|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Današnji IUI-Zorica!
5.3.2007 11:37:47   
Anonimen
Jaz tudi nisem še nikoli sanjala, da bi bla noseča, ali da bi rodila, pa tud še do dans nisem. Že 5 let,.........

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
5.3.2007 17:38:23   
zorica

Moja user posted image je pravkar prišla.Teden dni prej,...

Sploh ne bom več nič komentirala na to, ker se mi zdi brezveze.

Ostalim čakajočim pa želim vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
5.3.2007 18:06:15   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ,tako žal mi je  zorica,nikar ne obupaj,ker ti bo enkrat uspelo in boš user posted image
Drži se in veliko moči ti želim.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
5.3.2007 18:10:36   
Anonimen
Zorica zate,in drži se!
user posted image

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
5.3.2007 18:59:03   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ,tako žal mi je  zorica,nikar ne obupaj,ker ti bo enkrat uspelo in boš user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 55
5.3.2007 19:02:22   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz tudi nisem še nikoli sanjala, da bi bla noseča, ali da bi rodila, pa tud še do dans nisem. Že 5 let,.........

Oprosti, ampak se moram skašljat user posted image  Ta stran je bila odprta - za spodbudo in v oporo Zorici, ki je čakala na rezultat IVI-ja user posted image

Saj tukaj nas je res velikooooooooooo, ki si želimo, upamo, se žalostimo in veselimo.........
Pa ne na tej strani - tud jaz se trudim že 5 let zagledat user posted image  user posted image , pa mi ne rata user posted image , pa se kje drugje zjočemuser posted image , draga ANONIMNAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
5.3.2007 19:32:51   
zorica

Ja nič punce,...Bo treba iti v nove boje user posted image .Sem še vedno prepričana, da v kratkem ugledam user posted image .Po eni strani sploh nisem presenečena, da se je  user posted image prikazala.Zgleda da sem kljub vsemu navajena, da pride vsak mesec na obisk.

Kdor čaka - dočaka.Bom pač čakala in veselo user posted image .

Lepa hvala vsem, ki ste mi stale ob strani !!!1

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
5.3.2007 19:35:47   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Ja nič punce,...Bo treba iti v nove boje user posted image .Sem še vedno prepričana, da v kratkem ugledam user posted image .Po eni strani sploh nisem presenečena, da se je  user posted image prikazala.Zgleda da sem kljub vsemu navajena, da pride vsak mesec na obisk.

Kdor čaka - dočaka.Bom pač čakala in veselo user posted image .

Lepa hvala vsem, ki ste mi stale ob strani !!!1

user posted image user posted image user posted image Tako se govori, naprej je treba,v nove boje, Zorica in mi s tabo!!!Saj veš, kdor čaka....-....dočaka bajeuser posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
5.3.2007 19:36:07   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zorica ostala sem brez besed.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 59
5.3.2007 19:37:43   
Anonimen
Draga anonimna,žal bi lahko takole bedarijo napisala ven pod svojim pravim nicom,ne pa da se skrivaš.
Očitno ne veš kaj se pomeni truditi za otroka po več let.Upam tudi in ti niti ne želim,da občutiš takole grenkobo.

..................................................pa vso srečo ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
6.3.2007 7:11:50   
tejčika9
Zorica ful mi je hudo zate
Boš vidla vse bomo kmalu zagledaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
6.3.2007 9:13:28   
curkica
O, zorica, res škoda user posted image user posted image user posted image . Vem, kako ti je, tudi jaz sem pred 1 mesecem imela IUI in sem potem dobila user posted image . Ga ni hujšega!!! Misliš, da če bojo z IUI pomagali malim plavalčkom priti bliže do "jedra", je pozitiven rezultat neizogiben. Ampak nas žalostna novica - user posted image , kaj hitro preseneti. Jaz se včasih sprašujem, kako to, da ne pomaga; če jajčece dozori in se sprosti in pošljejo "vojačke" skoraj čisto blizu, ... Ne vem no! Jaz sem že čisto potrta včasih. Sicer sem imela komaj prvi IUI, ampak tudi za drugega nisem čisto pozitivno naravnana. Po naslednji M grem spet. Pa kar bo, bo. Včasih sem že tako obupana, da sploh ne verjamem, da bom kdaj user posted image . Nekako si sama sebe sploh ne znam predstavljati v "drugem stanju". Mogoče pa je to dober znak. Kot ste rekle že višje na tem forumu, tisto kar si najbolj želiš, nikoli ne dobiš. Mogoče bi si mogla otročka NE želeti, ...

(odgovor članu tejčika9)
Neposredna povezava do sporočila: 62
14.3.2007 9:41:07   
konina
Lep pozdrav. Zorica, žal mi je za negativen rezultat. Kaže, da IVI ni tako preprost in učinkovit kot se nam je zdelo. Tudi jaz sem se danes soočila z user posted image  po drugem IVI in me navdajajo dvomi in upanje vse bolj bledi. Vendar pa malo le še tli. Morda pa bo? Toliko želja je na tem forumu, toliko otročkov zaželjenih, pa se ne uresniči. Še sreča da tu pa tam le pove kakšna dobro novico in nam vlije upanje, da bomo vse enkrat doživele to srečo.

Lp, Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
14.3.2007 9:44:06   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image Konina,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,žal mi je da ni uspelo v drugem IUI.Sama imam za seboj 5 IUI neuspelih,1 ISCI in eno naravno zanositev z ss.
Sedaj me čaka 2 ISCI in me loči do pvih injekcij le še slabih 29.dni.

Konina zapomni si reka:UPANJE UMRE ZADNJE!!!

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 64
14.3.2007 12:06:56   
konina
mojca9000, hvala za vzpodbudo. Danes jo potrebujem, saj bo jutri bolje. Postane mi kar nerodno, ko preberem kako pogumna si in kaj vse si dala že skozi. Midva imava že prečudovito hčerko, ki si sicer želi bratca ali sestrico zelo, zelo. Vendar pa mislim, da se bomo počasi odločili, da bomo naravi prepustili, da odloči ali bomo še kaj imeli ali ne. Se pa tudi midva že trudiva od konca leta 2002. Tako, da časovno sva pa tam nekje skupaj.
Hvala za vzpodbudo.

Lp, NIna

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 65
14.3.2007 12:22:47   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: konina

mojca9000, hvala za vzpodbudo. Danes jo potrebujem, saj bo jutri bolje. Postane mi kar nerodno, ko preberem kako pogumna si in kaj vse si dala že skozi. Midva imava že prečudovito hčerko, ki si sicer želi bratca ali sestrico zelo, zelo. Vendar pa mislim, da se bomo počasi odločili, da bomo naravi prepustili, da odloči ali bomo še kaj imeli ali ne. Se pa tudi midva že trudiva od konca leta 2002. Tako, da časovno sva pa tam nekje skupaj.
Hvala za vzpodbudo.

Lp, NIna

Ja ni kaj hvaliti saj smo zato tukaj da smo ena drugi v tožlažbo,oporo in pomoč.Midva se trudima od maja 2003,torej se vidva dlje časa kot midve.Midva pa še nimava nobene user posted image  doma,žal jo boma pa kmalu imela.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: IUI-Zorica!
19.4.2007 20:16:51   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Zorica držim pestke, mislim nate user posted image
Ta mesec si šla polna optimizma na IVI - verjamem, da boš čez dober teden zagledala lep, debel user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 67
22.4.2007 20:49:17   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Zorica še kr stiskamoooooooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
24.4.2007 11:06:48   
zorica

Tosja hvala da misliš name.
Od IUI je minilo osem dni in jaz se trudim čim manj misliti na vse skupaj.Koliko mi uspe,...Rada bi mislila optimistično, pa odkrito povedano nič ne pričakujem.Verjetno se bo user posted image pokazala kot vedno in bo to - to.Pa kaj čemo.
Trenutno razmišljam o vseh drugih stvareh.Bolj vsakdanjih.Spomladansko čiščenje in saditev rož user posted image .
Ne ljubi se mi več da bi non stop študirala na to, če je uspelo ali ne.Sedeva pa upam da je,...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
24.4.2007 12:46:13   
andreja2000
zorica močno,močno upam,da ti je to pot uspelo in stiskam pesti za user posted image
zate,za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,drži se,Zorica,mislim nate!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 70
24.4.2007 17:01:12   
citrončica
Zorica,to da si nehala le o tem razmišljat,je samo pozitivnouser posted image ,držim pesti zauser posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 71
24.4.2007 20:26:35   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image   Ti kar posadi rožice user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  pa bo tudi! user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
24.4.2007 21:14:08   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Zorica,to da si nehala le o tem razmišljat,je samo pozitivnouser posted image ,držim pesti zauser posted image !!!!

Se bom kar pod tale post podpisala.Držim zate,za vaju in za vajino user posted image  velike in ogromne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 73
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?