Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 13.2.2007 11:16:51
|
|
|
|
G in T
|
Hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 13:05:43
|
|
|
|
orhideja75
|
opa! bo treba res še kej novega probat. na kakšni novi-nori lokaciji. pa vi? kje kej prakticirate? kaj predlagate? novosti so vedno dobrodošle
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:31:27
|
|
|
|
orhideja75
|
a nič nasvetov?
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:33:38
|
|
|
|
Mina1
|
a nič nasvetov? ste pa tut no, to bi meni še kako prav prišlo, glede na to, da je doma nora hiša, jaz pa tako navihana
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:38:25
|
|
|
|
orhideja75
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:42:00
|
|
|
|
Mina1
|
orhidejca, nič jokati, ti to lehako delaš doma, jaz pa samo takrat, če sem sama (beri brez staršev doma), otročka nista problem, gresta zvečer spat ne. Bo treba starše kam v toplice poslati za 1 mesec
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:45:10
|
|
|
|
orhideja75
|
sem pa vseeno mislila, da bo kdo kej predlagal. sej pri nas res ni problem. otroci zvečer zaspijo, midva pa digi-dagi. včasih na več koncih. postelja, kopalnica,kuhinja,...
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:49:13
|
|
|
|
Mina1
|
včasih na več koncih. postelja, kopalnica,kuhinja,... ja ja, torej si moram omisliti loverja s fletom, ali pa uporabiti domišljijo, da me kam prisloni v stranski ulici mmmm
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:50:24
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 včasih na več koncih. postelja, kopalnica,kuhinja,... ja ja, torej si moram omisliti loverja s fletom, ali pa uporabiti domišljijo, da me kam prisloni v stranski ulici mmmm ja sej, če vaju pa kdo zaloti pa... rečeš, da ga šlepaš...
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.6.2007 14:51:56
|
|
|
|
Mina1
|
ja sej, če vaju pa kdo zaloti pa... rečeš, da ga šlepaš... itak itak jao meni, ma me res daje no, mi ni pomoči
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 23.7.2007 11:23:34
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
PREIZKUŠENI PREDLOGI: na lovski opazovalnici, na balkonu/terasi, pod kozolcem, v hribih, na klopci v parku, na plaži, v morju/jezeru, v čolnu, v šotoru, na gugalnici
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 15.8.2007 22:17:41
|
|
|
|
mala maja
|
Midva sva pa sprobala savno, bazen in teraso od nenavdanih lokacij. Najbolj mi je bilo noro na terasi, ker so imel sosedje pod nami žur, midva pa na terasi v akciji
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 22.8.2007 17:23:42
|
|
|
|
s.
|
lovska preža, v avtu sredi belega dneva ob cesti na letališče ( adrenalinsko, ker se folk vozi mimo), na avtocestnem počivališču, v službi na hitro, v avtu v največji nevihti letošnjega leta...pa še bi se našlo. Sem že mal pozabila, ker je bilo tolk različnih adrenalinskih lokacij. Fajn ideja za obujat spomine...grem jih obujat...
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 28.8.2007 13:30:44
|
|
|
|
KIKI****
|
Midva pa še nisva nikjer razen v postelji ali na tleh, ga pa peljem v petek ali soboto v kino in na večerjo pol pa greva na razgledne točke po sloveniji-sprobava vse-poročam
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 14.9.2007 18:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Z mojim sva se pa tudi na lovski opazovalnici, enkrat bolj na začetku veze, takrat tudi v avtomobilu v naravnem parku, ampak avtomobila več ne maram, ker mi znuca kolena, fajn je bilo zunaj na haubi na avtu, pa ob reki... ampak mi je res najbolj fajn na postelji
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 14.9.2007 19:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hm..... savna, bazen, morje, avto (na več lokacijah), sredi belega dne v gozdu, na hribu, terasa, balkon, pisarna, kuhinja, kopalnica pa še bi se kaj našlo. Je pa res najbolj udobno doma v postelji. Ampak bolj zanimivo pa je ko je prisoten adrenalin. Uživajte in čim več
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 14.10.2007 13:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Najini najbolj nori placi... kabina za invalide v termah čatež... kabinet za glasbo na fakulteti... slačilnica v telovadnici... Saj jih je blo še kar nekaj, samo teh se trenutno spomnim...
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 20.10.2007 22:33:08
|
|
|
|
lex
|
v pizzeriji pred krušno pečjo (za šankom) - smo imeli zakupljen plac. v precej priljudni točki v nravi na otočku, tik preden so se moji pripeljali za nama s čolnom v dnevni mojih staršev (oni so bili na morju, oma pa doma - no vmes je prišla) avto je pa itak zakon, no novega še nisva sprobala, pa ima toliko prostora
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 21.10.2007 19:57:23
|
|
|
|
byanca
|
Na čolnu ob jezeru, na jezeru,v gozdu sredi belega dne, v napol podrti leseni kučici sredi parka (nekaj metrov proč je bila skupina fantov...), v kabini WC-ja v gostilni.... pa upam, da bom še kaj sprobala
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 2.11.2007 18:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
-v bazenu sredi toplic, ko mimo plavajo nic hudega sluteci starcki.. samo pazi, da nima kak fantek maske na glavi.. -v kinu -v baru na wcju - na ulici v kaksnem temacnem kotu - v bolnici na wcju a mas dovolj? ne spomnim se nic vec,.. pa ne da sem jaz to sprobala, le probam se spomnit najbolj cudne lokacije
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 12.11.2007 15:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
morju/jezeru, tu je se najbolj fejst ,ker se ni treba matrat ,z lahkoto vse opravis
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 29.11.2007 12:58:26
|
|
|
|
Polonca s piko
|
Jst sm pa misnla kolk blazno sva bla izvirna, k sva enkrat v savni Hja, sva pač oba cvikača :) Ampak sredi gozda na klopci ob polni luni... leeeepooo... Bi pa enkrat probala v enmu diskaču na wcju-brzaka...
|
|
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 6.12.2007 19:29:49
|
|
|
|
jazz
|
sredi gozda...ko sva nabirala gobe, pa borovnice na ceveh, s katerimi ogrevajo bazen na igrišču ne otroškem,....veliko je prostorov, ko še nisva imela stalne lokacije
|
|
RE: 5 drznih lokacij za seks 6.12.2007 19:30:39
|
|
|
|
jazz
|
aja,pa v kulturnem domu, za zaveso že tut...je pač bila šansa
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?