|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem več kaj je res in kaj ne
15.2.2007 19:25:16   
Ona22
No, spet.... se je to že enkrat dogajalo, ampak zdaj sem pa res v takem dvomu... Z mojim sva skupaj 2 leti (včeraj je bila obletnica). Dobila lepo rožico, meniva se za en vikend v toplicah, živim pri njemu, hoče otročka, se poročit, plačuje doma še zame, čeprav je precej "škrtica" glede vsega. No, lani tak čas je predlagal, da bi imela user posted image , pa od junija dalje "ne jem tabletk", čeprav po resnici... sem jih hotela s tem mesecom zdele nehat jemat, ker sem jih na skrivaj še vedno jemala.
No, predlani dobim od sestrične sms, da če poznam eno sumljivo tel,. št, in mi pokazala smsje, za katere sem ugotovila, da jih piše moj. Potem je tudi priznal, ampak to šele čez čas, ko sva se na mrtvo skregala. Vabil jo je na večerjo in ne vem kaj še vse. Ampak največja fora pa je bila to, da je rekel, da je vse skupaj pisal kolega. Da ni bil on, 100% ne, da priseže na mami, da on je pisal to kar mu je un rekel. Dobr....
Potem pogovor, da bi mela otroka, naj se vselim k njemu, da bova bajtico delala, vse lepo in prav.
Danes pa si zamenjava telefone, malo prečekiram in spet eni sumljivi smsji. Od 2.2. pa do 4.2- spet tako sumljivi :( in grem do njega razkurjena, tja kamor je delal in ga vprašam kaj misli. če se misli poročit z mano in met otroka, poleg naju pa še eno lubico. pa je gledal debelo. in potem mu pokažem smsje, in potem spet pove, da ko je šel un petek ven, da je kolega hotel da napiše uni sms, in gor pa dol. un ma pa tut punco, je pa zelo neresen- pri 36 še vedno pri mami, punce menja kot spodnje gate, skratka .... en lolek. No, in je moral moj pisat sms je, so bili pa res malo čudni- lp iz šmarne (takrat je bil pa moj z mano), pa res je povedal vse tako, kot mi je recimo prej kej povedal-- vse se je ujemalo, da bi res bilo od unga kolega.
Mi je pa danes zjutraj pokazal en sms, ki ga je dobil, iz 040 številke, tako da je rekel, da si je potem un kupil novo cifro, da jo bo imel zanjo.
Ahhhhh
Zdaj pa res ne vem, čem res nehat jemat tabletke in mu zaupam, ker je na mati in na pokojnem fotru prisegel, da ni nič. Kaj mi prisega na mrtve ljudi.... ampak ga je imel res tako rad, da mu je fuuul hodu, ko je umrl. pa da mene ljubi, da drugače si nebi želel otroka in naj mu verjamem da ni bil on. Nikoli ni varal nobene, ful dela- fuša in sem velikokrat zraven, tudi nobenih sumljivih klicov ni, ko sva skupaj... ampak jaz sem še vedno v taki dilemi, da se že vidim čez par dni. Vsa shujšana, ker mi tut piti ne paše.
sem pa ravno prej nekaj govorila o samozavesti, ampak ko prideš pa sam v situacijo... si pa mrzel.
Kaj pa vi mislite kaj o vsem tem?
Lepo vas pozdravljam in imejte se radi!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne vem več kaj je res in kaj ne
15.2.2007 19:28:53   
Anonimen
Oprosti,ampak mislim,da je to ena velika otročarija neresnih ljudi.

(odgovor članu Ona22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2007 19:34:43   
Anonimen
Joj kako znano mi je to.
Glej, js mislm tako, če ti pove, kaj je dobu pa od koga, po moje ni nič. Sam zanimivo, da nikol v pričo tebe ne piše teh sms-ov za prjatla. Mal prespi, pol boš pa itak začutla kaj pa kako. Verjem vase in soje občutke, sej če se normalno obnaša in to, verjetno ni panike in ti govori resnico.

(odgovor članu Ona22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2007 19:38:56   
MojcaG
zakaj meniš, da imaš pravico od njega zahtevat iskrenost, če si sama neiskrena?

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2007 19:44:47   
Ona22
Vem da je glede tabletk tut mal grdo, ampak do zdele sem bila brez službe, študentka, brez prihodkov in potem bi pomenilo, da sem 100% odvisna od njega. Zdaj sem dobila službo, in mislim, da sem to naredila sebi in otroku v prid.
Ne, drugih sumljivih stvari na njemu nisem opazila, seksava tudi ene 5x na teden, vedno reče, da mu je ful všeč in da si nikol ne želi še dodatnega seksa, da mu je z mano lepo, ponoči sva skupaj,...

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2007 19:48:57   
mala
lej...če nisi prepričana počakaj še malo..če mu ne zaupaš je bolje da nimata otroka skupaj, ker otrok prinese še več kompromisov,zaupanja,odpovedovanja in še marsikaj..in dokler nimata vse ražčiščeno je bolje da se najprej posvetita svojemu partnerstvu...

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2007 19:52:43   
Anonimen
Kaj pa vi mislite kaj o vsem tem?

Eno otročje obnašanje in še malo opravljanja zraven. Zgleda, da ti je dolgčas.

< Sporočilo je popravil Mič -- 15.2.2007 20:00:07 >

(odgovor članu Ona22)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2007 19:53:36   
Kalamaki
Tole se bo malo grdo slišalo AMPAK. Svetujem ti, da še naprej ješ tabletke, ker ne ti ne on, predvsem pa vajina zveza ni zrela za otroka. Zveza, kjer partnerja drug drugemu lažeta ali pa vsaj prikrivata ni zdrava zveza. In vidva to počneta oba.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2007 19:57:55   
mama54
Moja sestra je prisegala na lastnega otroka (da ji lahko otrok umre),da s poročenim kolegom nima nič.Že naslednji dan ju je njegova žena (prišla predčasno domov iz službe)dobila skupaj v njuni zakonski postelji.Seveda je sledila ločitev.Toliko o priseganju.Od takrat imam odpor do ljudi kateri se zaklinjajo na svoje ljudi,pa najbodo živi ali mrtvi.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2007 20:28:18   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: Kalamaki

Tole se bo malo grdo slišalo AMPAK. Svetujem ti, da še naprej ješ tabletke, ker ne ti ne on, predvsem pa vajina zveza ni zrela za otroka. Zveza, kjer partnerja drug drugemu lažeta ali pa vsaj prikrivata ni zdrava zveza. In vidva to počneta oba.

Se strinjam. Sorry. Najprej razrešita vajin odnos, ki ni iskren. Potem pa govorita o otrocih. Tisto o priseganju je pa marsikdaj za lase privlečeno. Kot je napisala mama54. Srečno!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Kalamaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2007 20:50:51   
lelaval

Se strinjam. Sorry. Najprej razrešita vajin odnos, ki ni iskren. Potem pa govorita o otrocih. Tisto o priseganju je pa marsikdaj za lase privlečeno. Kot je napisala mama54. Srečno!

Isto.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2007 21:08:19   
daysi
Kako bosta vzgajala otroka, če se že sedaj  ne moreta iskreno pogovarjati?
Ne vem, jaz bi z otrokom še počakala.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2007 21:52:42   
Anonimen
Kok ste lahko tolk nezreli, potem pa še otroka hočte?????

(odgovor članu daysi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2007 0:52:11   
caillou
Ne vem več, ampak ali na vaši fakulteti (saj si študentka?) niso jemali še, da se za piko piše z veliko začetnico ?

Povejte vi temu vašemu, da se morata še oba pošteno zjagat, preden bo čas za štalco s kravcouser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2007 8:16:31   
lenika
Nezrela sta oba. Koliko sta pa stara?

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.2.2007 8:19:06   
Anonimen
Če prav ugotavljam, si stara 22 let, dej počakaj še 5, 7 ali 10 let, resno, se ti vidi, tebi in njemu, da niti pod razno nista zrela za zvezo, kaj šele otroka.

(odgovor članu Ona22)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.2.2007 8:44:42   
muza

Jabolko mora najprej dozoreti, predno iz njega naredimo odličen štrudelj.user posted image

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.2.2007 8:53:55   
Anonimen

Enako!
Edin s popravkom da njemu povej da ješ tabletke.
Pa kakšno partnerstvo pa je to da tako pomembne stvari skrivata en pred drugim. Če nisi hotela še otroka bi mu to pač povedala ne. Ne vem zakaj bi blo treba to skrivat.user posted image

Pač otroke se ima ko sta oba pripravljena in zrela za to.
Kar vidva pač nista.

In otrok ne bo nič izboljšal vajin odnos. Kvečjemu poslabšal. Kako bosta pa vzgajala otroka če nimata osnovnih stvari kot je zaupanje poštimanihuser posted image

Pa jaz tudi nimam več očeta in nikoli ne bi v nobeni stvari prisegala na njega. To je ogabno. Kaj pa ima pokojni oče z vama. Mene bi to še najbolj odbilo od tipa. Ker tak človek nima nikakršnega spoštovanja ne do tebe še manj pa do očeta da ga izkorišča sebi v dobro, oz da sebe iz dreka vn potegne. Nagravžno!

(odgovor članu Kalamaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.2.2007 10:47:41   
Felicity

Se podpišem.
Najbrž si stara 22 let (nick). Še veliko je pred tabo.

(odgovor članu Kalamaki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.2.2007 11:37:31   
Taula

Se strinjam.user posted image
Jaz bi tudi za bivšega dala roko v ogenj, pa si upravičila vse njegove izgovore. (isto kot pri tebi z kolegi) in se tolažila da sexsava skoz, da je pozoren, ljubeč..
Pa je bivši..le zakaj če sem bila tako prepričana v njega.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.2.2007 19:17:57   
Ona22
No, ko ste se vse takole rahlo razjezile name, sem se odločila, da bom tabletke jemala naprej, in to v njegovi prisotnosti in naj kar vidi, da zaupanja do njega nimam.
Al kaj  mi predlagate? Naj grem?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.2.2007 13:20:01   
Ona22
Še nekaj.. a mislite, da bi se vseno hotel poročit in imet otroke, če bi bil taka baraba?! si mislim, da čće bi hotel imeti druge babe, da bi se otrok in poroke otepal, on pa ne>??

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.2.2007 13:53:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ona22

Še nekaj.. a mislite, da bi se vseno hotel poročit in imet otroke, če bi bil taka baraba?! si mislim, da čće bi hotel imeti druge babe, da bi se otrok in poroke otepal, on pa ne>??

Zakaj pa bi se otepal porokeuser posted image
A misliš da poročeni ne varajouser posted image
Veš nekaterim je poroka "zagotovilo" da partner ne bo "ušel". Pa ne rečem da je pri vama tako. Mogoče je mogoče ni. Možno pa je ne.

Jaz vem da bi na tvojem mestu počakala, jedla tabletke, mu povedala če se to ne neha da bom šla. In če se ne bi nehal bi res šla. Mnde mu ja ne pomeni to da posoja kolegu telefon več kot tiuser posted image . Njegov prijatelj bi pa tud mogu razumet to, če je prijatelj.

(odgovor članu Ona22)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.2.2007 14:04:18   
Anonimen
Kupi en poceni telefon v akciji in ga daj njegovemu kolegu.
Po reakciji boš videla kaj je na stvari.
V najslabšem primeru boš mela dva telefona in nobenga desca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.2.2007 14:12:06   
ZARA
Jst ti tud svetujem tablete.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?