|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tstenine s smetanovo omako in spinaco
19.2.2007 22:21:37   
Anonimen
A ima kdo recept? Za omako s spinaco in smetano? Tako, kot jo prodaja Knorr v vreckah user posted image  - pa bi to rada sama naredila user posted image  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
20.2.2007 7:35:10   
Anonimen
Jaz zavrem vodo, odstavim in not vržem listke mlade špinače, nič ne kuham. pOtem ko listi mal skup padejo, odlijem vodo, zmiksam špinačo s paličnim mešalnikom. V ponev dam smetano, jo počasi zavrem, vsipam špinačo not, mal začimb in velik parmezana. Skuham pa seveda špinačne rezance zraven.
Najraje pa v vodi skuham pol bučke, ko so kuhane odstavim in dam mlado špinačo not in zmiksam, tako pride mal bolj zgoščeno. Včasih dam not še kak drug sirček (zdenka lai gorgonzolo, vendar malo, da špinača ne izgubi okusa). vse je stvar stvar okusa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
20.2.2007 10:59:20   
nenni
Jaz pa na olivnem olju prepražim zmrznjeno špinačo, ko se malo razupstit dodam česen in počakam, da lepo zavre, nato dodam smetano in prelijem po testeninah.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
20.2.2007 11:58:24   
Anonimen
Če uporabiš zmrznjeno špinačo je vsekakor boljša varianta od nenni. Jaz mam raje svežo, mlado, ker ima bolj blagi okus, pa zaradi občutka, ker se mi zdi, da v tej zamrznjeni ni nič pametnega več not. 

(odgovor članu nenni)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
20.2.2007 11:59:27   
Anonimen
A še ni kuhano? user posted image  Kaj mečkate tako dolgo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
20.2.2007 12:05:27   
Anonimen
Jaz tudi sam vržem liste špinače v krop in jih pol zmiksam. V ponvi zavrem smetano, dodam zdenka sirčekin razne začimbe in prelijem čez testenine, čez pa še sveže nariban parmezan-mnjam.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
20.2.2007 21:11:50   
muška
vprašanje, glupo sicer, ampak ker nikoli nisem iskala in niti videla,...

torej, kje kupite mlado špinačo- svežo ? V vsaki trgovini, ala Spar, Mercator, Tuš,... ?  res je še nisem nikjer zasledila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
20.2.2007 21:31:32   
corfu
Tusi mene zanima kje kupite svžo špinačo. Drugače pa jo jaz delam iz kopriv, seveda ko je sezona.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
20.2.2007 21:34:48   
Naja31
Na tržnici.
Ampaj jaz raje kupim zmrznjeno, je veliko manj dela z njo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
21.2.2007 6:31:22   
Anonimen
To pa ni res, da je manj dela z zmrznjenouser posted image . liste samo splaknem in jih vržem v krop, odcedim. omako naredim prej, kot pa so testenine skuhane, zmrznjena špinača pa se še odtaja.

Mi jo kupujemo v dubaju, je v vsaki štacuniuser posted image . Zadnjič je bila ta tema, kje kupiti v sloveniji, pa so nekatere pisale, da jo težko dobiš, nekatere pa, da jo non stop kupujejo. Treba pogledat v večje centre, mercator, spar. Baje je zraven rukole, repincla. Najbrž pa je odvisno tudi od sezone.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
21.2.2007 6:34:43   
Anonimen
Pri najboljšem sosedu zmeraj dobiš svežo špinačo.Preverjeno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
21.2.2007 7:11:06   
muška
Grem kar danes po njo. Res je nisem nikoli kupovala, ker sem kupila kar zamrzjeno, ali pa sem pridno nabirala koprive user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
21.2.2007 13:10:33   
muška
Saj sem vedela, naš trgovinski konec je poden od podna! 

Grem v 2 trgovini vprašam ali imate svežo špinačo in v obeh trgovinah, dobim odgovor, na zamrznjenem odddelku. Če pa sem rekla svežo in ne zamrznjeno in dobim odg., ja saj je sveža zamrznjena user posted image user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
21.2.2007 13:16:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
a ti jo pošljem, ekspres z avionom user posted image

aja če si iz prekmurja, bo mal težka, jo moja sestra tudi išče

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Tstenine s smetanovo omako in spinaco
21.2.2007 13:24:12   
muška
user posted image user posted image user posted image  , prepozno, že imam svežo zamrznjeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.