|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko tekočine na dan?
23.9.2004 10:04:42   
Anonimen
Včeraj sem bila na sestanku v vrtcu, pa se je ena mamica pohvalila, da njen otrok na dan popije 2 do 3 litre tekočine... Pa tako fino s eji je zdelo... A mislite, da je to dobro? Po mojem je toliko tekočine preveč. Saj vse sproti splakne iz telesa, če drugega ne. Po mojem nobeno pretiravanje ni dobro.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko tekočine na dan?
23.9.2004 10:05:25   
Anonimen
Aja, pozabila sem napisati, da so otroci stari okoli 2 let.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko tekočine na dan?
23.9.2004 10:08:11   
Anonimen
hejla...:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:Meni se pa zdi da spijejo toliko kokr so žejni,brez veze posiljevat otroka z pitjem.A ni malo pretirano?'':zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko tekočine na dan?
23.9.2004 10:09:45   
Lenny
Oj, pa sem mislila, da naš veliko spije. Tam liter do liter in pol že, več pa ne, pa je tudi 2-letnik.
Kaj pa vem, naš sam prosi za pijačo (vodo, čaj, včasih sok), takrat jo dobi.
Tudi mene zanima, koliko spijejo ostali. Tri litre? Toliko je še za odrasle veliko :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko tekočine na dan?
23.9.2004 10:33:16   
mala maja
NE VEM NAŠ PRECEJ POPIJE AMPAK 3 LITE PA NE.:zmeden::zmeden::zmeden:

Mogoče 1.5 mogoče malo več??Star je pa 3 leta pa pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko tekočine na dan?
23.9.2004 13:05:40   
atena
Naš malček spije komaj deci na dan pri enem letu od kolegice pa tudi okrog 3 litre, odvisni od otoka,eni več drugi manj, se nima smisla s tem obremenjevati.Se pa strinjam da je 3 litr res malo veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko tekočine na dan?
23.9.2004 13:31:34   
Donja
Jaz sem slišala, da otrok nikoli ne popije preveč. Se pa s tem nisem nikoli preveč ubadala. Spije nekje okrog liter vode na dan. Vsaj čez vikend. V vrtcu pa tudi pridno pijejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?