Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:01:05
|
|
|
|
lemavrica
|
Jest upam da bom drugačna od svoje tašče in da bo moj drugačen od mojga tasta. Je pa to težko že sedaj govorit sploh ker je še prezgodaj in je marsikdo še pod vplivom čustev zaradi svojega odnosa s taščami/tasti,pa naj bodo ti dobri ali slabi. Če bo tako kot sem si zamislila ne mislim nobenemu grenit živlenja. Pa tud ne bom, zakaj bi pa bila.
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:03:48
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Takšna, kakršni bodo tamladi do mene. Torej...če se bodo normalno obnašali, se bom tudi jaz.....če bodo pa oni žleht pa tudi jaz ne bom tiho. Jaz imam z mojo taščo in tastom čist kul odnos. Se res razumemo in se imamo fajn. Prav tako ima lep odnos moj mož z mojimi starši. Nekaj pa zagotovo drži....mislim da niso vedno tašče bav bav....mnookrat se tamlade in tamladi tako obnašajo, da ni čudno če so tastari tečni. In če tašča samo usta odpre, je že cel halo. Ker je pač tašča in mora bit tiho. MAlo strpnosti z obeh strani in življenje je lahko prav lepo in zadovoljno.
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:04:13
|
|
|
|
Taula
|
Jst ziher ne bom popolna, upam pa da bom pustila otrokom svoj prostor pod soncem Upam da bom jaz tudi taka, kaj pa bo pa ne vem
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:07:09
|
|
|
|
SašaR
|
Jaz se pa strinjam s cukerčkom, glede kašne so tašče in kakšne so tamlade. Jaz se s svojo taščo in tastom dobro razumem in moj mož s svojima tudi. Kakšna pa bom jaz kot tašča to pa je velik ???? ker nimam pojma kako bo takrat. Verjetno odvisno kakšnega tamladga/ tamlado bomo dobili k hiši.
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:14:01
|
|
|
|
Felicity
|
Kdo bi vedel! Sami pri sebi bomo verjeli da smo najboljši pod soncem. Vprašanje je, če nas bodo ostali tako videli. Če ne bodo pa na RR pisali "Moja tašča je zmaj" in podobno. Pomagajte.
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:15:51
|
|
|
|
lemavrica
|
Predvsem se bom probala izogibat temu da bi bila sitna samo zato ker sem pač jest to kasirala od svoje tašče. In konec koncev moj otrok bo živel s svojim partnerjem in ne jaz. Torej mislim da kej več kot kakega nasveta nima smisla da bi dajala.
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:24:17
|
|
|
|
srki
|
Ej, Cukr, boljše in lepše ne bi mogla napisat.
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:38:54
|
|
|
|
kalbo
|
U, si ne upam napovedati
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:40:34
|
|
|
|
Olivija
|
na srečo imam dve hčerke in če ne bo slučajno kakšna od njiju lezbijka ne bom imela snahe. Odnos tašča-zet se mi pa ne zdi tako zelo problematičen.
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:50:10
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija na srečo imam dve hčerke in če ne bo slučajno kakšna od njiju lezbijka ne bom imela snahe. Kaj s pa zdaj povedala'??? A nisi mal zamešala stvari??
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 12:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 13:36:15
|
|
|
|
polma
|
Jaz bi se pa najraje preselila na Florido, da bi jim dala mir! Si ne zaupam ,imam slabe izkušnje s svojo družino !!!!
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 13:38:25
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: Olivija na srečo imam dve hčerke in če ne bo slučajno kakšna od njiju lezbijka ne bom imela snahe. Kaj s pa zdaj povedala'??? A nisi mal zamešala stvari?? opa, sem jaz malo zamešala....spregledala besedico NE vmes
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 13:39:08
|
|
|
|
Olivija
|
A ni logično , jaz računam na dva zeta, lahko se pa kaj obrne in bom dobila kakšno shaho, če bodo možne istospolne poroke. To sem napisala zato, ker poznam en fleten par dveh žensk, imata pa tudi zelo fletno hčerko. Po moje se bo kakšen moj zet pritoževal takole: "moja tašča nam pa nič ne pospravlja, tudi s kuha ne ... pa kakšen ima šele doma."
< Sporočilo je popravil Olivija -- 22.2.2007 13:40:11 >
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 14:06:06
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija Po moje se bo kakšen moj zet pritoževal takole: "moja tašča nam pa nič ne pospravlja, tudi s kuha ne ... pa kakšen ima šele doma." Hvala ti, Olivija, si mi odprla oči! Ne bo mi treba zbežat na Florido !
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 14:11:07
|
|
|
|
sneška_
|
Čez kakšnih 20 let bom povedala. Upam da ne bom tečna.na koncu bojo otroci povedali.
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 16:22:18
|
|
|
|
rija
|
Uh, jaz bom prava bič Ela, pazi se.....
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 17:23:21
|
|
|
|
Nattka
|
Bolj bomo stari, bolj bomo tečni
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 17:41:45
|
|
|
|
hariba
|
Jaz se ful stinjam z cukrček. Več strpnosti iz nene in druge strani pa se da marsikateri problem rešit. In pustit starim in mladim, da želijo tako kot njim paše po svoje. Ravno v naši ulici je 1 tak zanimiv primer. Včeraj sem v trgovini srečala tastaro in je močno udrihala čez tamlado s katero živijo v isti hiši. No da nes sem v trgovini tamlado sosedo in je svojo taščo označila za zmaja No kdo je zdaj slab?
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 17:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkrat sem že bila blizu,da postanem tašča,no,več let sem bila nezakonska tašča Nič težila,vedno na pomoč priskočila,sedaj pa osebo sovražim iz dna duše,ker je hudo prizadela mojo hčer in ji še ne da miru. In spet sem 4 leta že nezakonska tašča,dekletu mojega sina.Sicer ne živita z nami,ampak dobro se razmeva,mi je kot hči,nič ne težim nič se ne pritožujem. Pred nekaj časa nazaj sta me oba že obvestila,da če bo otrček prišel,da naj se pripravim,da ga dobim v varstvo Ja čakaj malo no,pa saj je še ena mama!! Dečva pa:ne bi rada debatirala o tem. Jaoj meni,doživljensko bom imela opravka z otroci. Če bo šlo tako naprej bom postla zadirčna,zoprna,zmjevska tašča
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 20:11:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, še mama sem bolj za silo in za sproti. Da bi pa razmišljala 30 let naprej, pa z mojo glavo ne gre.
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 21:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tecna Upam, da me bodo poslusali na nacin 'cez eno uho not, cez drugo ven', ko jim bom utrujala s prastarimi metodami vzgoje otrok in podobnega .. uh, mene to ze zdaj razjezi! LP
|
|
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 21:10:12
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz bom popolna tašča. Torej mrtva. Ker bom najbrž prej mrtva, preden bosta moja otroka imela otroke. Sva namreč že midva z možem zelo pozna in če bosta še moja otroka tako pozna Drugače pa me raje vprašaj čez 40 let. Če bom še videla in in ne bom dementna, ti bom z veseljem odgovorila
|
|
RE: kakšne tašče al pa tasti boste? 22.2.2007 21:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam na enako kot Marogica
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?