|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako pozabiti
24.2.2007 21:44:19   
Anonimen
Pa da ti še jaz povem svojo...
Za pogledat sem tko povprečna,bi rekla...kamot bi šla na tisto popolno preobrazbo,bi imeli kaj delatuser posted image user posted image user posted image
Za čuda pa so se vedno zanimali zame prav fejst fantje,da še sama nisem mogla verjet.Kolikokrat sem opazovala začudene obraze lepotičk,ko sem se sprehajala z kakim fantom...
Enkrat pa mi je bil eden všeč.Še danes se mi zdi,da sva si bila pisana na kožo,le da tega nisva nikoli okusila.Sva bila dobra prijatelja,le nobeden si ni upal narediti koraka dalje.
Jaz sem bila prepričana ,da v meni vidi samo frendico in nič več.Poleg tega je bil on dobro situiran ,jaz pa ne.No in po treh letih so se nama poti razšle.
Jaz sem začela z mojim in nisem ga več videvala.
Pred parimi leti,pa srečam njegovega dobrega prijatelja.seveda sem vprašala tudi za tega frenda,kako je,če je poročen.....in povedal mi je,da je še vedno samski,da je postal pravi samotar in da nikoli ne  bo imel nobene,ker je bil enkrat zaljubljen in ta ga ni šmirgla...no,potem pa mi je povedal še,da sem bila tista ženska JAZ.

saj ne rečem,da mi je žal zadradi mene,ampak hočem ti povedati,da poskusi,saj tudi če mu nisi všeč ne boš nič izgubila,mogoče boš pa veliko pridobila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
25.2.2007 14:34:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snake

ja kaj ni prav da sem si všeč!!!!kaj ve si niste!!!!
v glavnem ne vem zakaj zdej razpravljamo o moji samozavesti ko pa imamo tu žensko ki ne ve kako pristopit do moškega!!!!
povem ti še enkrat, nimaš kaj zgubit, vedla boš na čem si, in še enkrat lepota je relativna, enemu si všeč drugemu ne!!!!!!dej potrudise, najdi pogum in mu nakaži da ti je všeč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

Ne bi zdej o tem katera je lepša. Zase lahko rečem, da sem povprečna, ampak, če ne bi sama naredila prvega koraka verjetno danes ne bi imela tako lepega (navzven in navznoter) fanta in prečudovitega otročka z njim.user posted image

Velikokrat se pogovarjava o mojem pogumnem koraku in vsakič prizna, da ga on nikoli ne bi naredil, ker sem mu bila preveč všeč in ni imel poguma, da bi se mi sploh približal.

Punca, korajža velja! Izgubiti nimaš nič, razen človeka, ki ti je tako všeč, da si ga ne moreš izbiti iz glave. Go, go, go,.. user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
26.2.2007 14:26:13   
snake
bravo, caffee..

kaj zdej anonimna si naredila ta korak, ja eli ne.....zdej pa me zanima če si upoštevala nasvete!!!!!!!!

sporoči kako se je izšlo in kaj si naredila!!!!!!!!

zanima meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.4.2007 11:42:53   
Anonimen
Naj vam povem kako se je vse skup začelo: bil je delavec na CPG (cestno podj.), vozil je kopača. Že ko sem ga prvič videla, mi je bil všeč. Stalno se je smejal, zbijal šale. Drugič ko sva se videla, sva se pogovarjala, kar precej časa. Potem ga nisem videla 14 dni, nakar je prišel delat priključke v našo ulico. Sprva nisem vedela da je on, nekega jutra, ob 7 slišim da eden poje, pogledam in ga vidim kako poje v kopaču. Kok sem se nasmejala zaradi njega. Videla sva se še velikokrat, kakšen krat me je pozdravil, včasih pa mi je le žvižgal. Ko je delal pri naši hiši, pa ne vem zakaj, kljub temu da sem bila zraven njega (sem očetu nekaj prinesla), me ni šlivil. Bila sem žalostna.
Kmalu je šel delat drugam, spet mi je žvižgal, enkrat ko sem bila zunaj z eno punčko z vozičkom, je šel mimo mene s kopačem in mi je 3x pomežiknil in to tako lepo! To je pa bilo zadnje. Potem sem šla v službo, on je šel delat na drug konec vasi. Videla sem ga le še, če je šel mimo mene z avtom.

Zdaj pa ga ni več, so končali z deli. jaz pa ne morem nehat mislit nanj.  Spominjam se ga, vseh nasmehov, žvižganja, najinega pogovora.  Velikokrat si želim, da bi ga spet videla, da bi spet prišel delat k nam.

Strahopetna sem zaradi svoje debelosti. Kaj bi dala, da bi lahko shujšala in postala bolj drzna pri fantih.
Večkrat si mislim: če bi bila suha, bi se mi 100% bolj posvečal, kot se mi je. Kili pa nočejo in nočejo dol.

Pogrešam ga user posted image user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
12.4.2007 13:04:13   
srki
Če te kile tako motijo in če misliš, da so kile problem, delaj na tem, da se jih znebiš. Že veliko se jih je znebilo, verjeto se jih boš tudi ti s vztrajnostjo.

Če fanta pogrešaš in če veš, kje je sedaj, ga poišči in stopi z njim v kontakt. Samo tako boš vedela resnico in samo tako boš izpolnila svoje cilje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?