mojca75 -> RE: 90 dnevna ločevalna dieta-začetek:1.3.2007 (26.2.2007 21:23:14)
|
Jap aurora se strinjam, navadna voda bolje - še bolj ožeja, harmony in podobne mene sam še bolj žejno naredijo, jaz si zjutraj nalijem bučko z vodo, stisnem not pol al pa celo limono, pa eno do dve bučki stankam. Moje mere 174cm 80kg, cilj pod 70. V najboljših časih sem jih imela 59 ampak takat sem bila ful suha, moje idealne kg so 65. Tinkav - brez zamere 175 in 63kg - men se zdiš manekenskih mer! Kaj bi hujšala? vem vsak ima svoje predstave ampak ??? pa res ne zamert, ne mislim slabo! ja, v 10 dneh sem zgubila 1 - 1,5kg. pregrešila sem se včeraj cel dan ko smo meli eno veliko družinsko fešto (po moževi strani) pa se mi res ne razlaga da hujšam, bla bla... pa sem normalno jedla, pa še na enem kmečkem turizmu smo bili in se ni dal skombinirat. al bi pa totalno spacan krožnik pustila. pa bi me imel res za avšo! sicer pa tud kak prekršek naredim v smislu - za kosilo meso, zvečer sir (ker naj bi kao tud meso) etc, če je kriza pojem kak sadež. Tud banane jem - po eni verziji naj jih ne bi, sam men zha zajtrk sedejo. Pa tud pojem jaboljko in hruško skupaj, ne sam en tip sadja. Nisem orto tip, pa mislim da mi bo vseeno uspelo.
|
|
|
|