Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 11:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi nisem še nikoli sanjala, da bi bla noseča, ali da bi rodila, pa tud še do dans nisem. Že 5 let,.........
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 17:38:23
|
|
|
|
zorica
|
Moja je pravkar prišla.Teden dni prej,... Sploh ne bom več nič komentirala na to, ker se mi zdi brezveze. Ostalim čakajočim pa želim vso srečo!
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 18:06:15
|
|
|
|
andreja2000
|
,tako žal mi je zorica,nikar ne obupaj,ker ti bo enkrat uspelo in boš Drži se in veliko moči ti želim.
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 18:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zorica zate,in drži se!
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 18:59:03
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 ,tako žal mi je zorica,nikar ne obupaj,ker ti bo enkrat uspelo in boš Drži se in veliko moči ti želim.
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 19:02:22
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz tudi nisem še nikoli sanjala, da bi bla noseča, ali da bi rodila, pa tud še do dans nisem. Že 5 let,......... Oprosti, ampak se moram skašljat Ta stran je bila odprta - za spodbudo in v oporo Zorici, ki je čakala na rezultat IVI-ja Saj tukaj nas je res velikooooooooooo, ki si želimo, upamo, se žalostimo in veselimo......... Pa ne na tej strani - tud jaz se trudim že 5 let zagledat , pa mi ne rata , pa se kje drugje zjočem , draga ANONIMNA
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 19:32:51
|
|
|
|
zorica
|
Ja nič punce,...Bo treba iti v nove boje .Sem še vedno prepričana, da v kratkem ugledam .Po eni strani sploh nisem presenečena, da se je prikazala.Zgleda da sem kljub vsemu navajena, da pride vsak mesec na obisk. Kdor čaka - dočaka.Bom pač čakala in veselo . Lepa hvala vsem, ki ste mi stale ob strani !!!1
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 19:35:47
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Ja nič punce,...Bo treba iti v nove boje .Sem še vedno prepričana, da v kratkem ugledam .Po eni strani sploh nisem presenečena, da se je prikazala.Zgleda da sem kljub vsemu navajena, da pride vsak mesec na obisk. Kdor čaka - dočaka.Bom pač čakala in veselo . Lepa hvala vsem, ki ste mi stale ob strani !!!1 Tako se govori, naprej je treba,v nove boje, Zorica in mi s tabo!!!Saj veš, kdor čaka....-....dočaka baje
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 19:36:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 ,tako žal mi je zorica,nikar ne obupaj,ker ti bo enkrat uspelo in boš Drži se in veliko moči ti želim. Zorica ostala sem brez besed. LP Mojca
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 5.3.2007 19:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga anonimna,žal bi lahko takole bedarijo napisala ven pod svojim pravim nicom,ne pa da se skrivaš. Očitno ne veš kaj se pomeni truditi za otroka po več let.Upam tudi in ti niti ne želim,da občutiš takole grenkobo. ..................................................pa vso srečo ti želim.
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 6.3.2007 7:11:50
|
|
|
|
tejčika9
|
Zorica ful mi je hudo zate Boš vidla vse bomo kmalu zagledale
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 6.3.2007 9:13:28
|
|
|
|
curkica
|
O, zorica, res škoda . Vem, kako ti je, tudi jaz sem pred 1 mesecem imela IUI in sem potem dobila . Ga ni hujšega!!! Misliš, da če bojo z IUI pomagali malim plavalčkom priti bliže do "jedra", je pozitiven rezultat neizogiben. Ampak nas žalostna novica - , kaj hitro preseneti. Jaz se včasih sprašujem, kako to, da ne pomaga; če jajčece dozori in se sprosti in pošljejo "vojačke" skoraj čisto blizu, ... Ne vem no! Jaz sem že čisto potrta včasih. Sicer sem imela komaj prvi IUI, ampak tudi za drugega nisem čisto pozitivno naravnana. Po naslednji M grem spet. Pa kar bo, bo. Včasih sem že tako obupana, da sploh ne verjamem, da bom kdaj . Nekako si sama sebe sploh ne znam predstavljati v "drugem stanju". Mogoče pa je to dober znak. Kot ste rekle že višje na tem forumu, tisto kar si najbolj želiš, nikoli ne dobiš. Mogoče bi si mogla otročka NE želeti, ...
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 14.3.2007 9:41:07
|
|
|
|
konina
|
Lep pozdrav. Zorica, žal mi je za negativen rezultat. Kaže, da IVI ni tako preprost in učinkovit kot se nam je zdelo. Tudi jaz sem se danes soočila z po drugem IVI in me navdajajo dvomi in upanje vse bolj bledi. Vendar pa malo le še tli. Morda pa bo? Toliko želja je na tem forumu, toliko otročkov zaželjenih, pa se ne uresniči. Še sreča da tu pa tam le pove kakšna dobro novico in nam vlije upanje, da bomo vse enkrat doživele to srečo. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 14.3.2007 9:44:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Konina, ,žal mi je da ni uspelo v drugem IUI.Sama imam za seboj 5 IUI neuspelih,1 ISCI in eno naravno zanositev z ss. Sedaj me čaka 2 ISCI in me loči do pvih injekcij le še slabih 29.dni. Konina zapomni si reka:UPANJE UMRE ZADNJE!!! LP Mojca
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 14.3.2007 12:06:56
|
|
|
|
konina
|
mojca9000, hvala za vzpodbudo. Danes jo potrebujem, saj bo jutri bolje. Postane mi kar nerodno, ko preberem kako pogumna si in kaj vse si dala že skozi. Midva imava že prečudovito hčerko, ki si sicer želi bratca ali sestrico zelo, zelo. Vendar pa mislim, da se bomo počasi odločili, da bomo naravi prepustili, da odloči ali bomo še kaj imeli ali ne. Se pa tudi midva že trudiva od konca leta 2002. Tako, da časovno sva pa tam nekje skupaj. Hvala za vzpodbudo. Lp, NIna
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 14.3.2007 12:22:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: konina mojca9000, hvala za vzpodbudo. Danes jo potrebujem, saj bo jutri bolje. Postane mi kar nerodno, ko preberem kako pogumna si in kaj vse si dala že skozi. Midva imava že prečudovito hčerko, ki si sicer želi bratca ali sestrico zelo, zelo. Vendar pa mislim, da se bomo počasi odločili, da bomo naravi prepustili, da odloči ali bomo še kaj imeli ali ne. Se pa tudi midva že trudiva od konca leta 2002. Tako, da časovno sva pa tam nekje skupaj. Hvala za vzpodbudo. Lp, NIna Ja ni kaj hvaliti saj smo zato tukaj da smo ena drugi v tožlažbo,oporo in pomoč.Midva se trudima od maja 2003,torej se vidva dlje časa kot midve.Midva pa še nimava nobene doma,žal jo boma pa kmalu imela. LP Mojca
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 24.4.2007 11:06:48
|
|
|
|
zorica
|
Tosja hvala da misliš name. Od IUI je minilo osem dni in jaz se trudim čim manj misliti na vse skupaj.Koliko mi uspe,...Rada bi mislila optimistično, pa odkrito povedano nič ne pričakujem.Verjetno se bo pokazala kot vedno in bo to - to.Pa kaj čemo. Trenutno razmišljam o vseh drugih stvareh.Bolj vsakdanjih.Spomladansko čiščenje in saditev rož . Ne ljubi se mi več da bi non stop študirala na to, če je uspelo ali ne.Sedeva pa upam da je,...
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 24.4.2007 12:46:13
|
|
|
|
andreja2000
|
zorica močno,močno upam,da ti je to pot uspelo in stiskam pesti za zate,za srečo ,drži se,Zorica,mislim nate!
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 24.4.2007 17:01:12
|
|
|
|
citrončica
|
Zorica,to da si nehala le o tem razmišljat,je samo pozitivno ,držim pesti za !!!!
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 24.4.2007 20:26:35
|
|
|
|
tosja
|
Ti kar posadi rožice pa bo tudi!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?