Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 17:18:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Rija, mene pa tisti tvoji ?? in !!! tut ful zanimajo.... (Pa seveda kopalnica in kuhinja.) Potrpljenje, potrpljenje...... vse ob svojem času.... Ka zdaj, prideš na kofe ali ne ?
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 22:50:18
|
|
|
|
darja72
|
Rija, glede tvoje fotke, koliko pa si odštela za tole stajo nad Dovjem?
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 23:47:45
|
|
|
|
Annny
|
Ti Darja, staja nad Dovjem (po možnosti na zazidljivi parceli) bi znala koga spraviti še v bankrot... Pa rija bi bila pol moja soseda
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 23:52:09
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja72 Rija, glede tvoje fotke, koliko pa si odštela za tole stajo nad Dovjem? ne smem povedat....
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 22.2.2007 0:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
A tole je še ostal od tvoje bajte, potem, k sm jst šla od tebe?
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 22.2.2007 8:05:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rija, ko bom na vašem koncu se oglasim -> ti pošljem ZS Ker če mene ne daje firbec, potem nevem koga še!
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 22.2.2007 21:56:16
|
|
|
|
darja72
|
Ej Annny, če je Rija tvoja soseda, pol se pa jest večkrat mimo tebe s smučkam pripeljem. Rija ti pa zdej lepo končno "izpljuni" fotko tvoje hiše. Seveda, če imaš jajčeke ali ko bi se reklo po prekmursko . lp
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 22.2.2007 22:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tako odkrito - rijina hiša je taka, da bi jo še jaz imela. Takoj.
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 22.2.2007 22:03:07
|
|
|
|
rija
|
evo prevoda: bilice
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 22.2.2007 22:19:01
|
|
|
|
darja72
|
Raho, tvojemu okusu itak ne zaupam. Ampak bilice , pa kje ste to pobral? Ker moj sosed je Prekmurc, ampak se je lepo vklopil v gorenjščino. Tko, da je pri njemu tega ni slišati. In, kdaj bo fotka?
|
|
|
kitajska tabela o spolu ptrokasararali je v vašem primeru kitajska tabela pravilno napovedala spol otroka?da (
52%)
ne (
48%)
Število vseh glasov: 257Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!