Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 17.2.2007 14:47:20
|
|
|
|
arabela*
|
poslušaj svoje srce,ampak vseeno bodi pozorna na dogajanja okoli tebe
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 17.2.2007 15:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom samo to rekla: to, da pišejo na svoj telefon za druge ali drugi namesto njih, to vsi govorijo ... ni ne prvi ne zadnji. Stara fora. Ne vem, ali to vedno vsem na pamet pade ali pa so že vnaprej tako zmenjeni., tega pa res ne vem.
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 17.2.2007 16:46:28
|
|
|
|
Ona22
|
Vem, najhuje je pa to, da sem enkrat to že okusila, ampak sem bila potem "potolažena", ker se je sestrična dobila in je res prišel kolega! Tako, da takrat je bilo res od kolega sms, pa njegov telefon- od mojga. Takrat sem 100% da je pisal kolega. Mislim, da ga tudi tadva kolega rahlo izkoriščata(sem že pri dosti stvareh opazila). Kot- posodi mi denar,.. Sem mu dala pogoj včeraj, da naj omeni petkova odhajanja ven, pa je bil že zmenjen z avčeraj, potem pa ni šel. Tako da. zdaj sva v poskusni dobi.-.. dala si bom nekaj časa, obljubil mi je da bo nehal, da mi bo kazal mobitel, mi vse povedal. Zdaj bom pa videla kako se bo držal tega. Se mi je pa globoko opravičeval, mi govoril da me ljubi (saj... zakaj me potem nebi skenslal, če bi hotu okol ga srat). dela cele dneve- preverim vsake tok, pridem k njemu v službo,..., pride ves zmatran in umazan iz fuša, zmatran da komaj gleda...
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 17.2.2007 20:51:41
|
|
|
|
ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 Kupi en poceni telefon v akciji in ga daj njegovemu kolegu. Po reakciji boš videla kaj je na stvari. V najslabšem primeru boš mela dva telefona in nobenga desca. kok so mi všeč tele preproste rešitve Splišni, kaj se to res dogaja? Še dobro, da se mi kaj takega še ni zgodilo, ker meni na kraj pameti ne bi padlo, da mu ne bi verjela, če bi mi to rekel... Res sem naivna in upam, da bi čutila po njegovem tonu, ali je kaj na tem ali ne, ampak si pa ne predstavljam, da mu kar apriori ne bi verjela... Madona, res vsi to rečejo? KOlega namreč recimo ni mel telefona in je tudi iz mojega poslal kaki simpatiji (punci, da smo si na jasnem ) sms s svojim mailom, pa še napisat sem mu ga pomagala... (that's what friends are for?, a ne?) hmmmm... ne vem, a živim v vzporednem svetu, ampak meni je ta moj precej bolj všeč, kot tale vaš...
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 18.2.2007 23:56:22
|
|
|
|
Moyca_
|
uff saj ne vem kaj si naj mislim. A kolega pa nima svojega telefona? Eh lepo te prosim ne bit naivna. Ti kar jemlji tabletke še kra nekaj časa
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 19.2.2007 7:16:29
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz bom samo to rekla: to, da pišejo na svoj telefon za druge ali drugi namesto njih, to vsi govorijo ... ni ne prvi ne zadnji. Stara fora. Ne vem, ali to vedno vsem na pamet pade ali pa so že vnaprej tako zmenjeni., tega pa res ne vem. Se strinjam. In to dandanes, ko ima že skoraj vsak otrok SVOJ telefon. Mater so eni brez fantazije....
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 19.2.2007 7:32:41
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ona22 Še nekaj.. a mislite, da bi se vseno hotel poročit in imet otroke, če bi bil taka baraba?! si mislim, da čće bi hotel imeti druge babe, da bi se otrok in poroke otepal, on pa ne>?? Ja. In še petstotič napišem: otroci bi radi imeli otroke Idita vsak po svoje, se zjagajta, potem boš pa videla. Kakorkoli sem prepričana, da enim tudi leta ne prinesejo zdrave pameti....
< Sporočilo je popravil rija -- 19.2.2007 7:33:33 >
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 19.2.2007 8:08:23
|
|
|
|
muška
|
Jaz pa ne razumem ene stvari. Dostikrat se piše tukaj gor, o SMS jih, kako ste jih našle, kako jih dobivajo, kako,.... ja zakaj hudiča pa ne preveriš številke??? Pa veš da si jo izpišem in pokličem na tisto številko( obvezno iz svojega telefona in ne iz njegovega)in nekaj nabluzim, da zvem kdo je na oni stani!!!!! Zakaj je to tak problem nardit? Zakaj si komplicirate vse skupaj, ko pa samo odtipkaš 9 številk in to je to? Ali pa iz njegovega telefona pošlji na tisto št. SMS in počakaj na odgovor, ali bo sladek, ali bo,... in vse bo rešeno! Zakaj ne?
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 19.2.2007 9:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti povem, da mu ne zaupaj. Lahko ti prisega na vse živo in mrtvo. Pa naprej jemllji tabletke, saj boš po vsej verjetnosti ostala sama z otrokom, pa ne mislim v smislu, da bi te zapustil, pač pa da boš sama vse rihtala. Eni deci so tako otročji, da jim ni para. Ne razdri veze, ostani z njim, vendar bodi previdna. Bodi detektiv. Če pač v situaciji, ne boš zdržala, pojdi stran. saj je še veliko rib v morju!!!!
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 19.2.2007 15:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa verjamem, da ti je zvest, da te nikoli ne bi prevaral, če načrtuje poroko in otroke s tabo pa sploh ne! Nikakor ne! In potem svizec zavije čokolado v folijo..... Punca, ni se zgodilo prvič, ni prvi in ni zadnji, ki je za svoje početje povedal že milijonkrat uporabljen izgovor in v kolikor ne bi dvomila v njega, tudi ne bi iskala vseh teh stvari, kaj? Ne zatiskaj si oči, ne laži sami sebi, saj nekje globoko v sebi veš, da je res, da so njegovi izgovori samo laž, pa te je najbrž preveč strah realnosti, da bi to sprejela. Kdaj bi verjela svojim občutkom - ko bi ga dobila na drugi? Ali bi tudi takrat verjela da je čisto po pomoti padla gor? Lahko da se motim, ampak moje skromno mnenje je, da je tvoj le še eden izmed takšnih moških, pri kateremu je srečna tista, ki ga je zgrešila in ni imela opravka z njem. Samo bedaki prisegajo na ljudi (žive/mrtve), taki bedaki, ki verjamejo, da lahko s tem čustveno zmanipulirajo partnerja. Najbolj žalostno pa je, da to ponavadi še vedno pali....
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 19.2.2007 16:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko da se motim, ampak moje skromno mnenje je, da je tvoj le še eden izmed takšnih moških, pri kateremu je srečna tista, ki ga je zgrešila in ni imela opravka z njem. Samo bedaki prisegajo na ljudi (žive/mrtve), taki bedaki, ki verjamejo, da lahko s tem čustveno zmanipulirajo partnerja. Najbolj žalostno pa je, da to ponavadi še vedno pali.... Če so pa otroci, no.
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 7:51:56
|
|
|
|
srki
|
Taki, ki nimajo vesti, lahko prisegajo na ne vem koga. Pač, znajo dobro lagat, imajo dva obraza..... Sicer pa so mi takšni sms-i in razni takšni mejli tako mimo in otročji, da rajši ne pomislim na to. Sama ga najbolje poznaš in lahko veš, česa je zmožen in česa ne. Lahko da je vse res, kar ti pravi, lahko pa, kot se že napisala, zna zelo dobro "prekrivati sledi".
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 7:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa so mi takšni sms-i in razni takšni mejli tako mimo in otročji, da rajši ne pomislim na to. Sama ga najbolje poznaš in lahko veš, česa je zmožen in česa ne. Lahko da je vse res, kar ti pravi, lahko pa, kot se že napisala, zna zelo dobro "prekrivati sledi". Ekola, tudi moj je bil perla vseh perl, pa sem dobila po glavi. Rezultat: razhod, ostala sama z dvema otrokoma. SMSji in podobne gluposti - seveda je bila ves čas druga frčafela v igri, kaj pa drugega, seveda je zanikal, glumil. Kako že pravijo - tiha voda bregove dere. Uuuuuuuuuuuuuuuuuu, pa še kak.
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 11:16:10
|
|
|
|
baguSka
|
Zdaj pa res ne vem, čem res nehat jemat tabletke in mu zaupam, ker je na mati in na pokojnem fotru prisegel, da ni nič. Kaj mi prisega na mrtve ljudi.... No, na tole se nikar prevec ne obesaj.. Ce je kriv, bi ti sigurno prisegu se na kekca in ne vem koga se, samo zato, da te bo preprical da je nedolzen. Verjemi. In kot drugo: wtf bi nehala sploh tabletke jemat????? Dokler bos z njim niti slucajno!!! Ker se zelooooo voha vajino neiskreno ljubezen... In moje mnenje je, da otrok v tako vezo ne spada.
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 11:19:04
|
|
|
|
baguSka
|
Sem mu dala pogoj včeraj, da naj omeni petkova odhajanja ven, pa je bil že zmenjen z avčeraj, potem pa ni šel. Tako da. zdaj sva v poskusni dobi.-.. dala si bom nekaj časa, obljubil mi je da bo nehal, da mi bo kazal mobitel, mi vse povedal. Zdaj bom pa videla kako se bo držal tega. Se mi je pa globoko opravičeval, mi govoril da me ljubi (saj... zakaj me potem nebi skenslal, če bi hotu okol ga srat). dela cele dneve- preverim vsake tok, pridem k njemu v službo,..., pride ves zmatran in umazan iz fuša, zmatran da komaj gleda...
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 11:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem mu dala pogoj včeraj, da naj omeni petkova odhajanja ven, pa je bil že zmenjen z avčeraj, potem pa ni šel. Tako da. zdaj sva v poskusni dobi.-.. dala si bom nekaj časa, obljubil mi je da bo nehal, da mi bo kazal mobitel, mi vse povedal. Zdaj bom pa videla kako se bo držal tega. Se mi je pa globoko opravičeval, mi govoril da me ljubi (saj... zakaj me potem nebi skenslal, če bi hotu okol ga srat). dela cele dneve- preverim vsake tok, pridem k njemu v službo,..., pride ves zmatran in umazan iz fuša, zmatran da komaj gleda... ti se kar tolaži - sej veš, pol pa svizec zavije čokolado v folijo in je ves umazan in zamtran
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 11:23:51
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Jaz pa ne razumem ene stvari. Dostikrat se piše tukaj gor, o SMS jih, kako ste jih našle, kako jih dobivajo, kako,.... ja zakaj hudiča pa ne preveriš številke??? Pa veš da si jo izpišem in pokličem na tisto številko( obvezno iz svojega telefona in ne iz njegovega)in nekaj nabluzim, da zvem kdo je na oni stani!!!!! Zakaj je to tak problem nardit? Zakaj si komplicirate vse skupaj, ko pa samo odtipkaš 9 številk in to je to? Ali pa iz njegovega telefona pošlji na tisto št. SMS in počakaj na odgovor, ali bo sladek, ali bo,... in vse bo rešeno! Zakaj ne? Ja tocno tko... No, jaz sem to nardila in to celo z njegovga telefona in se javi seveda punca na drugi strani in ji ni blo jasno zakaj sem bla na drugi strani jaz. In ko sem ji rekla: da sem pac dobila na gsm nek cuden osladen sms in da preverjam od koga je, me je zelo previdno vprasala: ja a ni ta stevilka do tega in tega!? Pa sem rekla ja kdo pa je nekdo ta in ta in mi je lepo odgovorila: ja moj fant je, kdo pa si ti Tok o teh prisegah na mrtve in zive in tok o tem, da sva ves prosti cas prezivljala skupi, da je cele dneve delal in da je ves zmatran hodu domov... da ljubi mene in da hoce z mano met otroke in da nebi nikol druge mel...
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 11:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
O đizus, baguska, ta pa je bil že mali psihopat.
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 11:36:37
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni O đizus, baguska, ta pa je bil že mali psihopat. No kukrkol... Ljubil me je najbolj na svetu, nikoli ni mel nobene druge, samo jaz sem bla tista s katero se je hotel porocit in met otroke z njo... In celo to, da sem jo klicala vprico njega, ga ni dalo zmotit!? Se kar naprej je trdil, da to ni res in da se una punca laze... In ko sem mu koncno po ne vem kolkih urah razlozila, da sem s tisto 'njegovo' punco zmenjena, da se dobiva na 4 oci, da mi bo pokazala njegove sms-je je priznal... S tem da mi je blo itak takoj jasno kolk je ura, pa se tista njegova punca mi je vse povedala kje sta bla, kaj sta delala, da pojma ni mela, da ma on ze punco in da z njo ze dve leti zivi... Da ce bi to vedla, da ga se pogledala nebi in hvala ker sem se ji javla se predno je se bojl globoko zabredla z njim... Jah takile so tile moski, ki prisegajo na vse zivo in mrtvo... No, pa vseeno: ne mecem vseh v isti kos. Ampak vazna so dejanja, ne besede...
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 12:55:08
|
|
|
|
plenicka
|
Baguska, tale tvoj bivši in moj bivši pa si lahko podata roke!!!Imam zelo podobno izkušnjo, s to razliko, da sem se jaz resnično s to punco dobila na 4 oči, pa mi je marsikaj priznala, moj bivši pa še vedno zanikal. Še danes zanika. Pa je tud prisegal. Tud na otroka. Ja, pri nama je vmes še otrok. Pa še to, ona je kljub vsemu ostala z njim...kot, da njej ne bo lagal oz. ji ne laže. Tudi jaz ne mečem vse v en koš, ampak lažnivci ostanejo lažnivci! In pika. Ona22 tebi pa lahko rečem le, da bodi previdna!
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2007 14:01:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2007 14:03:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 17:59:37
|
|
|
|
Ona22
|
Ufa... Sva šla v nedeljo na sorehod, sva imela pogovor. Povedala sem mu jasno, da kljub moji barvi las, nisem blond in da bom prej al pa slej zvedela, da je kaj na tem, če je. Da bom jemala tabletke tok časa, dokler ne bom spet prepričana vanjga in da če pa zdaj še eno sumljivo zadevo vidim, spokam takoj. Je pa obljubil,da je unmu kolegu povedal svoje, da bo petkove izhode malo omejil in da me ljubi in da se trudi za najino vezo. Ok, probajmo... tale osel gre ponovno na led, pa če bom spet prizadeta, bom vsaj vedela kaj je res in kaj dan danes od descov pričakovat. ne vem kaj v življenju delam narobe, da zmeri na kakšne sumljive scene prihajam?
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 20.2.2007 18:04:39
|
|
|
|
Anonimen
|
kakor hočeš, vsak je svoje sreče kovač.
|
|
|
|
RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne 22.2.2007 8:36:27
|
|
|
|
nejar
|
Veš kaj jaz mu ne bi verjela. Ne morem opomagat ampak v tem svetu je vse zmešano. Ljudje lažejo v nedogled. Vem za primer, ko je imela sliko kjer se on poljubla z drugo pa je še trdil, da ni on.... Pa gsm polno št. namesto z ženskimi imeni primer Suimona je bil kar Simon..... Glede teh izhodov ob petkih bi mu jaz defenitivno prepovedala. Pa zakaj glih iz njegovega tel. a ga ni sram pred tvojo žlahto?
< Sporočilo je popravil nejar -- 22.2.2007 8:40:24 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?