s tabo in objem zate user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 855
8.6.2007 10:33:16   
emaa
citrončica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 856
8.6.2007 11:27:16   
Anonimen
Citrončica, tudi od mene en velik user posted image  !

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
8.6.2007 11:27:27   
tinkamiška
Ajej citrončica, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 858
8.6.2007 12:33:36   
lana38
citrončica!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 859
8.6.2007 13:45:46   
citrončica
Punce,hvala vsem,
saj vem,jutri bo že bolje,....
sem se pa vpisala kar za naprej...september-3ičuser posted image ..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 860
8.6.2007 14:12:26   
GoYa
Citrončica, lej meni je lih tretjič bla sreča naklonjena. Mogoče tudi tebi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 861
8.6.2007 14:21:13   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Punce,hvala vsem,
saj vem,jutri bo že bolje,....
sem se pa vpisala kar za naprej...september-3ičuser posted image ..

Saj poznaš pregovor "V tretje gre rado." user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 862
8.6.2007 14:30:14   
tia
Hojla,

cintrončica user posted image user posted image user posted image user posted image  od mene in od Leni ,kot so že ostale zapisala ,da bi šlo v tretje.

Joj ,kje so ti časi ko sem jaz trepetala a mi bo uspelo zagledati user posted image ,pa vsako mesečno razočaranje. A se mi je tudi pred malo maj kot 2 letoma pokazal ta željeni +. Punce moje drage vsem oz. vsaki posebej želim da čimprej se tudi vam uresniči ta želja. Bodite močne,za vsakim dežjem posije sonce.

Se bom kasneje še oglasila, grem da možeku dam kosilo.

pa pa

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
8.6.2007 15:02:30   
soncek.djukelica
ojla,

Citrončica, naj ti še tukaj napišem,da mi je resnično žal! Pa tako sem se veselila z teboj!user posted image

Jaz sem pa danes imela prvi pregled! UZ mi ni delal, ker sem ga imela pred cca 10 dnevi, me je pa poslal na kri in vodo!Določene izvide sem takoj dobila, nekatere pa še pridejo!
Ugotovil je,da premalo pijem user posted image  kar sem tudi sama vedela in to moram popraviti! Tudi bakterije so se mi pojavile,ampak je rekel,da to jih itak ima vsaka ženska! Pa izgleda,da imam premalo železa v krvi, mi je rekel:" Gospa, en dober goveji zrezek pojejte in pa jetrca" user posted image user posted image user posted image  in kljub petku,si sedaj že lepo pečem goveje zrezke!
Glede hemeroidov mi je pa priporočal naj si kupim Donat in s tem ubijem dve muhi na en mah, da se ne bom toliko naprejala, pa še Mg je dober za user posted image !  Glede zdravila, pa je rekel, da mi zdravnica lahko predpiše svečke ali mazilo ampak,da čist si jih pa ne bom mogla pozdravit!user posted image  Da moram to vzeti v zakup,ker sem user posted image !
Sem pa v 11t user posted image ,naslednji pregled imam čez 1 mesec,še prej pa imam nuhalno svetino! PDP mi je postavil na 26.12- praznujmo Štefana z dvema! user posted image
Pa prosila sem ga, če mi lahko priporoča kakšne sprehode,da ne bom k v arestu, pa mi je dal priporočilo za mojo osebno zdravnico,ki bo bolj jasno napisala,kaj bi lahko delala in s tem na komisijo user posted image  in prosiš Boga,da ti ugodijo, ker si drugače v čuzi! user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 864
8.6.2007 17:15:14   
Anitka
Oj!

Citrončica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je, da ni uspelo. In tudi jaz ti želim, da gre v tretje rado. Drži se.

Moje user posted image pa še ni. Če je do jutra ne bo grem delat CB, saj sem si ga danes nabavila. Pri moji sreči se bo verjetno do jutra kar vlila in mi pokvarila jutrišnji izletuser posted image

Sonček.d morda boš pa rodila 4 dni prej na moj RD (bivši dan LJ)user posted image

Tia kaj dobrega si skuhala?

Nič grem se počasi še naprej ubijat z živčki in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
8.6.2007 17:47:44   
Sulfinija
Sonček-djukelica prav fino,ko imaš datum poroda na god mojega dragega.

Antika jaz verjamem v tole,da ti bo sedajle CB pokazal en velik in debel +.

Citrončica žal mi je,da vama ni uspelo.

Tkole punce sedaj pa šibam še nekaj narst moj dragi me kliče čez pol ure bo pri  meni doma.

Punce lep vikend vam želim.Se beremo in tipkamo.

Lep pozdrav Sulfinija bela-lila.user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 866
8.6.2007 17:52:00   
lana38
Anitka!user posted image
navijamo zate in za user posted image . Sporoči rezultat.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 867
8.6.2007 17:58:48   
pika74
citrončica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sigurna sem bila, da bo pri tebi tokrat uspelo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa najprej malo predahni... prav je, da si se vpisala za naprej na 3. postopek. Orng se nadihej svežga zraka, naredi vse tisto, kar najraje počneš... pojdi v tiste kraje, ki so ti pri srcu... in privoščita si en orng dopust.

V jeseni bomo pa spet skupaj stisnile zobe... in takrat bo uspelo! Mora!!!!!

Drži se, ti si fajn punca!!!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 868
8.6.2007 18:05:26   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Ugotovil je,da premalo pijem user posted image  kar sem tudi sama vedela in to moram popraviti!

pišuka... kaj bi ti rada, da te pridem mal preboksat!!!! zdej sm pa jezna user posted image .

A bi rada fasala kakšno vnetje mehurja? A? Ti povem... se ne splača... zato hitro spij še en kozarc - magari enga zame!

In zakaj sem jezna... ker si zavestno premalo pila. Ja... tititiuser posted image .

Pa jetrca pa zrezke... pa baje je konjsko meso tud polno železa. Sej bo... počas se bo že navadla tale naša soncek.djukelica user posted image .

Ej, me pa še neki zanima. A si mogla ti na ta pregled še k Drobniču al si šla k svojmu?

Lp
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 869
8.6.2007 18:07:01   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Moje user posted image pa še ni. Če je do jutra ne bo grem delat CB, saj sem si ga danes nabavila.

Anitka držim pestiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 870
8.6.2007 18:41:53   
Anitka
Punce hvala vam Joj, noč bo še dooooooooooolga.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 871
8.6.2007 19:17:38   
Suana
ojla....

komaj sem se privlekla do računalnikauser posted image ,sem že dva dni tak nekam utrujena pa zaspana da je joj....
pa toliko ste že napisale ,da sploh ne vem kje sem ostala ,ko sem vam nazadnje kaj napisalauser posted image ,ste bolj pridne od mene pri pisanju...
ja Anitka sem videla da si me spraševala za ,mojo zdravnico  v neplodnosti ,ja jaz imam Gavričevo in sem zelo zadovoljna z njo ,sicer pa so vsi  v mariboru meni zelo v redu ,saj jih itak vse spoznaš ,če ne drugače pri preiskavah ali pa pri uz..
imam pa  komaj 3.10 , posvet ,tako da je to še grozno daleč user posted image
Za jutri ko boš delala cb ,pa ti držim ogromne pesti da zagledaš user posted image ...

Citrončica tebi pa pošiljam  en velik user posted image ,zelo mi je žal ,da ni uspelo...

v glavnem babike želim vam lep vikend,pravijo da bo lepo vreme ...držite se in mislim na prav vse....

lp suzanauser posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
8.6.2007 20:28:25   
GoYa
Ufff Anitka, močno močno stiskam pesti, da bo jutri odprto okroglo nadaljevanje user posted image .
Pa pejd čimprej spat, da ne bo noč tako dolga user posted image .

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 873
8.6.2007 21:34:20   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

pišuka... kaj bi ti rada, da te pridem mal preboksat!!!! zdej sm pa jezna user posted image .

A bi rada fasala kakšno vnetje mehurja? A? Ti povem... se ne splača... zato hitro spij še en kozarc - magari enga zame!

In zakaj sem jezna... ker si zavestno premalo pila. Ja... tititiuser posted image .

Pa jetrca pa zrezke... pa baje je konjsko meso tud polno železa. Sej bo... počas se bo že navadla tale naša soncek.djukelica user posted image .

Ej, me pa še neki zanima. A si mogla ti na ta pregled še k Drobniču al si šla k svojmu?

Lp
user posted image

Zdej sem se pa ustrašila,da jih bom fasala! user posted image user posted image user posted image  sej sem pila,ampak premalo....ker pa sem priznala,mi je pol oproščeno, a ne?user posted image
Sem danes že začela z terapijo, pijem kot žolna...in na wc hodim kot pijanec!user posted image
Moj user posted image  tudi pravi za konjsko meso, še raje imam konjsko salamo!user posted image
Na prvi UZ greš še na GK, če je vse v redu, te pošljejo k tvojemu G! Vendar je moj izbrani G itak v leonišču,tako da vseeno hodim tja!user posted image
Jaz pa imam feeling,da bo Miklavžek prinesel darilo user posted image !

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 874
8.6.2007 22:16:48   
tia
Hoj,

ker sem prej obljubila da se še oglasim sem tukaj.

Kaj berem Anitka? Joj, da bi se le moje sanje uresničile,a se spomniš ko sem ti nekje dva tedna pisala kaj se mi je sanjalo? Če se uresničijo moje sanje potem greve na user posted image . Drži, saj drugače lahko tudi greve user posted image .

Kolala kako kaj tvoje počtje?user posted image

Pika74 veš kakobi bila vesela ,če bi kmalu tudi ti pela. JAZ BOM PA MAMICA POSTALA.

Morem spet iti Leni me klice,nekaj se je zbudila.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Spoštovana gospa, kot ste ...
rotkappchen

Nadaljujte stavek s pravilno obliko glagola

dejala (13%)

dejali (80%)

nič od tega (2%)

lahko oboje (4%)

ne vem (1%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!