Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 6.12.2007 19:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še ena zlo izvirna lokacija: V spalnici pod kovtrom- ampak mora bit luč ugasnjena...je bolj romantično
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 7.12.2007 11:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži Pa še ena zlo izvirna lokacija: V spalnici pod kovtrom- ampak mora bit luč ugasnjena...je bolj romantično žaži ti maš pa zlo zanimive ideje...tako lažje na koga drugega misliš,a ne???
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 8.12.2007 10:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen žaži ti maš pa zlo zanimive ideje ..imam ne? sej jst sm vedno izvirna
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 13.1.2008 22:05:43
|
|
|
|
Runner
|
Sredi dnevne sobe, podnevi , miško je igral igrice v sobi na pcju, na obisk je pa po stopnišču prihajala tašča.dobro da sva imela timing in sva končala pravočasno......
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 31.1.2008 18:36:29
|
|
|
|
nasmejani
|
Vsaka lokacija je dobra sam da se sexa.
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 6.3.2008 14:09:21
|
|
|
|
emi*
|
Stopnice v bloku,lestve za na podstrešje,zapuščena hišica v gozdu,pred šolo,v gozdu,na travniku,na gradu,na haubi od avta,v službi,na wc-ju nekje v baru,v dvigalu,v kleti,na tleh,na balkonu,na klopci,............... Bo dovolj,ne spomnem se kaj je še blo?
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 31.3.2008 1:52:21
|
|
|
|
newmami
|
pred mojo srednjo solo, vsakic ko sem sla v solo sem se nasmejala
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 23.4.2008 17:04:36
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
pa v kulturnem domu, za zaveso zelo kulturno, moram reč streha od OŠ. sam to je bilo pa že pred leti, z ljubeznijo iz srednješolskih dni ...
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 10.12.2008 18:58:51
|
|
|
|
Mariposy
|
Ja zanimivo vse skup tole ni kej Meni je blo ful dobro v VIP savni, je bil notri džakuzi tuš dve savni turška in finska, v gozdu sredi belega dne. Zaenkrat to bomo vidli če še kaj zanimivega pride
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 10.12.2008 19:03:05
|
|
|
|
mafi
|
na plaži je prov fajn ,ampak že kakšn let ni blo nič tko da bom probal nasledn let.
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 6.5.2009 18:00:33
|
|
|
|
flora1
|
avtomobil mu znuca kolena? hahahahaha
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 15.5.2012 19:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
v snegu zakopana z avtom ko sva čakala frenda da naju pride vn potegnt naju ni nič zeblo sva kar na havbi, v garaži v avtu, v sredi belega dne 4 metre stran od njegovih ( da nebo pomote nihče ni nič videl, še zdej nevem kako nama je to uspelo :) ) na wcju večih lokalov :) v diskoteki sva za 4 ure nardla zastoj v ž. wcju in ja na vseh možnih travnikih in gozdičkih ter starih kolibah..... dlje mi spomin na žalost ne seže več :)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?