Pia73
|
Hoj! Ej, kako em jaz vesela, da je tole nadaljevanje spet malo zaživelo! Če bo temu tako se bom pa še jaz večkrat javila. To je namreč ena od redkih tem, ko vsaj večino sodelujočih poznam,.... Čestitke Neži81 za morebitne trojčke! Majko, to pa je bilo ultra uspešno! Super! Upam,da vaše skrbi glede Bety upa niso upravičene,... da le počiva. Držim pesti! Pa za našo drago neni, da pride do magičnih 9 mesecev, saj bo, mora biti! Pa TANTRA iskrene čestitke! Anitka, zdaj pa bo akcija, kajne? Pika74, kapo dol optimizma ti pa res ne manjka. Pa ti itak veš, da to mora biti in da bosta zmagala! Pa koala, naša draga koala je v vrsti že čisto blizu cilja! JUPI!!! Se še spomnete naše drage cmokec? Še en zanjo! Mojca9000 vesela sem, ko te berem tako optimistično! soncek.djukica a imaš roj. dan 01.04. ? Sem z eno osebo, ki ima takrat roj. dan full rada po netu debatirala, pa vem, da si od stare garde,.... Pa GoYa, pa mucamaca, pa biba77,...pa vse ki ste že dočakale vam želim veliko vesela z njimi, pa tistim, ki poskušajo v drugo, da bi vam čimprej uspelo,... Sigurno sem katero pozabila,... naj mi oprosti,... Bom drugič kaj več o sebi napisala,... zdaj grem posodo umivat,....
|