Anonimen -> Končno sem ga dobila (23.2.2007 11:03:13)
|
Pozdravljeni, se še spomnite mojega članka KAKO NAJ SE SKULIRAM,no če se ne na kratko za možem vohunim ,mu pregledujem tel. avto.... ljubosumna sem na vse ki so lepše od mene,mu zato težim če je preveč prijazen z njimi.Včasi so prileteli kakšni sms-i, kao da ga kakšne osvajajo,on o tem ne ve nič.Doma ima rad otroke, tudi jaz nisem opazila v spolnsti kakšne spremembe-nič, kregamo se pa že skoz. No zdaj sem pa našla sms kako se dogovarja za ljubezenski zmenek in to z osebo ki jo poznam, glih da me ni kap zadela.Pa še domov jo je na najino posteljo vlekel, sem po stanovanju opazila sledi.Kako se upa sej ljudje v bloku vse vidijo.in to traja že nekaj časa. Vem da ima tud neke stike z neko sodelavko mlado,na katero sem seveda tudi bla ljubosumna,pa me je nadrl kaj se grem.Skratka sms mi je dosti povedal. Zdaj se pripravljam da se z uno prvo pogovorim, ker on ne bo priznal da ga ubiješ. Ne vem kaj bom pol storila,po vsem tem, že zdaj sem sumila skoz vanj, ja kako mu bom pa sploh še kaj verjela. Če se ne bo opravičil (kar dvomim) ali pa vsaj obljubil da ne bo tega počel bom odšla z otroci. kaj pavi mislite, Od samega šoka sem začela krvaveti.
|
|
|
|