Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 1.3.2007 19:26:00
|
|
|
|
zorica
|
Mojca9000 počutim se tak slabo, da mi je težko verjeti da bi naj bil to kak nosečniški znak.Občutek mam da bom fasala tako virozo .Cel dan sem bila tako kot včeraj dobro, pa pridem domov pa se počutim, kot da me je vlak povozil,...
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 1.3.2007 19:46:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Mojca9000 počutim se tak slabo, da mi je težko verjeti da bi naj bil to kak nosečniški znak.Občutek mam da bom fasala tako virozo .Cel dan sem bila tako kot včeraj dobro, pa pridem domov pa se počutim, kot da me je vlak povozil,... Zorica! Lepo na kavč,lepo počivaj in misli pozitvno,črne misli pa ššššččččččččč od naše Zorice vstran no.Če ne bo črne misli jaz zelo huda na vas. Zorica naj ti dnevi do testa čimprej minejo in ne pozabi upanje umre zadnje!!! LP Mojca
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 1.3.2007 19:58:23
|
|
|
|
tosja
|
Zorica, počivaj, pij veliko tekočine in predvsem misli pozitivno!!!
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 1.3.2007 20:04:47
|
|
|
|
curkica
|
Pozdravček zorica! Se strinjam z mojco, črne misli stran in mislit le na najlepše. Mogoče je tud ta viroza znak za , saj včasih poslušaš kere, da grejo k zdravniku zaradi bolezni, tam pa ugotovijo, da je pravzaprav noseča. Jaz ti seveda želim vse naj naj . Bi vam pa zastavila še eno vprašanje: Jaz sem imela IUI 7.02., a ni bilo uspešno, saj sem 31. dan ciklusa (22.02.) dobila M. 2 dni prej sem naredila tudi test in ni pokazal nič. Zdaj se mi pa že ene par dni dogaja, da mi je ful kr neki slabo. Ponavadi dopoldne, popoldne pa se situacija bolj ali manj umiri. Sploh ne vem. Sicer je res, da imam tudi blago obliko neke viroze - kašljam in iz nosa mi teče, ampak da bi mi blo zaradi tega tudi slabo? Kaj pa ve pravite na to? A bi blo možno, da sem vseeno zanosila? sicer ni bla grozno opazna, ni blo nič kaj rdeče krvi, ampak bolj rjava oz. že skoraj črna. Niti ni trajala dolgo, le drugi dan je bila bolj intenzivna, tretji dan že skoraj nič več, 4 dan pa samo še rjav izcedek (ponavadi 2 in 3 dan ful krvavim). Mi lahko katera prosim pomaga, kaj bi to lahko pomenilo? Bom najbrž probala kar še 1x test nardit. Čist sem že zmedena. Med brskanjem po internetu sem zasledila, da bi taka krvavitev lahko pomenila celo tudi izvenmaternično nosečnost. Hvala za odgovore, pa lep dan vsem skupaj še naprej!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 1.3.2007 20:13:40
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: curkica Mi lahko katera prosim pomaga, kaj bi to lahko pomenilo? Bom najbrž probala kar še 1x test nardit. Čist sem že zmedena. Med brskanjem po internetu sem zasledila, da bi taka krvavitev lahko pomenila celo tudi izvenmaternično nosečnost. Hvala za odgovore, pa lep dan vsem skupaj še naprej!!!!!!!!! Curkica mislim, da s našla rešitev - ponovno naredi test! Se je že zgodilo, da so punce delale test, ki ni pokazal nič, pa so bile . Držim pesti!!! Izvenmaternično nosečnost pa spremljajo tudi bolečine -močne bolečina.... tako, da verjamem, da pri tebi ne gre za to. Ti pa predlagam, da kar jutri narediš test in greš h G!
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 1.3.2007 21:07:11
|
|
|
|
Ayo
|
Zorica, tudi iz moje strani pestke, da se prime!!! Glede viroze pa - tudi mene se nekaj prijemlje pa ste me sedaj ti in ostale spravile v dvom... ...samo joskice pa nic ne bolijo. Pa tebe? LP
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 1.3.2007 21:13:19
|
|
|
|
andreja2000
|
zorica tudi jaz močno ,močno stiskam pesti zate in .Mislim nate,ti pa le upoštevaj nasvet mojce9000 in misli pozitivno.
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 2.3.2007 20:12:22
|
|
|
|
tosja
|
zorica, upam da je tvoje počutje boljše! Še nekaj dni bomo stiskali pestke in milsili nate! Če sem lahko malo radovedna - 14 dni po IVI imaš v bolnici pregled??? Pošiljam ti vagon
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 2.3.2007 20:53:04
|
|
|
|
zorica
|
Zdravo punce ! Špikanje spodaj se nadaljuje, ne sicer tako intenzivno kot nekaj dni nazaj, a me vseeno vsake toliko ščipne.Mislim da je to celo v maternici .Je to možno'Joške so me začela danes boleti, ne nevem kaj - bolj bradavičke, počutje pa tak tak.Dosti naredi tudi vreme, saj je res obub. Jutri se bo moj peljal 25km v eno stran po test v Mullerja, onega ki bi naj pokazal 10dni po oploditvi.Ne zdržim. Aha Tosja, kaj pa se tvojega vprašanja tiče, če grem 14dni po inseminaciji v MB na pregled, je odgovor NE. Če domi itak ne, če pa še ne pride in test pokaže - bom pa pač čakala, kdaj se vlije.
< Sporočilo je popravil zorica -- 2.3.2007 20:55:50 >
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 2.3.2007 20:57:38
|
|
|
|
Anitka
|
Zorica tudi jaz stiskam pestke zate
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 2.3.2007 21:18:19
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica joške so me začela danes boleti, ne nevem kaj - bolj bradavičke, počutje pa tak tak. jaaaaaaaaaaaaaaa prvi znaki Jutri se bo moj peljal 25km v eno stran po test v Mullerja, onega ki bi naj pokazal 10dni po oploditvi.Ne zdržim. če ne zdržiš, in če čutiš, da boš potem bolj mirna Naj ti pokaže lep
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 2.3.2007 21:19:37
|
|
|
|
koala
|
zorica rahlo povišana telesna temperatura je lahko zank nosečnosti, Stiskam pesti, da vama rata in da drug teden javiš, da si srečka nosečka za srečo
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 2.3.2007 21:30:39
|
|
|
|
zorica
|
Ne se mi smejat, kaj bom sedaj napisala. Vsak mesec pred sanjam, da sem noseča in potem seveda pride.Včeraj pa sem sanjala, da nisem noseča.Kar pomeni, da bi se moralo nasprotno uresničiti Sem čist notri padla !Upam in molim - da bo le pomagalo oz. zdaj že je kaj je Mam pa res občutek in moj prav tako, da nama je uspelo!!!!!! Hvala vsem!
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 2.3.2007 22:40:49
|
|
|
|
Anitka
|
Zorica mislim, da si ti naša nova srečka Škoda le, ker me jutri ne bo na RR-ji inme bo do nedelje mučla radovednost. Res srčno upam, da bo test pokazal P.S. Koala mi boš sporočila ti in potešila mojo radovednost ?
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 3.3.2007 7:10:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zorica! Ko sem še jaz hodila na neke izpite,ko se mi je vendo sanjalo,da ga nisem naredila sem ga naredila.Ko se ki je enkrat sanjalo,da sem ga naredila pa sem padla. Torej je odgovor jasen ,ti si naša nova srečka .Joj kok me bo radovdnost,daj ko se tvoj vrne domov takoj na rr in poročaj novičko. LP Mojca
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 3.3.2007 11:53:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zorica,daj naredi že tle test mene tolk matra firbec,da še delati ne morem nič. LP Mojca
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 3.3.2007 15:24:49
|
|
|
|
tosja
|
Zoricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa firbčne babnice čakamooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 3.3.2007 17:20:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,jaz pa mislim in sumim,da naša Zorica kje veselo nazdravlja,če je na testu videla .Ja,ja upam,da bo tole res kaj mislim in slutim jaz sedaj no. Zoricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa javi veselo novičko!!!!!!!!!!!!! LP Mojca
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 3.3.2007 17:28:04
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja Zoricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa firbčne babnice čakamooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Še ena firbčna, ja!!
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 3.3.2007 17:51:16
|
|
|
|
zorica
|
Onega testa, ki ti pokaže 10dni po oploditvi niso imeli - jim je zmanjkal , tako da mi je potem kupil baby chack mini in sem ga delala sicer popoldan, pet dni pred predvideno in je seveda bil negativen.
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 3.3.2007 17:52:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce sedaj pa hitro vse na tale forum Zorica je gori,sedaj pa bo vesela novička ha,ha se že neznansko veselim.Zorica poročaj nam že enkrat. LP Mojca
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 3.3.2007 17:53:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Onega testa, ki ti pokaže 10dni po oploditvi niso imeli - jim je zmanjkal , tako da mi je potem kupil baby chack mini in sem ga delala sicer popoldan, pet dni pred predvideno in je seveda bil negativen. Zorica te smeške skrij v kot kajti veš sama da je za tak tst prezgodaj in ne obupaj no.Po IUI naj bi se tst delal po 14.dnevu kajti nikoli se ne ve kdaj je prišlo do oploditve ne vrži puške v koruzo kajti ni še nič izgubljeno. LP Mojca
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 3.3.2007 18:00:12
|
|
|
|
zorica
|
Ne Mojca saj nisem vrgla puške v koruzo, jezna sem edino, da ni glih sedaj bilo teh testov.Bom pa pač čakala do srede oz. četrtka, ko bom končno zagledala dolgo pričakovan + Hvala vam za podporo, test delam ponovno v četrtek in vam seveda takoj zjutraj sporočim.
|
|
|
|
RE: Današnji IUI-Zorica! 4.3.2007 8:58:44
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Ne Mojca saj nisem vrgla puške v koruzo, jezna sem edino, da ni glih sedaj bilo teh testov.Bom pa pač čakala do srede oz. četrtka, ko bom končno zagledala dolgo pričakovan + tako se govori!!! Saj veš - 8. marec in , pa kakšna in dan bo popoln... Hvala vam za podporo, test delam ponovno v četrtek in vam seveda takoj zjutraj sporočim. Ja, za naš praznik bo pa res veselo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?