bumerang -> RE: 90 dnevna ločevalna dieta-začetek:1.3.2007 (25.2.2007 20:26:06)
|
Seveda je pomembno, da skupina drži skupaj, pomembno pa je tudi ime saj je neke vrste identifikacija. In ker tudi sama že nekaj časa razmišljam o tej dieti, ki mi je prvič zelo uspela, sem pokukala kaj se dogaja in videla predlagana imena... ki so, milo rečeno, za bruhat. Nebulozno primitivna. Ob misli, da bi bila del "Vročih tangic 2007" ali česa podobnega, me vse mine! To je seveda moje mnenje in ker sem del foruma in ker sem premišljevala, da bi bila del te skupine, sem ga tudi zapisala. Ponavadi ne ploskam v prazno ampak napišem to kar si mislim! To je torej moje mnenje, zato mi ne očitaj, da ga nimam. Kar pa se predlogov tiče, pa bi bili zame primerna imena tipa: vztrajne, odločne, natančne, nepopustljive, spet fit, spet jaz, ... skratka, karakterna ali telesna lastnost, ki spodbuja k hujšanju in odvrača od grehov, ne pa neke tangice in podobne revijalne floskule, pomožnosti povezane z besedo sexy v vseh njenih pojavnih oblikah. p. s. Se popravljam. Vzdevek "Ponosne nase" se mi zdi zelo primeren. p. p. s. Se mi ni treba delat pametno, sem pametna! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|