Tejcha
|
Sem že mislila, da se mi blede, ker imam tudi sama o Pamperskah totalno zanič mnenje (skoraj vedno so premočile, res smrdijo...) Res pa, da jih v Muellerju nisem nikoli kupila, ker ga nimamo blizu. Newborn so bile sicer ql, od tam naprej pa... ! Uporabljamo Huggies (Pujeve), vmes smo preiskusili tudi Preety baby, pa je imel Tilen pod trakom, ker se zaprejo, velikokrat pordelo. Najprej sem krivila sebe, da preveč našponam, potem sem pa le videla, da je verjetno problem v materialu in smo nazaj na Huggies in sem zadovoljna. je pa res, da je Huggies-ka, ko se mali polula, v trenutku trda, P je ostala mehka... Bom pa verjetno še enkrat šla na led, ko bo mali dosegel kilažo za tiste Pamperske, ki so narejene kot hlačke, pa bomo videli. Racmanke so mi bile pa zanimive, sam jih še nobena izmed mamic, ki jih poznam, ni uporabljala, pa sama nisem zbrala dovolj poguma. Mogoče pri drugem, ko berem na forumu, da jih vse tako hvalijo. Sam to bo pa še malo počakalo... Ja, tele pleničke so res postale cela znanost. A si predstavljate, da bi jih imeli na riti celo življenje? Jauč... Lp, T