Anonimen -> RE: Kako pozabiti (23.2.2007 21:06:44)
|
Meni je pa hudo,ko berem,da imaš nekoga rad mu tega ne upaš povedati se bojiš zavrnitve itd.... Daj punca reči mu namigni mu pa kaj bo bo.Ali boš živela s tem,da nikoli neboš vedela kaj bi bilo,če bi mu povedala ali te bo pač zavrnil pa veš pri čem si. Da ti opišem malo mojo zgodbo.Srečevala sva se dve leti bila sem zatreskana vanj do ušes.Tudi jaz mu nisem upala povedati ampak me je enega dne prijelo in sem mu poslala kar mail.Kako nerodno mi je bilo kaj bo rekel kaj si bo mislil.AMpak nisem pričakovala takšnega odziva,da je tudi on nor name ampak ni upal nič reči niti storiti prvega koraka kajti jaz sem poročena on pa ne.Ampak je vse skupaj pripljalo tako daleč,da se je odselil.Ni mogel zdržat zraven mene,da nebi bila skupaj.AMpak pri tebi je drugače,če sta oba samska. Midva nisva imela nič za kar mi ni žal kajti nevem kako bi se končalo ampak dandanes,ko pride domov in se srečava o resnici povedano še preskoči iskrica.In sem mu po eni strani hvaležna,da je odšel oziroma se odselil,da se vidiva zdaj mogoče enkrat dvakrat na mesec pa še to le bežno.Nobenih mailov več nobenih sms-sov.Ne morem pa reči,da sem ga dokončno pozabila. No mogla sem se izkašljat.
|
|
|
|