Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ženske dišave -smo že 20.2.2007 15:05:04
|
|
|
|
Hanna M.
|
Adelaide, jaz uporabljam Poison original (tisti prvi). Tudi meni so ga odsvetovali, predvsem čez poletje pa sem si ga lansko leto, za rojstni dan vseeno kupila. Moram priznati, da sploh ni tako močan, kot imam v spominu, da je bil pred desetimi leti, ko sem ga prvič imela. Ker mi je zelo všeč vonj lipe (ta voj je osnova v tem parfumu) sem načeloma z njim zadovoljna. Imam pa še par drugih parfumov, bolj svežih in jih uporabim kadar nisem razpoložena za "strup". Ja kakšna ženska sem je pa drugo vprašanje. Bi rekla, da precej povprečna, po horoskopu bik zato rada uživam v razvadah (udobje, hrana, dišave,...)
|
|
RE: ženske dišave -smo že 20.2.2007 19:09:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si ne kupim nobenega parfuma,ker jih dosti dobim.Bi pa imela ampak ga več ni od I.T. rdeči ali pa Zeleni Ronhil ampak kjerkoli sem vprašala tega ni.nevem kolko let nazaj sem kupovala samo ta dva in bi ju zdaj tudi ampak žal škoda.
|
|
|
|
RE: ženske dišave -smo že 21.2.2007 7:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hanna M - sem si ga včeraj kupila, ta malega....in zvečer šla spat vsa "strupena"....
|
|
|
|
RE: ženske dišave -smo že 21.2.2007 14:36:19
|
|
|
|
Shorty_
|
Naomi- cat delux in paradise passion pa še Kenzzo mi je pri srcu.
|
|
|
|
RE: ženske dišave -smo že 21.2.2007 18:21:15
|
|
|
|
filipinka
|
Tudi jaz sem delala promocije parfumov in zaradi tega verjetno, še vedno nimam čisto svojega vonja. Kupim pač kar mi je trenutno najbolj všeč!
|
|
|
|
RE: ženske dišave -smo že 21.2.2007 20:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Bvlgari moder za v službo. Kenzo Summer za poletje in pohajkovanje. Kenzo Flower za zaljubljenost.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?