Nyah*
|
Ojla! No, ker sem kar nekaj let (beri 5) delala promocije za parfume, imam tudi sama tezave, zase najti pravi vonj. (sem se jih prenažrla). Lahko pa povem, kako smo svetovali strankam: poleti: lahki, nezni vonji pozimi: lahko bolj sladki, malo tezji, intenzivnejsi vonji temnolaske: sladki vonji (Givency, Poison, ...) svetlolaske: bolj nezni, (vcasih tudi) sportni vonji Aja se tole, zenska naj same sebe ne bi vonjala (vsaj ne pretirano), ce vonj odgovarja njeni kozi. Ko testirate parfume, najprej seveda na listek (najvec tri naenkrat), tistega, ki vam je najbolj vsec, poskusite na kozi, ne drgnite zapestij skupaj, ampak pustite, da se posusi, pocakajte se malo, in potem povonjajte- toi je tisti pravi vonj parfuma na vasi kozi. Pa ne pustite se premamiti promotorkam- itak bo takrat za vas najbolj primeren vonj, ki ga prodaja ona , naj vam svetuje neodvisna prodajalka, vsaj usmeri naj vas. To ni pravilo seveda, jaz npr. sem izrazita temnolaska, pa sem imela dolgo casa sicer res sladek parful 5th avenue od Elizabeth Arden, potem sem presla na lazje vonje, najprej na Lacoste, sedaj nazadnje na spet bolj sladkega Armanija, Emporio klasicni. Cisto svezi, npr. beli Armani, ipd. pa mi se vedno ne potegnejo. Escadini poletni vonji so pa mmmmmmm, nekateri kar za pojest sladki, a lepo disijo.... . Sem pa mnenja, da so lahko v omari tudi parfumi za različne priložnosti , vsaj tako jaz zatrjujem mojemu mozeku, ko gre zame . Za poleti nasplosno cimmanj disav, bolj zvecer, ce ze, cez dan bolj diskretno .
< Sporočilo je popravil Nyah -- 19.2.2007 14:07:46 >
|