Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jana73, kje v AUS pa je BIPA . Sem iz istega konca kot ti (se mi zdi ), pa priznam da razen "graz west" bolj malo poznam. Tudi premišljujem o enem večjem nakupu plenic, ker bomo čez kak teden že prerasli št.2 (pamperske iz mullerja - in JA - zelo smrdijo in tudi premočijo ), pa bi se mi po malo več št. 3 splačalo iti čez mejo.
Zamima še dobro da sem opazila tvoj prispevek o smrdljivih pamperskah. Včeraj sem odprla paket vijoličnih pampersk in se mi je zdelo danes zjutraj da je punca zelo pokakana nakar sem presenečena ugotovila da se je samo polulala potem me je že začelo skrbeti da ji smrdi urin. Imam pa doma tudi 2 paketa huggisk pa sem za probat kako se obnesejo tudi te izprobala (ne vedoč da potem ne bi nič več zavdarjalo) pa sem ugotovila da so čisto vredu in da ni nič več smrdelo. Pom danes ponoči zopet poizkusila z pamperski pa bom videla če bo spet ista pesem. Sem pa tudi opazila da se ji je na trebuščku naredu en izpuščaj kot da bi jo plenička odrgnila.
< Sporočilo je popravil bucka01 -- 22.2.2007 19:12:18 >
No sem že mislila, da sem jaz čudna... Pamperske DEFINITIVNO SMRDIJO!!!! Pa tudi premočijo ob straneh, če je kakec bolj tekoč, je otrok pokakan po celem hrbtu. Tudi tiste iz Mullerja niso nič boljše. Midve uporbljava Libero ali BabyLove ( nikoli niso smrdele, pa tudi ušlo ni nikoli nič iz njih). Se mi pa zdi, da večkart slišim pritožbe nad Pamperskami od mamic pučk, kot od fantkov???
Men tud smrdijo te zelene Pampers, pa tud Huggies... Skratka, občutim veliko razliko, ker imam sicer bombažne in se voha samo drekec pekec. Pohvalim bombaž!
Men tud smrdijo te zelene Pampers, pa tud Huggies... Skratka, občutim veliko razliko, ker imam sicer bombažne in se voha samo drekec pekec. Pohvalim bombaž!