Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Končno sem ga dobila 23.2.2007 16:30:31
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Clody ojla, Ali se samo meni zdi ali si res pretiranooo ljubosumna in polna strahov??!! Kot prvo, noben zakon ali veza ne morata biti uspešna če ni zaupanja. Kot drugo, če bi meni moj tako težil s svojimi izpadi ljubosumnosti, bi se mi zmešalo. Da ne bi smela nobenega niti pogledat kaj šele ogovorit. Sigurno bi mu začela lagati in to samo zato, ker bi mi drugače težil. Mogoče imaš ti tak problem. Ne me razumet narobe - če te je res prevaral, je to ena grozna star, še posebno če ga imaš rada. V tem primeru jest nevem če bi še lahko živela s tako osebo. V tvojem primeru bo pa še huje, ker boš še bolj ljubosumna kot si in še vedno boš vohunila! A je to sploh kako življenje!! Kakšen sms pa je bil?? In kakšne sledi si videla, da je res kako zvlekel v spalnico?? Upam, da ne boš jezna, ampak mislim, da lahko tako ljubosumje uniči vezo, ker to potem ni več zdrava ljubezen!! Pa srečno!!! Se podpišem......
|
|
RE: Končno sem ga dobila 23.2.2007 16:42:36
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz pa tej zgodbi nekako ne verjamem. Vse skupaj se mi zdi za lase privlečeno. Najprej se mi zdi čudno, da bi mu skoz pregledovala SMS-je in ostalo, ker če je tvoj tip res takšen, bo še vsaj tako pameten, da jih bo zbrisal. Druga stvar se mi zdi čudna, ko pišeš, da jo je vlekel na vajino posteljo. In kašni so dokazi? Si našla en sramni las, ali kaj? In kje si bila ti in otroci? No ja.... In poleg te ženske, bi naj še kar sodelavko osvajal? Ta tvoj pa je pravi plemenski bik. Če pa je vse to res, pa ne vem, zakaj še vztrajaš pri njem. Živeti s človekom, ki to počne ob ženi Ne vem no, najbrž s tabo res nekaj ne štima.
|
|
RE: Končno sem ga dobila 23.2.2007 16:45:07
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zdaj se pripravljam da se z uno prvo pogovorim... Ljubosumna z razlogom ali brez, sama se ne bi nikoli spustila tako nizko, da bi stvari razčiščevala s partnerjevo ljubico. Prevaral te je partner (če te je), torej ti je on dolžan pojasnevati.
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 23.2.2007 16:50:29
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Doma ima rad otroke, tudi jaz nisem opazila v spolnsti kakšne spremembe-nič, kregamo se pa že skoz. Morda mu začnite naskrivaj dodajati estrogen, lahko da je v hormonskem neravnovesju. Drugače se mi zdi iz vašega opisa človek na mestu, le testosteron mu nagaja.
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 23.2.2007 21:16:51
|
|
|
|
lea23
|
anonimna, spakiraj kovče in vrečke in pojdi z otroci stran! zakaj bi trpela če to ni potrebno?
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 24.2.2007 13:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Če mu že itak non stop težiš, pa naj je kaj naredila ali ne, potem je pamten da je vsaj kaj res naredil, ker mu težiš itak v vsakem primeru. In potem želiš da se ti opraviči in obljubi da tega ne bo nikoli več naredil in bo potem spet vse lepo po starem....ja, ko mu ti spet za vsako figo težiš, sedaj boš mu pa še toliko bolj, ker si ga dobila in boš mu to non stop pod nos metala. In bo spet naredil, ker mu itak v vsakem primeru težiš, se bo znova opravičil in obljubil da ne bo več ponovilo... In se bosta vrtela v krogu do konca svojih dni. Si si tako predstavljala svojo pravljico
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 24.2.2007 21:43:08
|
|
|
|
plenicka
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Sem pa jaz mal hecna ampak mislim da bi me bolj prizadelo to da mi laže kot pa da me vara. Ker laži res ne prenesem. Če ti nekdo par let laže jaz vem da mu nebi mogla nikol več verjet. Prevaro bi mogoče lahko odpustila, laži pač ne. Karin, nič nisi hecna! Bivši me je prevaral in to bi že nekako prebolela, vseh laži pa nikakor ne morem...in laže še naprej...zakaj, ve samo Bog, ker on ne ve...na žalost pa bova morala imeti stike do konca življenja, ker je oče mojega otroka... Anonimna, tebi pa srečno...kakorkoli se boš že odločila!
|
|
RE: Končno sem ga dobila 24.2.2007 21:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
bom odšla z otroci. kaj pavi mislite, Od samega šoka sem začela krvaveti. Pejt čimprej. Očitno lahko samo šok pozdravi tvojo ljubezensko ljubosumnost.
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 24.2.2007 22:46:51
|
|
|
|
Wahoo RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 kdor išče ta najde-si srečna sedaj se kar podpišem pod tole
|
|
RE: Končno sem ga dobila 24.2.2007 22:51:53
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz bi zato potrpela sicer ne vem kok časa zaradi otrok eden je še majhen,verjetno je res vprašanje časa samo kdaj bi odšla.Seveda potem bi ga šele kontrolirala non stop. Z uno bi pa zato raje prvo govorila da mi prizna,potem bi morda tudi on.Drugače ima veno 300 možnih odgovorov na vse.Nikoli ne bi priznam,obtožuje me da sem psihični bolnik in da nisem normalna itd...pravi da si vse domišljam itd.. ne, draga moja, ti bi potrpela zaradi sosedov in zaradi tega, ker se bojiš ostati prevarana in sama. otroci so ti najbolj brezvezen izgovor. da si psihični bolnik ja, res, pravi psihič si. kriza. ne on. ti.
|
|
RE: Končno sem ga dobila 25.2.2007 13:40:11
|
|
|
|
*Karmen*
|
Ja, zdej smo pa tam! Bitka za prvo mesto! Ali te je on začel varati, ker si ga obtoževala? Ali si ga ti začela obtoževati, ker te je varal? Vsekakor bi se najprej izplačalo razčistiti ti dve vprašanji. Precej moteče zna biti, da nekumu ne zaupaš in da vseskozi vohuniš za njim. Moški so nasplošno na to še bolj alergični kot ženske. Oni so ljudje dejanj in ne bi bil prvi, ki bi iz zlobe naredil nekaj, česar si ga tako ali drugače obtoževala. Če pa te je že kdaj prej prevaral in si upravičeno sumila, da te vara tudi zdaj in o tem dobila tudi dokaz... Potem pa nimaš več kaj razmišljati. Vsekakor pa ti želim veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 25.2.2007 13:58:42
|
|
|
|
lojzika
|
Če ne veš ne boli
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 26.2.2007 7:50:16
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika Če ne veš ne boli Bo že držalo, ampak živeti z nekom, ki ima poleg tebe še drugo.....? To mi pa ne gre skupaj. Nisem vseh postov brala in samo on oz. ona vesta, ali jo je varal, ali ne, ali je ona njega varala..... Naj poiščete razlog za njune prepire in to uredita, pa bo tudi med njima lahko vse lepo in prav, brez laži in ne vem česa še.
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 26.2.2007 8:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za mnenja, neketeri me obtožujejo da sem sama kriva. Če nekomu vsake tok časa najdeš kakašen sms z čudno vsebino,kako ne boš kaj posumil. Ampak on kot iz topa ima priprevljen odgovor,zato je tudi prišel sum in nezaupanje. Pa še tel. je začel ugašat,pa sej nismo stari 5 let.Moj je vedno na razpolago nikoli nič sumljivega da bi rekla da se je kdo zmotil.Kot je rekla ena od vas ni zastojn ljubosumje iz lufta prišel.Ne mene sosedje nič ne brigajo še najmanj,samo otroci se mi ,če malo pomislim smilijo, ko bojo v puberteti se samo bojim da jih bom težko krotila.No fant je star 12 je že tam,uboga bolj tako,ne vem še kaj bo če bom sama,njega le še nekaj bolj upoštevajo...Res sem pred težko odločitvijo. Nisem pa psiho kot nekateri trdijo,samo rada imam pošten odnos do partnerja,če jaz njemu ne lažem in sem vsa lata poštena,to pričakujem tudi od njega. hvla vseeno vsem
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 26.2.2007 8:16:45
|
|
|
|
Meceno
|
Mene nekaj zanima..... ali si ti zaposlena ? Nočem te obtoževati, sama veš kaj se podi po tvoji glavi, vem pa, da to ni normalen odnos do partnerja.
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 26.2.2007 11:57:32
|
|
|
|
Nixxon
|
Glavno da te najbolj skrbi kaj sosedi rečejo. Jest mislim da si vse napihnila in tudi če ni nič, ali pa če je, boš toliko časa iskala da boš nekaj našla. Kaj pa so tisti dokazi po stanovanju, da te je prepričalo da te vara v lastni postelji?
|
|
|
|
RE: Končno sem ga dobila 26.2.2007 15:20:04
|
|
|
|
Magi*
|
vidva imata probleme. in to resne. najprej to, da sploh brskaš po njegovem GSMju ma jaz nimam časa ga niti pogledat, še svojga ne, kaj šele njegovga. kot drugo: razumem, da te partner lahko napelje na to, da postaneš ljubosumen, lahko pa si ljubosumen kar tako. mene je bivši uspel prepričati, da sem po naravi ljubosumna in... pa sem pri sedanjem partnerju bila od začetka dalje čisto skulirana, čutila sem takoooo olajšanje, ker ni bilo nezaupanja med nama. ni bilo razloga. pri prejšnjem se je kasneje pokazalo, da sem razloge imela in niso bili samo v moji glavi. torej, razlog da si bolestno ljubosumna mogoče že zdrži, vendar ti povem, da jaz tako ne bi hotela živeti. skoz v strahu, skoz v preganjavici... skratka, sama najbolje veš kako je v tvojem primeru. če hočeš imeti še kaj od življenja z njim, se pogovorita in razčistita vajine odnose, sicer pa "vozi miško". tako kot je zdaj, boste trpeli vsi.
|
|
RE: Končno sem ga dobila 26.2.2007 21:15:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem imela podobno izkušnjo kot Magi, zato se popolnoma strinjam z njo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?