Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 13:26:42
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Zdaj je šla po paparazza,da bo fajn poslikal. Iz vseh strani hja, pa še not mora smuknit, da vidimo kuhinjo, dnevno, spalnico, kopalnico......
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 13:27:14
|
|
|
|
April
|
Men je pa najbolj pomembno, da imam z bajto čimmanj dela, tko in drugač. Me še zdaj glava boli, če pomislim, kako utrujajoče je bilo kopalnico opremljat. V takih tipičnih slovenskih bajtah bi se pa prav grozn počutla. Pa tud ultra moderne mi niso všeč, ker imam občutek, da morajo bit nonstop zglancane, da lahko živijo svoje življenje. Men je idealna bajta, takšna, ki je sploh ne opazim, takšna, ki mi funkcionalno dobro služi. Ne pa eno svetišče. BTW, tam na spisku še kakšne drage "baročne", čipkaste ( al nekaj v tem stilu) zavese manjkajo.
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 13:38:16
|
|
|
|
kofetek2010
|
rijino bajto bi jaz takoj imela, mi je všeč zunaj in znotraj (mogoče zato, ker imava z rijo podoben okus ) in razgled je čudovit, sploh sončni zahod aja... pa fotke niso to, v živo je še lepša
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 13:39:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Madona Rija, skarjni čas je da nekaj pripopaš - pa še kuhnjo, pa kopalnico in WC!
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 14:08:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Sam neki me še zanima - kako vi pospravljate takšne HIŠE? Mi2 z mojim imava zgornji štuk ok 100m2, pa komaj sfolgam in še to mi mora dragi pomagat. Ja zlati križi so pa res fenomenalni. Rija, anyway, naslednji teden gremo v Banovce, pa se potem dosti vozimo tudi v Mursko...imamo tam ene kolege -> a se iz ceste kje vidi tvoja hiša??? Al bom pri vsaki gledala na neke strelske line?
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 14:12:36
|
|
|
|
April
|
nč ne pospravljamo . Če kdo pride na obisk, se mora nujno prej najavit vsaj dva dni prej, da hišo vsaj približno spravim v red.
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 14:13:58
|
|
|
|
April
|
london_paris, a se ti k riji na kavo vabiš? nč naj ti ne bo nerodn, kar direktno jo vpraš
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 14:15:57
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ne, sam zdej me pa že TKO FIRBEC MATRA, kaj za neko čudo tej to je
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 14:17:46
|
|
|
|
April
|
dejmo en avtobus najet, pa naredimo ekskurzijo v mursko, če ne bo hitro kakšne slikce prpopala
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 14:19:06
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
To dela zanalašč
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 14:29:18
|
|
|
|
kofetek2010
|
zgleda, da samo "izbrance" povabi na kavo no, sinovo taščo in svojo snaho
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 14:32:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pa sej jz bi sam rada vidla bajto, sej ne prosim, da kdo reskira kofe Rija, vmes pa lahko razložiš še ?? in pa !!!
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 20:55:22
|
|
|
|
rija
|
mater ste firbčne..... londonparis: seveda lahko prideš na kavo, lahko pa se tudi v banovcih dobive evo, naj vam bo.....ampak tole je slikan samo del od zunaj.
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 21:31:14
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zdaj so mi pa jasne tele strelske line....!!!!!!!!!!!! Če ti nisi smotka...
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 21:32:32
|
|
|
|
kofetek2010
|
sem vam rekla, da ima lep razgled ej, kolk lepo je šele, ko je sončni zahod
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 20.2.2007 22:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi pa zdi tole območje nekam znano... Mislim, da sem zadnjič na terenu tle Bedanca srečala, pa mi je neki zagnjavu o prepovedi gradnje, pa prenove pa tko... Mislim, da se Rije boji.
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 7:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Na tej sliki pa res ni kiča. V glavnem ni veliko za pospravljat A bomo še kaj kokodajsale danes,al ste že vse povedale in pokazale kar imate?
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 7:38:35
|
|
|
|
rija
|
služba kliče....tak da ni glih lasa za kokodajs je treba evrčke za mrtvašnice zaslužit
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 7:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj čmo,bomo pa brez tebe nadaljevali. Ti pa ko boš imela čas,nalimaj hišo še z druge perspektive Pridno služi denarčke,saj je hiša potrebna obnove.Kikirikiki
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 8:12:06
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jutro Gradnja je zgleda bolj aktivna kot čvek v tri dni (kako lepo je, ko dete še za kakšno minutko zaspi ).... Rija, mene pa tisti tvoji ?? in !!! tut ful zanimajo.... (Pa seveda kopalnica in kuhinja.)
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 11:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 Mene pa zanima, kaj je to za ena reč, tale kotnik ERKER se temu reč hehe ena arhitektka ki jo poznam reče temu kapelca
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 11:34:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sem pa tko žalostna k nimamo kocke! so naz zaj** na občini!
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 11:46:49
|
|
|
|
Pajaca
|
Men pa neki ni jasn pri arhitektih... naredijo glomazno kopalnico, a ne znajo narest enga ločenega wcja.... k ni lepšiga it zobe umit po tem ko se je en fajn usral. Vsaj vse tipske hiše imajo tko narjen.
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 11:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Teorija o slovenskem kiču 21.2.2007 15:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še moje mnenje... Mene res motijo neokusne bajte - predvsem fasade v vseh mogočih, daj bog, mavričnih odtenkih, da se ti želodec obrne, ko jo vidiš. Enako fancy kovane ograje, ker je to trenutno in - stane pa celo premoženje. kamin imamo - popolnoma nefunkcionalen - hja 15 let nazaj sem pač razmišljala drugače. Sedaj kupujem staro litoželezno peč, ker so mi trenutno te všeč Pri oknih sem gledala, da so čim manjša, brez odvečnih križkražev (manj je treba pomivati ). Stopnišče v bajti so naredili še od moža starši - res, prenese 600 bizonov v galopu . Grozljivka od grozljivke je... Šteng imamo pa toliko, da me skoraj kap, ko laufam po njih gor in dol - zato sva si naredila lasten vhod in imava samo 10 šteng . Je pa tako - okusa ne moreš kupiti - to je res. In ponavadi so tiste fancy kičaste stvari res dražje kot neke obične. meni osebno je stillesovo in alplesovo pohištvo drago, zato večinoma kupujem v stari dobri Ikei. Gobelini - v mojem stanovanju pa ne (babica je šivala goblene in jih iammo doma za izvoz, ampak meni osebno nikakor niso všeč - žal). Imam pa ogromno umetniških slik... Te pa so nabite povsod.
|
|
|
OTROŠKA OBLAČILAKAJ PRETEHTA PRI NAKUPU OTROŠKIH OBLAČIL?VRSTA BLAGA (
35%)
CENA (
24%)
BRAND (
0%)
KVALITETA (
24%)
DESIGN (
9%)
NI POMEMEBNO SAMO DA JE POCENI (
9%)
Število vseh glasov: 68Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!