|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
30.5.2007 19:12:44   
pika74
Punce hvala vam - zlate ste user posted image user posted image user posted image .

sayuri...jutri bo najin dan user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.5.2007 19:18:42   
Shuka
Pika74 in sayuri user posted image user posted image za jutri!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 702
30.5.2007 19:23:51   
sayuri
Ja, pika74, jutri je najin dan user posted image user posted image user posted image
Upam, da so otroci v nizkem štartu user posted image .
Ej pika, najbolje da kar sobo konec februarja v porodnišnici rezervirava user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pestke user posted image  user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
30.5.2007 20:03:58   
Anitka
Sayuri seveda tudi zate veeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiike in debele pestke. Naj bo 31.5. vajin dan (tvoj in Pikin).

PIka, sporoči, če želiš. da sem tretja vekercauser posted image user posted image Se rade volje javim, sam povej ob kateri uri. A apartma all inclusive si že zrihtala?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 704
30.5.2007 20:29:03   
pika74
apartma je naročen... hrana izbrana, sam še testi morjo bit pozitivni user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
30.5.2007 21:18:40   
Anitka
Ja super si Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Testi bojo pa itak pozitivni user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 706
30.5.2007 21:40:19   
soncek.djukelica
dober večer,

Pika,sayuri jaz bom vama kar cel orkester poslala,da ne zaspite! user posted image user posted image user posted image user posted image
Če vaju kdo jutri sreča in vpraša kam sta namenjeni; pa recita: Po otroke grem!user posted image user posted image user posted image

Za all inclusive bom pa jaz poskrbela, bom že kak mesec prej v praksi izprobala!user posted image

Pika,sayuri, go punci go! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
30.5.2007 22:28:06   
tinkamiška
Držim pestkeeeee!!!user posted image

Soncek.djukelica, tebi pa čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
31.5.2007 8:44:08   
lana38
pika74 in sayuri!user posted image
Danes je lep dan.
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 709
31.5.2007 8:44:51   
citrončica
Sayuri in Pika čakata na otroke...user posted image user posted image user posted image !!!
Držita se punci in sporočita,koliko sončkov grejeta!!!

Neposredna povezava do sporočila: 710
31.5.2007 8:57:27   
koala
Sayuri in Pika, še tukaj prijetno gretje vajinih otrok želim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 711
31.5.2007 9:19:00   
neni
Mi je Pika pisala sms, da je ponoči dobila hiperstimulacijo in bolečine. So jo kar v bolnici zadržali.
Več ne vem, ali bo transfer, ali kaj bo. Upam, da bo sporočila in da ne bo jezna, ker sem povedala.
Važno, da jo poštimajo, da bo enkrat imela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Tolk ji jih jaz privoščim.

Pišem zato, da bomo malo bolj obzirne, ker vem, da ji je ful hudo.
lp Neniuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 712
31.5.2007 9:34:59   
GoYa
Pestke za Piko in sayuri. Naj bo danes čudovit dan. Tudi zate Pika, upam, da ti kljub hiperstimulaciji (upam, da ni huda oblika) vstavijo user posted image user posted image , ker dobra stran HS je ta, da je velika verjetnost, da se prime. user posted image user posted image user posted image  za obe.

Soncek.djukelica, ko sem brala tvojo štorijo, sem se čist nase spomnila. Itak, da ni prav, če nam je slabo, pa tudi če nam ni. No, jaz sem tudi v 8t zagnala paniko, ker ni bilo nobenih slabosti, nobenega špikanja, tako da sem letela med službo na Adrialab (še šefica je videla, da sem čist paf in je rekla bejži bejži). No, bhcg je bil visok. Pol pa nisem imela miru in sem šla čez par dni še 1x. Bhcg sicer visok, ampak spet ni bilo prav, ker se ni podvajal, tako kot sem izračunala. Pol sem pa težko preživela božične in novoletne praznike, da sem končno prišla do G in smo videli, da je vse ok. Ampak pol je bila pa še ena panika v 11t (prvič sem v tem času nosočenosti imela ss), ker me je bilo strah, da bo spet kaj hudega z user posted image . In valjda sem klicala svojega G, če lahko pridem na en izreden UZ, ker me je strah. Tisto jutro sem bila tako živčna, da mi je ratalo v čakalnici takooo slabo od živcev in sem šla bruhat (drugač celo nosečnost nisem bruhala). Me je pol G zafrkaval, če sem šla pet rigoleto user posted image user posted image . Ja, čisto normalno je, da skrbimo. In te popolnoma razumem in neni tudi (čeprav ji vedno grozim, da jo bom po riti, ker je grde misli spreletavajo).
Aja, na testu je bil pa švoh user posted image  zato, ker hormon začne po določenih tednih upadati.

Pika, še enkrat, močno močno stiskam pesti, da ni huda HS in da bo vse ok user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 713
31.5.2007 10:10:47   
citrončica
Pika,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
HS naj bo res tista ta švoh,da ti le priuser posted image user posted image  pomaga!!!
Smo v mislih s tabo!!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 714
31.5.2007 10:27:01   
soncek.djukelica
Pika,upam da HS ne bo delala težav in da nas razveseliš z novico,da čuvaš svoji user posted image user posted image !

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 715
31.5.2007 10:29:57   
cmokec
Pika user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
31.5.2007 10:58:09   
koala
O Pikica, prijateljica moja, misli mate in ti pošiljam veliko pzitivne energije, pa pikapolonice in pestke za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 717
31.5.2007 11:06:56   
tinkamiška
Joj Pika, naj bo vse lepo in pravuser posted image user posted image

Sayuri zate tud še stiskam pestkeuser posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 718
31.5.2007 12:03:32   
TANTRA
oJ, pozdravljene .....
no vidim, da ste še kar pri 299 nadaljevanju.... Anitka se spomniš, kako sem odprla 200 nadaljevanje, nevedoč, da si ti glavna akterka... No, sedaj sem se umaknila med nosečke.... Sem ravno po ac, v 18 tednu...Kar ok in mislim, da bo
tudi vse ok...Ma, saj je že čas...

Tako se mi zdi čas, pa nekje v zraku je, da boš Anitka kmalu odprla 300 nadaljevanje...
Lepo vas pozdravljam, tebe emamair z dvema sončkoma, se bova kaj zmenili za kak sprehod zdaj ko sem doma...
Pozdravček vsem in čimveč novih srečnih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 719
31.5.2007 12:59:07   
emaa
Ni problema Tantra.

Pika drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 720
31.5.2007 13:27:54   
neni
Pikica je sporočila, da ne bo transferja, da je pa kar nekaj user posted image , ampak gredo na hladno.
Z njo je bolj slabo, jo bodo dali na infuzijo in ostaja notri.
Sej se drži, ampak dobre misli vse rabimo, a ne?!

lp Neni

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 721
31.5.2007 13:42:29   
Shuka
Boga pikica, upam, da se ji bo stanje hitro umirilo in da bo šla kmalu po otročičke.user posted image

Drži se Pika74user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 722
31.5.2007 13:54:01   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Boga pikica, upam, da se ji bo stanje hitro umirilo in da bo šla kmalu po otročičke.user posted image

Drži se Pika74user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

še malo pozitivnih misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
drži se Pika!!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 723
31.5.2007 14:30:45   
tinkamiška
Ajej nouser posted image Pikica, drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
31.5.2007 15:07:50   
Anitka
Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s tabo in tvojimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem.

Sayuri, kako pa si ti opravila?

Ojla TANTRA user posted image ja se spomnim 200. nadaljevanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa še kar čaka, da otvorim 300. Upam, da že v mesecu juniju. Sem želela zadnjič odpret 300. ko je Koali uspelo postati srečka user posted image pa se nekako ni strinjala, je rekla, da je to moje. No upam, da bo to res kmalu.

Punce pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Gospodinjska opravila.
пеперутка16

Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?