Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 21:28:20
|
|
|
|
viv_
|
raho, sem ti že povedala, da boš zajebana Upam, da nau kera od mojih hčera enkrat povedala, da je njen tip prekmurc po imenu Črtomir
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 23.2.2007 9:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Viv - to bo zate božja kazen Sicer pa zarja in črtomir gre po imenih kar fajn skupaj
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 23.2.2007 9:21:55
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Viv - to bo zate božja kazen Sicer pa zarja in črtomir gre po imenih kar fajn skupaj raho - zate tut Bo mel pa Črtomir taščo z lepim imenom, ha ha
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 23.2.2007 9:25:27
|
|
|
|
Pajaca
|
Zajebana do konca pa še mal. Ne bom hotla merkat otrok (razen kakšen vikend pa kakšen popoldan za par urc), drgač naj šibajo kar v vrtec. Ne bom hotla nič pomagat pri gospodinjstvu. Pa po moje me itak ne bodo dost vidl k planiram v penziji velik potovat. Tko da bo itak tko k da me ni. Pa ja če mi ne bodo ravn rekl da je otrok na neki alergičen pol bo tist dobil, razen sladkarij. Pa če bodo misll da bom jaz vnuke sam po rokah nosila se bodo motil, otroc majo za bit na tleh pa se tam igrat.
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 23.2.2007 9:27:31
|
|
|
|
viv_
|
Pajaca - lahk bi pa tamale mulce medve poženile, pol pa okol šibava skupi... Da nau razlike, da bosta lahk jamrala skupi, kje lih njima take tašče.
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 23.2.2007 9:35:49
|
|
|
|
NRMM
|
uff kje je še to. No ampak glede na napovedi bom dobila 2 zeta,tako da bo prav super . Upam,da ne bom tečna in jim težila,predvsem pa upam,da jim bom lahko pomagala.
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 23.2.2007 9:38:10
|
|
|
|
Pajaca
|
Ja ja viv najbolj bi blo, da Pajacka in Zarjo skup spraviva. Bi blo prav zabavno. Sam po moje bi naju pol Mirna in Pajacka klele k bi mogle tolkrat namest naju nečake merkat k sva midve tolk smotane babice da sam okol šibava.....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?