Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 20.2.2007 7:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz zavrem vodo, odstavim in not vržem listke mlade špinače, nič ne kuham. pOtem ko listi mal skup padejo, odlijem vodo, zmiksam špinačo s paličnim mešalnikom. V ponev dam smetano, jo počasi zavrem, vsipam špinačo not, mal začimb in velik parmezana. Skuham pa seveda špinačne rezance zraven. Najraje pa v vodi skuham pol bučke, ko so kuhane odstavim in dam mlado špinačo not in zmiksam, tako pride mal bolj zgoščeno. Včasih dam not še kak drug sirček (zdenka lai gorgonzolo, vendar malo, da špinača ne izgubi okusa). vse je stvar stvar okusa
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 20.2.2007 10:59:20
|
|
|
|
nenni
|
Jaz pa na olivnem olju prepražim zmrznjeno špinačo, ko se malo razupstit dodam česen in počakam, da lepo zavre, nato dodam smetano in prelijem po testeninah.
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 20.2.2007 11:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Če uporabiš zmrznjeno špinačo je vsekakor boljša varianta od nenni. Jaz mam raje svežo, mlado, ker ima bolj blagi okus, pa zaradi občutka, ker se mi zdi, da v tej zamrznjeni ni nič pametnega več not.
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 20.2.2007 11:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A še ni kuhano? Kaj mečkate tako dolgo?
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 20.2.2007 12:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi sam vržem liste špinače v krop in jih pol zmiksam. V ponvi zavrem smetano, dodam zdenka sirčekin razne začimbe in prelijem čez testenine, čez pa še sveže nariban parmezan-mnjam.....
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 20.2.2007 21:11:50
|
|
|
|
muška
|
vprašanje, glupo sicer, ampak ker nikoli nisem iskala in niti videla,... torej, kje kupite mlado špinačo- svežo ? V vsaki trgovini, ala Spar, Mercator, Tuš,... ? res je še nisem nikjer zasledila
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 20.2.2007 21:31:32
|
|
|
|
corfu
|
Tusi mene zanima kje kupite svžo špinačo. Drugače pa jo jaz delam iz kopriv, seveda ko je sezona.
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 20.2.2007 21:34:48
|
|
|
|
Naja31
|
Na tržnici. Ampaj jaz raje kupim zmrznjeno, je veliko manj dela z njo.
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 21.2.2007 6:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa ni res, da je manj dela z zmrznjeno . liste samo splaknem in jih vržem v krop, odcedim. omako naredim prej, kot pa so testenine skuhane, zmrznjena špinača pa se še odtaja. Mi jo kupujemo v dubaju, je v vsaki štacuni . Zadnjič je bila ta tema, kje kupiti v sloveniji, pa so nekatere pisale, da jo težko dobiš, nekatere pa, da jo non stop kupujejo. Treba pogledat v večje centre, mercator, spar. Baje je zraven rukole, repincla. Najbrž pa je odvisno tudi od sezone.
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 21.2.2007 6:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri najboljšem sosedu zmeraj dobiš svežo špinačo.Preverjeno!
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 21.2.2007 7:11:06
|
|
|
|
muška
|
Grem kar danes po njo. Res je nisem nikoli kupovala, ker sem kupila kar zamrzjeno, ali pa sem pridno nabirala koprive
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 21.2.2007 13:10:33
|
|
|
|
muška
|
Saj sem vedela, naš trgovinski konec je poden od podna! Grem v 2 trgovini vprašam ali imate svežo špinačo in v obeh trgovinah, dobim odgovor, na zamrznjenem odddelku. Če pa sem rekla svežo in ne zamrznjeno in dobim odg., ja saj je sveža zamrznjena
|
|
|
|
RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco 21.2.2007 13:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
a ti jo pošljem, ekspres z avionom aja če si iz prekmurja, bo mal težka, jo moja sestra tudi išče
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Recept za dojenčke: Odlična polentaGlavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.