|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšne tašče al pa tasti boste?
22.2.2007 11:57:14   
lunca77
Pozdravljeni!

Glede na pritožbe in scene s sorodniki me samo zanima. Jst ziher ne bom popolna, upam pa da bom pustila otrokom svoj prostor pod soncem, čeprav mal pa bom user posted image . Da jim ne bo prelepo user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšne tašče al pa tasti boste?
22.2.2007 12:01:05   
lemavrica
Jest upam da bom drugačna od svoje tašče in da bo moj drugačen od mojga tasta. Je pa to težko že sedaj govorit sploh ker je še prezgodaj  in je marsikdo še pod vplivom čustev zaradi svojega odnosa s taščami/tasti,pa naj bodo ti dobri ali slabi. Če bo tako kot sem si zamislila ne mislim nobenemu grenit živlenja. Pa tud user posted image  ne bom, zakaj bi pa bila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2007 12:03:48   
CUKRČEK
Takšna, kakršni bodo tamladi do mene. Torej...če se bodo normalno obnašali, se bom tudi jaz.....če bodo pa oni žleht pa tudi jaz ne bom tiho.

Jaz imam z mojo taščo in tastom čist kul odnos. Se res razumemo in se imamo fajn. Prav tako ima lep odnos moj mož z mojimi starši.

Nekaj pa zagotovo drži....mislim da niso vedno tašče bav bav....mnookrat se tamlade in tamladi tako obnašajo, da ni čudno če so tastari tečni. In če tašča samo usta odpre, je že cel halo. Ker je pač tašča in mora bit tiho.

MAlo strpnosti z obeh strani in življenje je lahko prav lepo in zadovoljno.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2007 12:04:13   
Taula
 Jst ziher ne bom popolna, upam pa da bom pustila otrokom svoj prostor pod soncem

Upam da bom jaz tudi taka, kaj pa bo pa ne vemuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2007 12:07:09   
SašaR
Jaz se pa strinjam s cukerčkom, glede kašne so tašče in kakšne so tamlade.

Jaz se s svojo taščo in tastom dobro razumem in moj mož s svojima tudi.

Kakšna pa bom jaz kot tašča to pa je velik ???? ker nimam pojma kako bo takrat. Verjetno odvisno kakšnega tamladga/ tamlado bomo dobili k hiši.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2007 12:14:01   
Felicity
Kdo bi vedel!

Sami pri sebi bomo verjeli da smo najboljši pod soncem. Vprašanje je, če nas bodo ostali tako videli.user posted image
Če ne bodo pa na RR pisali "Moja tašča je zmaj" in podobno.user posted image  Pomagajte.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2007 12:15:51   
lemavrica
Predvsem se bom probala izogibat temu da bi bila sitna samo zato ker sem pač jest to kasirala od svoje tašče. In konec koncev moj otrok bo živel s svojim partnerjem in ne jaz. Torej mislim da kej več kot kakega nasveta nima smisla da bi dajala.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2007 12:24:17   
srki
Ej, Cukr, boljše in lepše ne bi mogla napisat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2007 12:38:54   
kalbo
U, si ne upam napovedatiuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2007 12:40:34   
Olivija
na srečo imam dve hčerke user posted image  in če ne bo slučajno kakšna od njiju lezbijka ne bom imela snahe. user posted image   Odnos tašča-zet se mi pa ne zdi tako zelo problematičen.

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2007 12:50:10   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

na srečo imam dve hčerke user posted image  in če ne bo slučajno kakšna od njiju lezbijka ne bom imela snahe. user posted image   

Kaj s pa zdaj povedala'??? A nisi mal zamešala stvari??user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2007 12:50:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2007 13:36:15   
polma
Jaz bi se pa najraje preselila na Florido, da bi jim dala mir! Si ne zaupam ,imam slabe izkušnje s svojo družino user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2007 13:38:25   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

na srečo imam dve hčerke user posted image  in če ne bo slučajno kakšna od njiju lezbijka ne bom imela snahe. user posted image   

Kaj s pa zdaj povedala'??? A nisi mal zamešala stvari??user posted image

opa, sem jaz malo zamešala....spregledala besedico NE vmesuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2007 13:39:08   
Olivija
A ni logično user posted image , jaz računam na dva zeta, lahko se pa kaj obrne in bom dobila kakšno shaho, če bodo možne istospolne poroke. To sem napisala zato, ker poznam en fleten par dveh žensk, imata pa tudi zelo fletno hčerko.

Po moje se bo kakšen moj zet pritoževal takole: "moja tašča nam pa nič ne pospravlja, tudi s kuha ne ... pa kakšen ima šele doma." user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 22.2.2007 13:40:11 >

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.2.2007 14:06:06   
polma
Po moje se bo kakšen moj zet pritoževal takole: "moja tašča nam pa nič ne pospravlja, tudi s kuha ne ... pa kakšen ima šele doma." user posted image

Hvala ti, Olivija, si mi odprla oči! Ne bo mi treba zbežat na Floridouser posted image !

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.2.2007 14:11:07   
sneška_
Čez kakšnih 20 let bom povedala. Upam da ne bom tečna.na koncu bojo otroci povedali.

Najdojenček

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.2.2007 16:22:18   
rija
Uh, jaz bom prava bič user posted image user posted image

Ela, pazi se.....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.2.2007 17:23:21   
Nattka
Bolj bomo stari, bolj bomo tečni user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.2.2007 17:41:45   
hariba
Jaz se ful stinjam z cukrček.  Več strpnosti iz nene in druge strani pa se da marsikateri problem rešit. In pustit starim in mladim, da želijo tako kot njim paše po svoje. Ravno v naši ulici je 1  tak zanimiv primer. Včeraj sem v trgovini srečala tastaro in je močno udrihala čez tamlado s katero živijo v isti hiši. No da nes  sem v trgovini tamlado sosedo in je svojo taščo označila za zmajauser posted image  No kdo je zdaj slab?

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.2.2007 17:54:07   
Anonimen
Enkrat sem že bila blizu,da postanem tašča,no,več let sem bila nezakonska taščauser posted image Nič težila,vedno na pomoč priskočila,sedaj pa osebo sovražim iz dna duše,ker je hudo prizadela mojo hčer in ji še ne da miru.
In spet sem 4 leta že nezakonska tašča,dekletu mojega sina.Sicer ne živita z nami,ampak dobro se razmeva,mi je kot hči,nič ne težim nič se ne pritožujem.
Pred nekaj časa nazaj sta me oba že obvestila,da če bo otrček prišel,da naj se pripravim,da ga dobim v varstvouser posted image Ja čakaj malo no,pa saj je še ena mama!!
Dečva pa:ne bi rada debatirala o tem.
Jaoj meni,doživljensko bom imela opravka z otroci.
Če bo šlo tako naprej bom postla zadirčna,zoprna,zmjevska taščauser posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.2.2007 20:11:42   
Anonimen
Joj, še mama sem bolj za silo in za sproti. Da bi pa razmišljala 30 let naprej, pa z mojo glavo ne gre.

(odgovor članu lunca77)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
22.2.2007 21:04:52   
Anonimen
Tecna user posted image  

Upam, da me bodo poslusali na nacin 'cez eno uho not, cez drugo ven', ko jim bom utrujala s prastarimi metodami vzgoje otrok in podobnega .. uh, mene to ze zdaj razjezi!

LP

(odgovor članu lunca77)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
22.2.2007 21:10:12   
Marogica
Jaz bom popolna tašča. Torej mrtva. user posted image Ker bom najbrž prej mrtva, preden bosta moja otroka imela otroke. Sva namreč že midva z možem zelo pozna in če bosta še moja otroka tako poznauser posted image

Drugače pa me raje vprašaj čez 40 let. Če bom še videla in in ne bom dementna, ti bom z veseljem odgovorilauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.2.2007 21:13:25   
Anonimen
Upam na enako kot Marogicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?